Have courage and be kind

Ensitiedot tänä vuonna ilmestyvästä Cinderella-elokuvasta eivät ihan saaneet minua vakuuttuneeksi elokuvasta. Pidän kyllä Tuhkimo-sadusta sinänsä, mutta olen tainnut nähdä liian monta siitä tehtyä huonoa elokuvaa eikä Disneyn animaatio-Tuhkimokaan ole koskaan täysin onnistunut voittamaan minua puolelleen. Eilen Cinderellasta julkaistiin uusi traileri ja nyt viimeistään olen ihan myyty.

Oi että, tämä elokuva tulee olemaan niin ihanan prinsessamainen ja romanttinen etten kestä! Lily James vaikuttaa sopivan Tuhkimon rooliin tosi hyvin, se nyt ei tullut kovin suurena yllätyksenä, sillä hänen roolinsa Downton Abbey -sarjassa on melko samantyyppinen. Kaikki nuo mekot ja asut näyttävät aivan upeilta! Ja tuo prinssin linna kaikkine krumeluureinen muistuttaa ihan Versailles’n palatsia. Lady Tremainen juonittelukin näyttää menevän uudelle tasolle hänen liittoutuessaan suurherttuaan kanssa Tuhkimoa vastaan. Myös Ellie Gouldingin My Blood -kappale kuulostaa oikein kivalta trailerissa. Olen vielä kuitenkin pikkaisen huolissani siitä, millaisia Tuhkimon eläinystävät tulevat olemaan valmiissa elokuvassa. Tietokoneanimoidut eläimet näyttävät helposti jotenkin tosi epäaidoilta oikeiden ihmisten seurassa.

Olettekin varmaan jo huomanneet sivupalkissa laskurin Cinderellan ensi-iltaan. Päiviä on jäljellä vielä aika monta, mutta kyllä se 13. maaliskuuta sieltä pian tulee. Yhdysvalloissa elokuvan tiimoilta on jo julkaistu kaikenlaisia ihania oheistuotteita. Disneystore.comista löytyy esimerkiksi kauniita nukkeja, Lauren Conrad on suunnitellut elokuvaan liittyvän vaatemalliston ja MAC julkaisee Cinderella-aiheisia meikkejä. Ja jos elokuvan puvustus ja erityisesti Tuhkimon hääpuku kiinnostavat, kannattaa lukaista Vanity Fairin artikkeli.

Cinderella - Tuhkimon tarina

Lisää katsojia teatteriin houkuttelee myös Frozen fever -lyhäri, josta julkaistiin viime viikolla ensimmäiset still-kuvat. Jos et ole niitä vielä nähnyt (mutta kiinnostaisi), katso alta Frozenin ohjaajien Jennifer Leen ja Chris Buckin esittely.

Uusien kuvien perusteella Annan ja Elsan uudet asut vaikuttavat tosi näteiltä ja sopivat varmasti hyvin keväisempään Arendelleen. Frozen feverissä kuullaan myös uusi laulu, kuinkahan kovalle soitolle sekin tulee vielä pääsemään.

Saiko uusi traileri sinut vakuuttuneeksi Cinderellasta, vai onko sinulla vielä epäilyksiä sitä kohtaan? Entä kiinnostaako Frozen fever?

Cinderella – Tuhkimon tarina (2015) elokuvateattereissa 13.3.2015.
Kuva: Disney Suomi

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:, ,

2 kommenttia artikkelissa “Have courage and be kind

 1. Oi että! Olen odottanut Cinderellaa sen ensimmäisen trailerin ilmestymisestä lähtien! ^-^ ja kyllä tämä toinen traileri sai odottamaan elokuvaa vielä vielä enemmän! En malta odottaa! Pitää käydä katsomassa tämä elokuva mahdollisimman pian ensi-illan jälkeen. (Ehkä myös vähän Frozen Feverinkin takia. :D) Elokuvasta pystyy esimerkiksi keskustelemaan paremmin ihmisten kanssa täällä netin ihmeellisessä maailmassa.

  Uskon että Disney on tämänkin live-action elokuvan kanssa hyvin onnistunut, vaikka itsekin pelkään vähän tietokoneanimoituja eläimiä. Ne eivät trailerissa ainakaan näyttäneet miltään kovin aidon aidon oloisilta verrattuna ihmisiin, kuten postauksessasi totesitkin.

  Minua vähän kummastuttaa noiden Disney leffojen ilmestymisajat täällä Suomessa. Onko Cinderella vielä edes ilmestynyt Amerikoissa? Eikös kyseinen elokuva tule sinnekkin joskus maaliskuun paikkeilla. Miten Suomen ensi-ilta on saatu niin lähelle amerikan vastaavaa ja esim. Into The Woods tulee vasta aprillipäivänä :P

  1. Jee, kivaa että sinäkin olet kiinnostunut Cinderellasta! Ainakin minulla koko alkuvuosi on mennyt niin hirmuista vauhtia, että varmasti tuon ensi-illankin aika tulee ihan hujauksessa. ;)

   Minullakin on kova luotto tämän elokuvan onnistumiseen. Toivottavasti hiirten/muiden eläinten rooli on pienempi kuin animaatio-Tuhkimossa, ehkä huomio ei sitten kiinnity niihin niin paljon.

   Cinderella saapuu Yhdysvalloissa teattereihin 13.3. eli tosiaan samana päivänä kuin Suomessa. IMDb:n mukaan elokuva ilmestyy samaan aikaan myös tosi monessa muussa maassa. Kaipa joidenkin elokuvien kohdalla isot pomot päättävät, että elokuva ilmestyy samaan aikaan ympäri maailman. Ja toisinaan taas annetaan eri alueiden itse päättää ensi-illoista. Aika usein elokuvat julkaistaan Pohjoismaissa suurinpiirtein samoihin aikoihin, joten kaipa niistä päättää sitten tarkemmin joku Disney Nordicilla. En kyllä tajua miksi joidenkin elokuvien ensi-illat ovat Suomessa niin myöhään. Ainakaan tekniikasta se ei voi johtua, toisin kuin ehkä vuosia sitten, kun fyysisiä filmikeloja piti lähetellä toiselta puolelta maailmaa yms.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.