Disnerd dreams 3 vuotta!

Disnerd dreams on tänään jo kolmevuotias! Enpä olisi blogin ensimmäistä postausta kirjoittaessa uskonut, mistä kaikesta sitä oikein tulee kirjoitettua! Jos en ihan väärin muista, niin en ole tainnut juhlia blogisynttäreitä ollenkaan aiempina vuosina. Olen vain juhlistanut 100. ja 200. postausta vähän erikoisemmilla jutuilla. Mutta nyt tuntui oikealta hetkeltä juhlistaa hieman tätä saavutusta ja höpötellä hieman ideoistani loppuvuodelle.

Disnerd dreams Disney blogi

Tulossa: lukijakysely

Edellisestä lukijakyselystä on ehtinyt vierähtää jo reilusti yli vuosi, joten haluan taas hieman udella teidän mielipiteitänne blogista ja sen postauksista. Tällä kertaa haluan antaa kyselyssä myös teille mahdollisuuden kysyä minulta kysymyksiä, joten voit halutessasi jo mietiskellä sopivia Disneyyn liittyviä kysymyksiä. Jos kiinnostusta löytyy, niin kerään kysymykset Q&A-tyyliseksi postaukseksi.

En ehtinyt saada kyselyä ihan vielä valmiiksi, mutta kerron siitä lisää viimeistään ensi viikolla. Ja vinkvink; vastaajien kesken järjestetään tietysti jälleen myös pieni arvonta!

Disney-tiistait palaavat!

Ei huolta, en ole unohtanut Disney-tiistaiden projektiani! Tarvitsin vain parin kuukauden hengähdystauon, mutta ensi viikolla sarja palaa taas. Jotta saisin aiemmin laatimaani aikatauluani edes hiukan kiinni, olen suunnitellut julkaisevani kaikki pronssikauden klassikoista kertovat tekstit ilman taukoja. Niinpä loppuvuoden jokainen tiistai on myös Disney-tiistai!

Pieniä uudistuksia

Siirryn tänään käyttämään uutta sähköpostiosoitetta, ja jatkossa minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta paula(at)disnerddreams.com. Olen tässä vaivihkaa tehnyt myös blogiin pieniä uudistuksia. Esimerkiksi Info-sivu on kokenut pienen muodonmuutoksen. Jos olet uusi blogin parissa ja mietit mistä aloittaa lukeminen tai sinua kiinnostaa lukea pieni blogin esittely, niin suuntaa Infoon. Viime viikonloppuna väsäsin myös Arkisto-sivun, jonka kautta voi selata ja klikkailla lukemaan kaikkia postauksiani aikajärjestyksessä vanhimmasta uudempaan.

Syys- ja lokakuu olivat poikkeuksellisen hiljaisia postausten suhteen, mutta olen kerännyt uutta inspiraatiota ja uusia juttuja tulee sitä mukaa, kun ehdin niitä työkiireiltä kirjoittaa. Minulla on työn alla useampi pitkään suunniteltu postaus, ja odotan ihan lähipäivinä saapuvaksi yhtä tosi mielenkiintoista Disney-kirjaa, josta saatte varmasti kuulla vielä lisää!

Toivottavasti sinunkin marraskuusi on lähtenyt hyvin käyntiin!

| Kategoriassa Yleinen

20 kommenttia artikkelissa “Disnerd dreams 3 vuotta!

 1. Onnittelut blogin synttäreistä, wau! :) Ja ihanaa että Disney-tiistait alkavat taas, ne ovat ihan suosikkejani!

  1. Kiitos kovasti Vilhelmiina! :)
   Vielä on monta monta Disney-tiistait jatkuvat varmasti pitkälle ensi vuoteen, joten mielenkiintoista luettavaa riittää! ;) On aina kiva kuulla, mistä jutuista tykätään. Siitä saa lisätsemppiä kirjoittamiseen!

 2. Onnea blogisynttäristä! :) Laadukkaita juttuja olet kirjoitellut joita on ollut tosi mukavaa ja mielenkiintoista lukea! Odottelen innolla kaikkea tulevaa! ^-^

  1. Kiitos Rico ja kiva kuulla!! :) Toivottavasti ehdit päivittää omaakin blogiasi jossain sopivassa välissä, vinkvink. ;)

 3. ONNEA 3-VUOTIAALLE BLOGILLE!!!!! HURRAAA!!!!!! Tuntuu, että blogisi olisi ollut pystyssä paljon pidempään! :O (Minäkin olen itse asiassa tälle viikolle kirjoitellut synttäriaiheista tekstiä, tosin ei blogin vaan ihan minun itseni takia. Tästähän tulee kunnon juhlaviikko!)

  Onpas kiva tuo sinun uusi arkisto-sivustosi. Pitänee joku päivä (kun aikaa on) selata kaikki jutut läpi, että olenko varmasti lukenut ne kaikki! ;) Syksylle suunnittelemasi tekstit kuulostavat kivoille. Kyselit jossain postauksessa aiheita, mistä toivoisimme että kirjoitat. Olen yrittänyt aiheita miettiä, mutta en ole oikein keksinyt… Elokuviin liittyvät kyselyt ovat aina kivoja. Ja se postaus oli mahtava, mihin olit koonnut Aladdinin muistettavimmat repliikit yhteen – niitä voisit tehdä lisää muista elokuvista! :) Olen pohtinut myös kovasti, mennäkö vai eikö mennä katsomaan teattereissa pyörivää “Pete ja lohikäärme Elliot” -elokuvaa. Jos olet sattunut sen näkemään, niin mielipiteitä olisi kiva lueskella.

  KIITOS kun blogisi on ollut olemassa jo kolme vuotta! Sitä on ihanaa seurata!

  1. KIITOS ANNA!!!! :) JA JEE!! Kivaa, ettei synttäriaiheet lopu tähän! Onnea jo etukäteen! :))

   Haha, isot aplodit, jos jaksat kaikki käydä katsomassa Arkiston kokonaan läpi! Luettavaa riittää tämä teksti mukaan lukien jo yhteensä 267 postausta, joten varmasti saa useamman päivän varata niiden selailuun. En kyllä välttämättä mitenkään erityisesti suosittele noita kaikkein vanhimpia tekstejäni. Omien kirjoitustaitojen kehityksen ainakin huomaa :’D Täytyypä mietiskellä, missä elokuvissa olisikaan lisää noita huippurepliikkejä! :) En ole jotenkin innostunut itse tuota Pete ja lohikäärme Elliot -elokuvasta. Olen sen alkuperäisen 70-luvun elokuvan kerran nähnyt, enkä siitä mitenkään erityisesti välittänyt. Mutta ehkä pitäisi antaa tuolle uudemmalle tilaisuus..

 4. Paljon onnea 3-vuotiaalle blogillesi! :)
  Juttujasi on ollut ilo lukea, ne ovat hyvin kirjoitettuja ja kiinnostavia. Toivottavasti jaksat pyörittää blogia vielä monta vuotta lisää!

  1. Kiitoksia Hande! :)
   Vaikka tässä onkin ollut vähän hiljaisempi kausi, niin mitään kyllästymistä bloggailuun ei ainakaan ole havaittavissa. Aina tulee uusia elokuvia ja muuta mukavaa, josta voi innostua. Ja Disneyn maailmasta löytyy muutenkin niin paljon eri puolia, ettei tarvitse huolestua siitä, että juttuaiheet loppuisivat kesken. :)

 5. Synttärionnittelut blogille!
  Voi että kuinka suloinen Rex on minikokoisen juhlahattunsa kera :D

  Odottelen innoissani erityisesti Disney-tiistaiden paluuta!

  1. Kiitos Minna! :) Tuo Rex-funko on kyllä niin söpöläinen, hatulla tai ilman :D

   Onneksi viikko ei ole pitkä odotusaika! ;)

 6. Paljon onnea kolmesta vuodesta blogin parissa!!!! :* Olet ehdottomasti suosikki bloggaajiani ja odotan innolla Disney-tiistaita ja muutakin sisältöä tietysti :)

  Ps. Ihana Rex

  1. Kiitos kovasti kehuista Marika!! Sinun kommenttejasi on aina tosi kiva lukea! :)

   Hihi, Rex kiittää arasti! :)

 7. Myöhäiset onnittelut! :) Blogisi on ihana ja se on opettanut minulle paljon uusia asioita Disneystä. En varmaankaan olisi aloittanut omaa Disney-blogiani ilman tätä ja muita upeita ja laadukkaita Disney-blogeja. Joten kiitos, että pidät tätä mahtavaa blogia! :)

  1. Kiitos paljon Eleanor! :) En varmaan tietäisi itsekään näin paljon erilaisista Disney-jutuista, jos en olisi alkanut kirjoittaa tätä blogia ja etsiä kaikenlaista lisätietoa eri elokuvista ja muusta. On tosi kiva kuulla, että olen päässyt olemaan inspiraationa blogillesi! :)

 8. Myöhäiset onnittelut! Hienoa kuulla, että Disney-tiistait palaavat taas kuvioihin :)

  Ja on tuo T-Rex funko kyllä kieltämättä aivan ihana :3

  1. Kiitos Jenna! :) Pari päivää enää, kunnes Disney-tiistait jatkuvat Aristokattien parissa.

   Rex taitaakin olla suosikkini omistamistani Funkoista! :)

 9. Oi myöhäiset synttärionnittelut ihanalle blogillesi! <3
  Ja kaunis kiitos kun olet jo kolmen vuoden ajan jaksanut kirjoittaa mahtavia postauksia ja jakaa Disney-tietouttasi meidän muiden kanssa. :) En malta odottaa että Disney-tiistait palaavat tauvolta ja pääsee taas lukemaan mielenkiintoisia juttuja elokuvien taustoista.

  1. Kiitos paljon Sanle! :)

   Tuntuu vähän hassulta, miten suuri osa Disney-tietoudestani on oikeastaan tämän blogin ansiota. Vielä kolme vuotta sitten en tiennyt animaatioista sen enempää kuin kuka tahansa muu Disney-fani enkä ollut nähnyt edes kaikkia klassikoita. Mutta postauksia kirjoittaessa on tullut tarkistettua faktoja ja kaivettua vaikka mitä tietoa esiin. :)

   Ja kiitos vielä tositosi paljon kaikille kommentoijille!! :) On ollut mukava viettää viikonloppuna aikaa uusia juttuja kirjoitellen, kun tietää, että postauksillani on näin ihania lukijoita! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.