Cinderella Limited edition -nuket

Olin jo heittää kaiken toivon Limited edition nukkejen -suhteen, kun Disney store julkisti uudet Frozen-nuket. En ole suurin piirtein vuoteen innostunut uusista Limited edition -nukeista ja olin melko pettynyt varsinkin Elsan vaisuun asuun. Lisäksi jo kolmansien Frozen-nukkejen julkaisu tuntui lähinnä rahastukselta. Disney storen sivuilla julkaisiin kuitenkin eilen tieto kahdesta Cinderella-elokuvasta inspiroituneesta 17-tuumaisesta limited edition -nukesta. Cinderellan ensi-iltapäivänä eli 13. maaliskuuta julkaistaan tanssiaisasuinen Cinderella sekä hääpukuinen Wedding Cinderella.

Disney store Cinderella limited edition nukke

Wedding Cinderella Limited edition doll

Olen ihan myyty! Molemmat nuket näyttävät mielestäni kuvissa aivan ihanilta ja voisin ihailla tuota Wedding Cinderellan mekkoa vaikka koko päivän. Nukke olisi tosi kaunis lisä nukkekokoelmaani, mutta aivan liian kallis opiskelijabudjettiini eikä kyllä loppujen lopuksi välttämättä edes korkean hintansa arvoinen. Ihastuttavan sinipukuisen Cinderellan hankkimista aion kuitenkin harkita vakavasti. Silläkin uhalla, että saan vielä ensimmäisen harmaan hiuksen, kun koitan klikkailla haluamaani nukkea ostoskoriin lukuisien muiden nukesta kiinnostuneiden kanssa. En ole aivan superinnoissani nuken kiiltävästä ihosta, mutta uskon että se näyttää luonnossa huomattavasti paremmalta kuin näissä kirkaiden valojen loisteessa otetuissa kuvissa.

Blue Cinderella limited edition doll

Limited Edition Disney Film Collection Cinderella -nukkeja valmistetaan 4000 kappaletta, joista 1205 tulee myyntiin Euroopassa. Hinta on 100 £ / 129,95 $. Harmi, ettei kuvista selviä millaiset kengät nukella on.

Limited edition wedding Cinderella nukke

Platinum Limited Edition Disney Film Collection Wedding Cinderella -nukkeja taas tulee myyntiin huomattavasti pienempi määrä, 500 kappaletta, joista 250 myydään Euroopassa. Hintakin on korkeampi, 300 £ / 500 $. On hiukan erikoista, että nukeista puolet on varattu eurooppalaisille. Mutta toisaalta Harrods-tavaratalossa myydyt kalliimmat versiot LE-nukeista ovat menneet täällä kaupaksi hyvin, joten kaipa niille on paljon kysyntää. Wedding Cinderellaa myydään vain Disney storen verkkokaupoissa, sinipukuinen Cinderella taas tulee myyntiin myös valikoituihin myymälöihin.

Mieltä olet uusista Cinderella-nukeista, saivatko ne aikaan ihastuneita huokauksia vai tylsistynyttä haukottelua?

Kuvat: Disney storen The Buzz -blogi

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, , ,

12 kommenttia artikkelissa “Cinderella Limited edition -nuket

 1. nukken asut on kyllä tosi upeat! nuo kasvot on vähän oudon näköiset, ilmeisesti niillä on tavoiteltu Lily Jamesin ulkonäköä mutta ei nyt ihan oo nappiin osunu :D mutta varmaan näyttää luonnossa vielä paremmalta!

  1. Joo ei nukkeja varmaankaan tunnista Lily Jamesiksi, jos ei tiedä niiden esittävän häntä. Voisin kuvitella monen luulevan nukkeja ennemminkin joiksikin keräily-Barbieiksi. :)

 2. Joo nämä Cinderella-nuket ovat paaaaljon parempia mitä Frozenin vastaavat! :) Vaikka Lily James tyylisiä kasvoja vähän vierastankin, niin siihen nukkejen (omasta mielestäni) ainoa miinuspuoli jääkin. En sitten tiedä yritänkö ostaa tuota siniasuista Ellaa. Saapi nähdä! Mutta oikein hienoja ja onnistuneita nukkeja!

  Onnea yritykseen, mikäli aiot toisen noista ostaa! :)

  1. Jep! Olen tainnut tuijotella näitä nukkeja jo niin paljon, etteivät nuo kasvot tunnu enää kovin vierailta, vaikka aluksi molempien ilmeet vaikuttivat tosi vakavilta. :)
   Kiitoksia, tsemppiä sinullekin, jos päädyt yrittämään Cinderellan ostamista! :)

 3. No jopas, näitä LE-nukkeja näyttää pukkaavan oikein olen takaa! Frozen-nuket arvatenkin aiheuttavat kyllästymistä, varsinkin kun Frozen Fever-setti on varmaan myös jossain vaiheessa tulossa :I Hienoja nuo Ella-nuket, vaikka aikamoisen hinnan tuosta häänukesta saakin pulittaa. Olen samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa, että kasvojen muotti ei ole kovin onnistunut, ja tuo kimaltava ihokin on vähän outo… Mekot ovat kyllä upeita! Tosin LE-nukeille ehkä vähän turhan yksinkertaisia minun mielestäni, mutta toisaalta, pukujen pitää olla elokuvalle uskollisia…

  1. Kyllä vain ja muut keräilijät ovat spekuloineet tälle vuodelle vielä aika montaa muutakin nukkejulkaisua. Tästä mahtaa tulla tosi kallis vuosi niille überkeräilijöille, jotka haluavat hankkia kaikki nuket… Ei tuo kimaltava iho ole oikein minunkaan makuuni. Kunpa tuota tyylistä luovuttaisiin jo, matta iho näyttää näissä kuvissakin paljon kivemmalta. Toivoin, että tuolla hintalapulla Wedding Cinderellan mekko olisi ollut oikeasti kirjailtu, mutta toisaalta elokuvassakin mekon kukat on “vain” maalattu. Toivottavasti nuket saavat edes jotkin hienot krumeluurilaatikot. :)

 4. Nukkeihin on kyllä panostettu huimasti! Upean näköiset :) Tuo ‘tavallisen’ Cinderella-nuken Eurooppaan tuleva satsi on kyllä hieman epämääräinen. 1205 kpl, mistähän tuo luku saatiin? :D

  Itsekin olen aika pettynyt tuleviin Frozen -nukkeihin. Toki ne ovat hienot mutta aika tavalliset hintaan verrattuna! Etenkin Elsan asuvalinta kummastuttaa. En rehellisesti sanottuna olisi edes tiennyt missä vaiheessa elokuvaa Elsa oli kyseiseen asuun sonnustautuneena ellei Rico olisi sitä blogipostauksessaan maininnut!

  1. Tuo lukumäärä ovat kyllä pieni mysteeri, kun ei tuo 1205 ole edes mikään tasaluku, jos prosenttiosuuksia miettii. Varmaan luku on vain arvottu tai jotain. :D Mutta en valita, sillä se on suhteessa isompi osuus kuin vaikka noiden maaliskuun Annan ja Elsan tapauksessa. Ja jep, Elsan asu on tosi unohdettava tapaus.

  1. Kuvien nukkeja tehtiin vain rajoitettu määrä ja ne kaikki myytiin loppuun oikeastaan heti, kun ne tulivat myyntiin. Niitä ei siis valitettavasti enää saa suoraan Disney Storen verkkokaupasta, mutta eBay-huutokauppasivustolta niitä saa, tosi kalliimpaan hintaan. Disneystore.co.uk:sta saa kuitenkin edelleen vähän toisenlaisia Cinderella-nukkeja. Toivottavasti tästä oli apua. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.