Disney Infinity 2.0

Yksi yö enää, nimittäin Disney Infinity 2.0:n julkaisuun. Reilu vuosi sitten julkaistu Disney Infinity saa jatkoa huomenna perjantaina. Alkuun varoituksen sananen: jos peli ei ole sinulle kovin tuttu, suosittelen lukaisemaan aiemmin kirjoittamani peliä koskevan postauksen.

Vaikka Disney Infinityn ja Disney Infinity 2.0:n idea on hyvin pitkälle sama, poikkeaa 2.0 monella tapaa edeltäjästään. Ensinnäkin pelistä julkaistaan perjantaina kaksi erilaista aloituspakettia Marvel super heroes -aloituspaketti sekä lelulaatikkoversio (jonka virallinen nimi suomeksi on ilmeisesti kummallinen “lelulaatikkoyhdistelmäpaketti”). Molemmat paketit sisältävät pelilevykkeen ja -alustan sekä kaksi lelulaatikkovoimalevyä. Marvel-versiossa on lisäksi kolme hahmoa ja pelisettiosa lelulaatikkopaketissa taas kaksi lelulaatikossa käytettävää hahmoa. Lisäksi Marvel-paketista on vielä Collector’s edition -versio, joka sisältää enemmän hahmoja ja härpäkkeitä.

Toisin kuin ensimmäisessä DI-pelissä, 2.0:n aloituspakkauksessa tulee mukana vain yksi pelisetti edellisten kolmen sijaan. Pelisetin aiheena on Marvelin suosittu The Avengers -ryhmä ja kaikki kolme aloituspakkauksen hahmoa ovat tuosta maailmasta. Mukana tulevat Black Widow, Thor sekä Iron Man. Lelulaatikkoversiossa taas on Stitch ja Merida -figuurit. Julkaisupäivänä tulee myyntiin myös Spider-Man ja Guardians of the Galaxy -pelisetit sekä lisähahmoja Marvel-pelisetteihin. Myöhemmin myyntiin tulee lisää lelulaatikoissa käytettäviä hahmoja, kuten Aladdin ja Pahatar.

Itse pelissä on myös paljon uusia ominaisuuksia, joiden kaikkien luettelemiseen menisi varmasti ikä ja terveys. Minua itseäni eniten kiinnostaa hahmojen skill tree -tyyppinen eteneminen eli hahmon päästessä uudelle tasolle, pelaaja voi valita mitä ominaisuuksia tai taitoja kehittää. Myös lelulaatikoiden työkaluja on kehitetty ja ainakin lähtökohtaisesti muutokset kuulostavat tervetulleilta. Lisäksi uudet hahmot vaikuttavat mielenkiintoisilta, Stitch, Jasmine ja Helinä-keiju -figuurit ovat jo ostoslistallani.

Tulen varmasti hankkimaan pelin jossain vaiheessa, en tosin vielä julkaisupäivänä, sillä tiedän etten ehtisi sitä heti viikonloppuna pelaamaan. En ole myöskään vielä ehtinyt pelaamaan läpi kaikkia ensimmäisen pelin pelisettejä ja tiedän, etten malttaisi palata niihin uuden pelin ostettuani. Tilasin myös pari päivää sitten muutaman ensimmäisen osan hahmon lisää, kun Gigantin verkkokaupassa kaupattiin niitä vitosella kappale. Vinkvink; jos vielä haluat hankkia ensimmäisen osan hahmoja tai pelisettejä, ei kannata odotella liian pitkään. Figuurit tulevat luultavasti pikkuhiljaa katoamaan kauppojen hyllyiltä uusien hahmojen tieltä ja toisaalta niitä voi nyt löytää alennuslappusin varustettuina.

Kiinnostaako Disney Infinity 2.0? Odotatko jo jotain tiettyä hahmoa tai pelisettiä?

Kuvat: disneyinfinity.tumblr.com

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:,

4 kommenttia artikkelissa “Disney Infinity 2.0

  1. Teoriassa peli kyllä vaikuttaa ihan kiinnostavalta, mutta vähän harmittaa että pelisetit näyttäisivät olevan toistaiseksi Marvelin hahmoihin keskittyneitä. Vaikka tuo lelulaatikko-mahdollisuuskin on toki olemassa, niin ymmärsin tuosta alkuperäisestä Infinity-postauksesta, että ainakin sinun mielestäsi pelisetit olivat pelin kiinnostavin osa. Noh, saa nähdä! Olisi kiva kuulla kommentteja sitten kun pääset jatko-osan kimppuun :)

    1. Jep, ainakin ensimmäisessä osassa pelisetit ovat minusta olleet se mielenkiintoinen osa, ehkä mielikuvitukseni ei oikein ole riittänyt lelulaatikoiden luontiin. 2.0:ssa on kuitenkin paljon lisää lelulaatikkotyökaluja, joten haluan antaa 2.0:n lelulaatikoille mahdollisuuden. Olen itsekin vähän harmissani siitä, että kaikki pelisetit liittyvät Marvel-maailmaan, vaikka monista Marvel-hahmoista pidänkin.
      Lupaan kirjoitella kommentteja pelistä kunhan joskus saan sen ostettua. :)

  2. Harmi ettei noita tehty ensimmäisen Infinityn kanssa yhteensopiviksi. En ihan älyttömästi jaksanut innostua ensimmäisestä osasta, joten tuskin ostan tätäkään. Mutta, sen sijaan jos hahmot näyttävät kivoilta niin saatan ostaa niitä hyllyyn ihan koristeiksi muille seuraa pitämään. Iron man, Helinä keiju ja Merida näin aluksi ainakin kuulostavat sellaisilta jotka olisivat kivoja saada.

    1. Ainakin kaikki omistamani figuurit ovat kyllä tosi kivan näköisiä ja sopisivat kyllä mainiosti myös esille. Harmi vaan että minulla ei ole niille sopivaa paikkaa, vaan hahmot majailevat laatikon kätköissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.