All will come to a happy end. -Not always.

Tässäpä kokoelma muutaman tulevan elokuvan trailereista, osa on vähän uudempia ja osa on ilmestynyt jo jokin aika sitten.

Disneyn Big Hero 6 on kerännyt maailmanlaajuisesti jo yli 250 miljoonaa dollaria ja roppakaupalla hyviä arvioita. “Pallopoika”-Baymax tuntuu myös saaneen monen sympatiat puolelleen. Juuri mitään muuta en elokuvasta tiedäkään, sillä olen aktiivisesti ja melko onnistuneestikin vältellyt kaikkia mahdollisia spoilereita. Toivottavasti tämä hyvä tuuri jatkuu ensi-iltaan eli 23.1.2015 asti.

Inside out -elokuvan julkaisuun on vielä rutkasti aikaa, mutta ensimmäinen varsinainen traileri julkaistiin jo viime viikolla. Kivaa nähdä tunteet ensimmäistä kertaa työnsä parissa. En itse ainakaan ennen tätä traileria hahmottanut, millä tavalla tunteiden toimintaa voisi kuvata, mutta hyvältä vaikuttaa.

Tämä uusin Helinä-keiju-elokuva eli Helinä-keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus on jäänyt ihan mainitsematta koko blogissa. Tämä järjestyksessään seitsemäs Disneyn keijuelokuva saa ensi-iltansa tänään. Suomidubissa Fawnin roolissa kuullaan muuten Tähkäpäänäkin tunnettu Maria Ylipää ja Helinänä Paula Vesala, jonka dubbausrooleista kirjoitettiin tämän päivän Helsingin Sanomissa. Nämä keijuelokuvat ovat olleet oikeastaan aika kivoja, mutta koska tykkään katsoa ne alkuperäiskielellä, taidan odottaa tämän elokuvan katsomista DVD-julkaisuus saakka.

Tuhkimo ei kuulu lempiklassikkoihini ja olen jo valmiiksi nähnyt siitä useamman, ei-niiin-hyvän elokuvaversio. Siksi en ollut aluksi kovin kiinnostunut tästä Tuhkimon live-action -versiosta eli Cinderellasta, mutta trailerin nähtyäni alkoi tämäkin elokuva kiinnostaa. Ainakin puvustuksen ja lavastuksen osalta kaikki näyttää aivan upealta ja rooleissa on aika kiinnostavia tähtiä.

Into the woods -musikaali saapuu Yhdysvalloissa elokuvateattereihin jo joulupäivänä, mutta Suomessa sitä saadaan odottaa aprillipäivään saakka. Alkuperäinen musikaali on käsittääkseni synkähkö ja siltä myös elokuvaversio vaikuttaa. Traileri sai ainakin minussa aikaan kylmiä väreitä sekä tunteen siitä, että tämä elokuva on koettava elokuvateatterissa.

Miltä trailerit vaikuttavat? Mitä näistä elokuvista odotat eniten?

7 kommenttia artikkelissa “All will come to a happy end. -Not always.

  1. Itse odotan eniten Into The Woodsia ja Tuhkimoa. Ne vaikuttavat juoniltaan mielenkiintoisilta, sekä visuaalisesti näyttäviltä. Ne haluaisin ainakin käydä katsomassa teatterissa. :)

  2. Kiinnostavimmalta vaikuttaa Inside Out, traileri oli hauska ja idea tosi omaperäinen :) Big hero 6 tulee varmaan katsottua myöhemmin… Tuhkimon ihmisversio vähän epäilyttää, tuntuu että Disney yrittää vaan rahastaa tekemällä uusia versioita vanhoista klassikoista. Varsinkin kun Tuhkimo on prinsessoista suosikkini, pelottaa että tarinaa on muuteltu tähän versioon liikaa. Ehkä uteliaisuus ottaa kuitenkin vallan ja käyn sen silti katsomassa :D

    1. Inside out vaikuttaa kyllä mielenkiintoisimmalta Pixar-elokuvalta vähään aikaan! Noita satujen elokuvaversioita on kyllä ilmestynyt eri studioilta viime vuosina aika monta. Omasta suosikkiprinsessasta kertovaan elokuvaan suhtautuu varmasti melko kriittiisesti, kun sitä pakostakin vertaa animatioon. Toivottavasti Cinderella ei osoittaudu pettymykseksi. :)

  3. Ehdottomasti Inside Outia odotan näistä eniten :)! Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta leffalta. Big Hero 6 on seuraavana katselulistalla ensimmäisen jälkeen. Minulla on vielä Merirosvokeijukin katsomatta, niin pitää katsoa se ensiksi x).

    1. Merirosvokeiju ei minusta ollut ihan niin hyvä kuin esimerkiksi Siipien salaisuus, mutta oli siinä sentään se suloinen krokotiili. :D

  4. Itse odotan elokuvista eniten Big Hero 6:ta ja Inside Outia. Voi jukra kun tuo spoilerien välttely käy välillä tuskaiseksi, ainakin kun itse tumblrissa seuraan Disney-blogeja :D Toistaiseksi olen suurimmaksi osaksi kuiteskin välttynyt. Inside Outista en kyllä osaa sanoa mitä sieltä on luvassa, mutta kiinnostavalta vaikuttaa.

    Helinä-elokuvia en ole nähnyt yhtäkään. Nuo näytellyt elokuvat vaikuttavat ihan kiinnostavilta, mutta harvoin innostun näytellyistä elokuvista niin paljoa että jaksaisin teatteriin mennä ihmettelemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.