Designer collection Evil Queen

En ole muistaakseni jakanut täällä ollenkaan kuvia omistamastani Evil Queen -nukesta. No, mikäpä olisikaan parempi aika tilanteen korjaamiseen, kuin halloween-viikko!

Disney Villains Designer Collection Evil Queen
Julkaisun koko: 13 000 kpl
Julkaistu: 18
.9.2012

Tämä nukke toinen koskaan hankkimani Disney-keräilynukke. Se kuuluu Disney Villains Designer Collection -sarjaan (DVDC), joka tuli myyntiin Disney Storessa syys–lokakuussa 2012. Lumikin ilkeän äitipuolen lisäksi tähän kokoelmaan kuuluu viisi muuta naispuolista pahista: Ursula, Pahatar, Cruella de Vil, Herttakuningatar sekä Gothel. Tilasin nukkeni Disneystore.co.uk:sta ja se maksoi postikuluineen noin 79 euroa. Nukkejen ohella myynnissä oli myös muita suunnittelija Steve Thompsonin piirroksin koristeluja tuotteita, kuten mukeja, huiveja ja kynsilakkoja.

En aivan innostunut kaikkien nukkejen toteutuksesta, joten päätin hankkia kokoelmasta vain oman suosikkini eli tämän Evil Queenin. Nuken dramaattinen ja arvokkaan näköinen look teki minuun vaikutuksen, joka ei ole haihtunut ajan myötä. Hahmon tunnistaa Lumikki ja seitsemän kääpiötä -elokuvan Kuningattareksi värimaailmasta, meikkityylistä ja kruunusta, mutta kokonaisuutta on muutettu tyylikkäällä tavalla modernimmaksi. Toisaalta muutosten vuoksi nukke tuntuu jollain tapaa melkein omalta hahmoltaan ja muistuttaa vähän Olipa kerran -sarjan Reginaakin. Tykkään tästä nukesta aivan hirveästi ja tuo upea ilme suorastaan säteilee halveksintaa.

Kutakin DVDC-nukkea valmistettiin 13 000 kappaletta eli Disneyn mittapuulla todella monta. Kai Disneyllä yritettiin ottaa opiksi ensimmäisen Designer Collectionin epäonnistumisesta ja tehdä tällä kertaa riittävästi nukkeja kaikille halukkaille. Pahishahmot eivät kuitenkaan menneet yhtä kuumille kiville kuin edellisvuoden prinsessat, joten ainakin joitain Villains-nukkeja kaupattiin vielä usean kuukauden jälkeen roimalla alennuksella. Siten ostin itseni myöhemmin vielä samaan kokoelmaan kuuluvan Gothel-nuken, josta olenkin jo aiemmin julkaissut kuvia.

En ole oikein innostunut mistään viime aikoina julkaistuista Designer collection -keräilynukeista, tämän syksyn sarjassahan aiheena ovat olleet sankarit ja pahikset. Disneyn keräilynukeista on myös tullut todella iso juttu fanien piireissä ja hypetys alkaa olla niin hullua, etten tiedä haluanko enää hankkia ollenkaan uudempia nukkeja. Frozen fever -nukkejen kohdalla olen vielä kahden vaiheilla. Näissä muutaman vuoden vanhemmissa nukeissa on minusta kuitenkin edelleen jotain tosi kiinnostavaa. Muistin virkistämiseksi katselin kuvia muista tämän kokoelman nukeista ja Cruella de Vil överissä turkissaan ja kimaltelevassa mekossaan alkoi näyttää houkuttelevalta lisältä kokoelmaani. Mutta katsotaan.

Minusta oli tosi mukavaa vaihtelua kuvata pitkästä aikaa näin näyttävän näköistä nukkea ja kuviakin kertyo liki 300. Tämä Evil Queen tosiaan edelleen minulle erittäin mieluinen ja olen tosi iloinen, että minun tuli hankittua se.

Iskikö tämä muodikas versio Lumikin äitipuolesta sinuun vai pidätkö enemmän elokuvan alkuperäislookista?

4 kommenttia artikkelissa “Designer collection Evil Queen

 1. Paha Kuningatar on yksi suosikki-pahiksistani ja tämä nukke on todellakin tehnyt hänelle oikeutta. Ottaisin nuken erittäin mielelläni omaan kokoelmaani!

  Tykkään tosi paljon molemmista lookeista!

  1. Mukava kuulla, että sinäkin pidät nukesta! :) Näiden Villains-sarjan nukkejen ei pitäisi olla mitään kaikkein kalleimpia/kysytyimpiä Disney-nukkeja, joten niitä taitaa olla ainakin eBayssä myynnissä ihan kohtuulliseen hintaan, jos oman hankita alkaa vielä joku päivä houkutella oikein kovasti.

 2. Jos pitäisi valita pelottavin Disney pahis niin se olisi kyllä Paha Kuningatar ja nuken ilmeestä näkee todella hyvin miten paljon hän inhoaa Lumikkia ja toivoo vain tämän myrkyllistä kuolemaa. En olekaan tätä Disney leffaa katsonut pitkään pitkään aikaan, ehkä juuri niiden ”traumojen” takia :’D
  Itse en omista yhtään näitä Designer nukkeja, mutta olen myös seurannut sitä järjetöntä sekoilua näiden nukkejen takia ja miten jotkut oikein kuvaavat sitä, että itkien tilailevat niitä netistä paniikissa, koska pelkäävät, että eivät saa sitä omaansa. Huhhu.. ja hinnat ovat jo aika kammottavia omaan makuun niin en ole näihin sortunut :D Rapunzel olisi kyllä ihana ja jostain syystä tykkäsin todella paljon juuri tästä uudesta Heroes vs Villains sarjan Lumikista ja Pahasta Kuningattaresta, sen jopa olisin voinut hankkia, jos ei maksaisi postikulut ja tullit niin jäätävästi.

  Mutta upea nukke kaiken kaikkiaan sinun Paha Kuningattaresi ja tykkään näistä vähän fancymmistä nukeista. :)

  1. Lumikin Kuningatar on kyllä ehdottomasti yksi hyytävimmistä Disney-pahiksista. Ei ihme, jos hahmo on aiheuttanut traumoja! :D

   Olen itsekin kuullut tosi paljon ikäviä juttuja nukkejen tilaamisesta ja siitä miten sivu hidastelee juuri kriittisellä hetkellä. Itselläni ei ole ainakaan toistaiseksi mitään kovin huonoja kokemuksia, vaikka kyllähän siinä taitaa vähän pulssi nousta, kun pitää koittaa naputella haluamansa tuote mahdollisimman nopeasti ostoskoriin ja saada tilaus menemään heti läpi.

   Heroes & Villains -sarjan noidaksi muuttunut Kuningatar näyttää kuvien perusteella tosi paljon esikuvaltaan, mutta Lumikin kulmakarvat häiritsivät minua tosi paljon. Ilme on toki todella samanlainen kuin elokuvan kohtauksessakin, mutta en itse yhtään tykkää sellaisista huolestuneen näköisistä kulmakarvoista nukeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.