Bein’ green

Kevään ja Muppets Most Wanted -elokuvan kunniaksi vaihdoin blogin teeman vähän vihreämmäksi. Uusin Muppet-elokuva sai tiistaina maailmanensi-iltansa El Capitan -teatterissa ja virallinen ensi-ilta on ensi viikon perjantaina. Suomen ensi-illasta tai julkaisusta ei ikävä kyllä ole vielä mitään tietoa. Veikkaukseni on, että tämä elokuva julkaistaan loppuvuonna dvd:llä kaikessa hiljaisuudessa…

No, Amerikassa elokuvaa on ainakin osattu mainostaa jo viikkoja. Elokuvan tiimoilta on julkaistu hirmuinen määrä videoita, jotka tosin kierrättävät aika tehokkaasti samoja klippejä. Vähän erilaista tyyliä edustaa kuitenkin Moi by Miss Piggy -video, joka on kuin jonkin tunnetun muotitalon hajuvesimainos. Aika huikean glamoröösiltä klippi kyllä näyttääkin! Video liittyy Miss Piggyn yrityksiin syrjäyttää Joan Rivers amerikkalaisella QVC-ostoskanavalla, ensi sunnuntaina Piggy mainostanee kanavalla uusinta elokuvaansa sekä kenties omaa lifestyle-mallistoaan.

“Why be you, when you can be Moi?” Niinpä, sitä minäkin mietin, Miss Piggy.

Itse olen edelleen innostunut tästä Muppet-uutuudesta. Entä kiinnostavatko Muppet-elokuvat sinua vai ovatko ne jääneet vieraiksi?

| Kategoriassa Yleinen | Avainsanat:

2 kommenttia artikkelissa “Bein’ green

  1. Ihana tämä vihreä teema! ^__^ Vihreä on sattumoisin lempivärini mutta… :D

    Hieno myös tuo banneri. Tämä sinun koko blogin ulkoasu on vaan niin ihanan yksinkertainen, samalla sen olessa todella nätti ja selkeä. :) En tajua miten onnistut tekemään tuollaisia selkeitä ja lisäksi hienoja bannereita. Itse tuntuu että en osaa tehdä bannereita ollenkaan eikä ole mitään ideaa bannereihin ikinä. :D

    1. Voi, kiitoksia Rico! :D No, tämä ei suinkaan ole ensimmäinen blogini, joten bannereiden ja teemojen tekoa on tullut harjoiteltua. Kannattaa vaikka vähän vilkuilla muista blogeista ideoita, jos ei itse satu keksimään mitään kivaa. Muiden kauniista luomuksista minäkin monesti inspiroidun. Tällä kertaa idea tosin tuli Kermitin värityksestä, kun Frozen-tyyli alkoi tuntua liian talviselta. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.