Beauty and the Beast teaser

Arvaatteko mistä olen intoillut tänään koko päivän? Ensi vuonna ilmestyvän Beauty and the Beast elokuvan ensimmäisestä trailerista! En ole tainnutkaan juuri kirjoittaa tästä elokuvasta yhtään mitään, joten nyt on jo korkea aika annokselle spoileritonta infoa ja hehkutusta!

Beauty and the beast 2017

Pari vuotta sitten Disney kertoi virallisesti, että animaatioklassikko Kaunotar ja hirviö saa oman live action -versionsa ja siitä lähtien elokuvasta on saatu uutta infoa aina vähän kerrallaan. Tähän mennessä elokuvasta tiedetään sen verran, että sen ohjaajaksi on valittu Bill Condon, joka on ohjannut muun muassa Dreamgirls-musikaalielokuvan ja käsikirjoittajina ovat Evan Spiliotopoulos ja Stephen Chbosky. Rooleissa taas nähdään vaikka mitä huippunäyttelijöitä, kuten muun muassa:

Näyttelijä Hahmo
Emma Watson Belle
Dan Stevens Hirviö
Luke Evans Gaston
Ewan McGregor Lumiere
Ian McKellen Könni
Emma Thompson Rouva Pannu
Josh Gad Töppö
Kevin Kline Maurice

Elokuvan musiikista vastaa Disney-legenda Alan Menken, joka toimi myös vuoden 1991 animaation säveltäjänä. On siis odotettavissa, että näytellyssä versiossa kuullaan monia tuttuja lauluja, mutta Menken on paljastanut säveltäneensä elokuvaa varten kolme myös uutta laulua.

Josh Gad vinkkasi Twitter-tilillään viime viikolla, että jotain jännittävää on pian tulossa. Pian selvisi, että on kyse trailerista, joka näytettiin ensi kertaa Good Morning America -ohjelmassa muutama tunti sitten. Onneksi teaseri ladattiin tietysti heti myös YouTubeen, joten voit katsoa sen alta.

Teaseri ei vielä paljasta juonesta paljoa, mutta sen perusteella elokuva tulee ainakin näyttämään ja kuulostamaan upealta! Animaatioklassikon prologista tuttu sävellys johdattaa ihanasti Hirviön linnaan, joka näyttää rapistumisesta huolimatta mahtailevan barokkityyliseltä. Lisäksi kuullaan uudenlainen sovitus Tyttö sekä hän -laulusta ja nähdään pieni vilkaisu Bellestä. Olen niin innoissani siitä, että Bellen roolissa on juuri Emma Watson, sillä uskon, että hän osaa olla roolissa ihan täydellinen!

Teaser traileri jättää auki monta kysymystä, kuten sen tullaanko Hirviön vanhempia näkemään elokuvassa ja mitä heille oikein tapahtuu? Entä miksi linnassa on noin kovin talvista? Minua kiinnostaa myös hirveästi se, miltä Hirviö, Könni, Lumiere ja muut oikein näyttävät! Toivottavasti seuraavaa kunnon traileria ei tarvitse odottaa kovin montaa kuukautta.

Beauty and the Beast julkaistaan Yhdysvalloissa 17. maaliskuuta 2017 ja uskallan veikata, että myös Suomen ensi-ilta on samoihin aikoihin.

Millaisia ajatuksia Beauty and the Beast -elokuvan teaseri herätti sinussa?

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

15 kommenttia artikkelissa “Beauty and the Beast teaser

 1. Vaikka traileri ei paljastakaan paljoa, innostuin entisestään. En jaksaisi odottaa vuotta elokuvan ilmestymistä! Ihoni nousi kanalle, kun prologin sävelet alkoivat soida ja oli mukavaa nähdä vilaus Emma Watsonista Bellenä. Watsonin lisäksi minua ilahduttaa, että Hirviön roolissa nähdään Dan Stevens – hän on noussut vuosien varrella yhdeksi lempinäyttelijöistäni ja kaiken lisäksi hänellä on syvän siniset silmät, aivan kuten Hirviöllä animaatiossa. :D

  Toivoisin tosiaan lisätietoa Hirviön vanhemmista ja heidän kohtalostaan. Odotan myös, että seuraavassa trailerissa näkyisi myös Gaston sekä Hirviön linnan palvelusväki. Minua mietityttää myös kovasti Menkenin säveltämät uudet laulut ja se, mihin kohtauksiin ne mahdollisesti liittyvät.

  1. Vitsi, innostun tässä itsekin vain entistä enemmän tästä elokuvasta, kun luen teidän innostuneita kommenttejanne! :D Dan Stevens oli kyllä oikein mukava ainakin Downton Abbeyn roolissaan ja hän sopii varmasti hyvin Hirviöksi. : ) En malta odottaa, että hänestä ja muista hahmoista saadaan video- ja kuvamateriaalia!

   Löysin uusista lauluista vielä sen verran lisätietoja, että yhden nimi on Forever More ja se on ilmeisesti Hirviön laulu ja toinen on linnan palvelusväen laulama Days in the Sun. Kolmannesta Menken ei vielä ole paljastanut sen enempää. Jää nähtäväksi tuntuvatko ne sopivan elokuvaan yhtään niin hyvin kuin ihanat alkuperäiset kappaleet.

   Ai niin yksi tärkeä kysymys on myös se, onko Hirviölle keksitty elokuvaa varten joku oikea nimikin? Onkohan se kiistelty Adam vai joku ihan muu? :O

   1. Apua, nyt sitten innostuin entisestään laulutietojen ansiosta, kiitos! :D Jaksan uskoa, että kappaleet sopivat elokuvaan vanhojen tuttujen rinnalle – ne ovat kuitenkin Menkenin itsensä tekemiä.

    Olisi kyllä hauskaa tietää, paljastetaanko Hirviön oikea nimi. Minulle Adam on kelvannut oikein hyvin, mutta jos se muuttuu, en valita. :P Ja tahdon edes kuvamateriaalia lähiaikoina hahmoista, etenkin Hirviöstä – Gaston on toinen, jonka ulkonäkö elokuvassa kiinnostaa!

 2. Oi vau! Juuri eilen ajattelin, että olisipa hienoa, jos Kaunottaresta ja Hirviöstä tehtäisiin näytelty elokuvaversio (en tiennyt tästä suunnitelmasta mitään; ajatus tuli päähäni sen jälkeen, kun olin katsonut Into the Woodsin ja aloin pähkäillä muita Disneyn live action-elokuvia).

  Toivon, että elokuva on rohkeasti goottinen ja sen tunnelma riittävän synkkä tarvittavissa kohtauksissa. Prologin sävelmät kuulostivat tarilerissa upeilta ja leijailevat kylmät hiutaleet tekivät tunnelmasta omalla tavallaan pysähtyneen uhkaavan.

  1. No sattuipa sopivasti! :D Näitä live action -versioita on tällä hetkellä tulossa niin monta, että eihän niistä meinaa itsekään pysyä perillä. On Dumboa, Mulania, Cruellaa, Pahattaren jatko-osaa..

   Tämän tarinan kertomiseen vaaditaan ehdottomasti jonkin verran tietynlaista synkkyyttä, sen verran epätoivoiset fiilikset Hirviöllä varmasti on lumouksen vuoksi.

   1. Mitä, tuleeko Mulanistakin live-action versio! Whoa! Nyt vielä elokuva Pienestä Merenneidosta kunnon dramatiikalla höystettynä, niin kaikki suursuosikkini on muutettu näyttelijä-.versioiksi. :D

    1. Juuri äsken luin uutisen, että Disney suunnittelee Pienen merenneidonkin live-version tekoa! Sitten kaikki toiveesi toteutuisi, maitorahka! :)

    2. Huisi! Olen samalla sekä innoissani että vähän peloissani tuosta Pienestä merenneidosta! Odotukseni elokuvaa kohtaan ovat tosi korkealla, joten toivottavasti siitä tulee ihan superhyvä!

 3. Oijoijoijoi, minäkin intoilin eilisen tästä elokuvasta! Traileri näyttää MAHTAVALTA! Uskon, että elokuva pysyy uskollisena animaatioklassikolle, mikä on hyvä. Emma Watson tuntuu ainakin trailerissa näkyvän pikku pätkän perusteella olevan mainio valinta Belleksi. Lisäksi elokuvassa esiintyy lempinäyttelijäni, ihana Ewan McGregor!!! <3 Voi voi voi, en malta odottaa elokuvan ilmestymistä!!!!

  1. No niin näyttää!! Toivottavasti tähän elokuvaan on keksitty paljon uusiakin juttuja, ettei se ole pelkkä toisinto animaatiosta. :) Tässä elokuvassa on niin monta näyttelijää, joita ei voi olla hehkuttamatta! :)

   Minulle tuli mieleen tässä mieleen yksi hauska idea (ainakin minun mielestäni). Laitoin sinulle juuri siitä sähköpostia osoitteeseen, jota käytit kommentoidessa. ;)

 4. Vau!! En malta odottaa! :) Uskon että Emma Watson on täydellinen valinta Bellen rooliin.

  1. Niinpä! Tykkäsin Watsonista tosi paljon Harry Pottereiden Hermionena ja koska Hermionessa ja Bellessä on jonkin verran samaa, sopii Watson varmasti myös tähän Disney-prinsessan rooliin. :)

 5. Rakastan tota epilogi-musiikkia, mahtavaa että käyttivät sitä! :D Leffan cast on muutenkin hyvä ja näyttää hienolta mitä vähää näin..Paitsi Lumieren(?) aksentti kuulostaa kamalan yli-vedetyltä! :S En tiennyt yhtään että Alan Menken tekee tähän lisää biisejä, hienoa~ Nyt kun live-action Kaunottaresta ja Hirviöstä puhutaan, pakko heittää linkki https://www.youtube.com/watch?v=wYQXrOn7Za4 tämmösen löysin :D

  1. Ajattelin aluksi ihan samaa tuosta aksentista! Suomidubissa Juha Mujeen ranskalaisaksentti on paljon hienovaraisempi, mutta alkuperäisversiossa puhe kuulostaa taas paljon ranskalaisemmalta.

   Tuo linkkaamasi traileri vaikutti oikeastaan ihan mielenkiintoiselta, vaikken ihan ymmärtänytkään miksi mukana oli jättiläisiä tms. Pitääpä koittaa katsoa, saisiko elokuvan jostain katsottavaksi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.