Disney bucket list 2

Siitä onkin jo ehtinyt kulua yli kolme vuotta, kun kirjoitin ensimmäistä kerta blogiin Disney-aiheisen bucket listin eli listan asioista, jotka haluan kokea vielä jossain vaiheessa elämääni. Muutaman listalla olleen tavoitteen olenkin jo saanut kokea, mutta samalla uusia haaveita on tullut monta lisää.

Osallistu runDisney-juoksuun

Innostuin viime vuonna kunnolla juoksemisesta, mutta olemme käyneet Villen kanssa juoksemassa oikeastaan vain omaksi iloksi. En ole mitenkään erityisen kiinnostunut juoksemaan kilpaa, mutta johonkin Disney-puistossa järjestettävään runDisney-tapahtumaan osallistuminen voisi kyllä olla hauskaa. En ehkä ole ihan valmis juoksemaan kokonaista maratonia, mutta jokin lyhyempi matka voisi olla kiva. RunDisney-tapahtumia on järjestetty nyt muutaman vuoden ajan myös Disneyland Parisissa ja joka kerta tapahtuma on tainnut ajoittua syyskuulle. Ehkä meidätkin löytää sieltä juoksemasta vuoden-parin päästä.

Käy Disney-puistossa joulun aikaan

Disney-puistot ovat taianomaisia paikkoja ympäri vuoden, mutta joulusesongin näkeminen olisi varmasti ihan extramaagista. Puistot ja hotellit koristellaan silloin niin kauniisti ja taitaapa joulun aikaan olla jotain erityisiä esityksiäkin. Ihan jouluaattoa en taida kuitenkaan haluta viettää puiston hälinässä, mutta joulukuun alku voisi olla kiva aika vierailla puistossa.

Käy lennolla PanoraMagique-kuumailmapallon kyydissä

Viime Disneyland Paris -reissun aikana vitsailin kuumailmapallossa käynnistä, mutta en itsekään edes ottanut tuota mahdollisuutta tosissani. Vasta matkan jälkeen kuumailmapalloilu alkoi houkutella enemmän, joten ehkä sitä on kokeiltava sauraavalla matkalla.

Käy Castaway Cayssa

Tämä haave tuleekin toteutettu noin puolen vuoden päästä, kun käymme ensimmäisellä Disney-risteilyllämme, mutta halusin silti ottaa sen mukaan listalle. Castaway Cay on siis Disneyn omistama yksityissaari Bahamalla ja tuolle saarelle on mahdollista päästä vain tiettyjen Disney Cruise Linen risteilyjen myötä. Odotan saarikäynniltä rentouttavaa lokoilua rannalla.

Käy Aulanissa

Havaijilla Oahu-saarella sijaitseva Disneyn Aulani-lomakeskus vaikuttaa aivan ihanalta paikalta. Olisi mahtavaa päästä jonain päivänä nauttimaan Aulanin monista uima-altaista, hyvästä ruuasta ja kauniista miljööstä.

Osallistu Mickey’s Not-So-Scary Halloween partyyn

Halloweenin aikaan ainakin Amerikan puistoissa järjestetään Mickey’s Not-So-Scary Halloween -juhlia, joissa voi muun muassa tavata harvinaisempia hahmoja. Jos jossain vaiheessa pääsemme puistoon Halloween-sesongin aikaan, tähän juhlaan osallistuminen voisi olla kirsikka kakun päälle.

Tälläiset kuusi haavetta ovat löytäneet tiensä Disney bucket listilleni. Löytyykö sinun listaltasi kenties jotain samoja kohtia vai jotain ihan muuta?

Kuva 1: run.disneylandparis.com
Kuva 3: disneyaulani.com

| Kategoriassa Disney life | Avainsanat:

5 kommenttia artikkelissa “Disney bucket list 2

 1. Oon itsekin ihastunut tohon Mickey’s Not So Scary Halloween -juhlaan. Mitä oon löytäny youtubesta niin siel on aivan ihana paraati. 😍😍😍

  Mikäli kiinnostaa niin tsekkaa tubettaja Becca Louisen kanava, sillä hän kävi kaksi kertaa tuon tapahtuman aikana Disneyworld:ssa ystävänsä kanssa ja teki reissusta vlogeja. Niin ihanaa katottavaa ja samalla niin kivualiasta kun haluais itekin päästä kokemaan tapahtuma.

  Muuten itsellä ei ole hirveen isoa bucket -listaa muuta kuin että Hongkongin puistoon on päästävä koska kuulemma siellä on Notre Damen kellonsoittaja ravintola sitten Happily Ever After ilotulitus Disneyworldissa😊🌟

  1. Täytyy ehkä käydä edes vähän vilkaisemassa paraativideota, vaikken ehkä haluakaan nähdä sitä ihan kokonaan kuin vasta paikan päällä. Kiitos myös YouTube-vinkistä, täytyy käydä tutustumassa Becca Louisen kanavaan. :)

   Oi, enpä tiennytkään tuollaisesta Notre Damen kellonsoittaja -teemaisesta ravintolasta. Kuulostaa jännältä ja ehdottomasti kokeilun arvoiselta paikalta! Samoin Be our guestiin haluaisin päästä myös! 😍

 2. Ai niin ja Be Our Guestiin on päästävä koska try the gray stuff, it’s delicious!

 3. Mulla on kanssa haaveissa tuo runDisney! Ihan ens syksyn tapahtumaan en vielä uskalla lähteä, mutta vuoden päästä voisin hyvin käydä 10 kilometriä tai jopa puolimaratonin juoksemassa! :)

  1. Jee mahtavaa! Puolimaratonissa olisi ainakin minulle jo haastetta, mutta ei kai se mikään mahdoton olisi! Onneksi tässä on hyvin aikaa mietiskellä, jos vaikka tosiaan tuohon vuoden 2020 RunDisneyyn tähtäisi :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.