Tulossa syksyllä: Disney Infinity 3.0

Pari päivää sitten julkistettiin virallisesti peli, jota monet ovat odotelleet: Disney Infinity 3.0. Tässä Disney Infinityn kolmannessa osassa keskiössä ovat Star Wars -hahmot ja heidän seikkailunsa. Se tuskin oli kummoinen yllätys, sillä onhan Disney paraikaa lämmittämässä uudelleen tätä suosittua elokuvamaailmaa.

disney infinity 3.0

Disney Infinity 3.0:n myötä on luvattu julkaista ainakin viisi uutta pelisettiä, joista kolme keskittyy eri Star wars -aiheisiin, yksi Marvelin maailmaan ja yksi Pixarin uuteen Inside out -elokuvaan. Uusia lelulaatikossa pelattavia Disney-hahmoja ovat ainakin Mikki, Minni, Mulan ja Olaf sekä Tron: Legacy -elokuvasta tutut Sam Flynn ja Quorra. Lisää hahmoja ilmoitetaan varmasti vielä kesän ja syksyn aikana. Uusia hahmoja voi bongata tältä pelin ensimmäiseltä trailerilta:

Peli tulee myyntiin syksyllä 2015, tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta esimerkiksi 2.0 tuli myyntiin viime syyskuun loppupuolella. Disney Infinity 3.0 tulee olemaan saatavilla  PlayStation 4 & 3, Wii U sekä XBox One & 360 -konsoleille. Aloitussetin hintaa on ainakin Yhdysvalloissa luvattu laskea aiempiin osiin verrattuna, Suomen hintataso selvinnee myöhemmin. Pelin tekijät ovat luvanneet kertoa 3.0:sta lisää sekä vastata fanien somessa esittämiin kysymyksiin ensi perjantaina. Livelähetys alkaa 8.5. klo 21.00 Suomen aikaan osoitteessa www.twitch.tv/disney. Sitä odotellessa voi katsoa esimerkiksi uudesta pelistä kertovan Toy Box TV -videon.

Lisäys 8.7.2015: Pelin julkaisupäivä ilmoitettiin tänään, Disney Infinity 3.0 tulee myyntiin Euroopassa 28.8.2015. Pelistä tulee Euroopassa myyntiin myös pelkkä levyke, eli jos omistat jo pelialustan etkä halua aloituspaketissa tulevaa Clone wars -pelisettiä, tämä voi olla sopiva vaihtoehto sinulle.

Minulle Star wars -maailma ei ole kovin tuttu, joten en ole tästä uudesta Disney Infinityn aluevaltauksesta ainakaan näiden ensimmäisten tietojen perusteella mitenkään superinnoissani. Enkä ole ehtinyt pelailla edellisiäkään pelejä vähään aikaan. Tuo traileri näytti kyllä aika hauskalta, varsinkin sen loppupuolella nähdyt Disney-hahmojen reaktiot Star wars -hahmoihin olivat aika huvittavia. En kuitenkaan usko hankkivani pelistä ainakaan normaalia pelisettialoituspakettia, sillä sen mukana tulee Clone wars -aikaan liittyvä pelisetti. Mutta jos 3.0:sta julkaistaan 2.0:n tapaan lelulaatikkoaloituspakkaus, sen hankkimista voisin harkita. Erityisesti Inside out -pelisetin pelaaminen kiinnostaa minua kovasti samoin kuin esimerkiksi Mulan-figuuri sekä uudet lelulaatikkopelit.

Mitä mieltä olet Star warsin liittymisestä Disney Infinity -maailmaan?

Kuva: www.starwars.com/

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:

2 kommenttia artikkelissa “Tulossa syksyllä: Disney Infinity 3.0

  1. Hahaa, olipas hauska traileri! :) Nyt täytyy sanoa, että olen enemmän innoissani nyt tästä Disney Infinity 3.0:sta, kuin mitä olen ollut aikaisemmista. Nuo Star Wars -pätkät näyttävät vaan niin siisteiltä! Täällä pieni Star Wars -nörtti nostaa päätään… Tulisi vain pelin hankkimisesta aika kova hinta, kun mulla ei ole mitään pelikonsoleita (muita kuin pc), niin pitäisi ekana ostaa konsoli ja sitten vasta peli… Että ainakaan ihan heti en tuollaista pakettia ole varmaan ostamassa. Onkohan Disney Infinityä muuten saatavissa pc:lle? Tai tuleekohan se joskus tietokoneellakin pelattavaksi? Onko sinulla tietoa?

    1. Nuo trailerin Star wars -osiot näyttävät kyllä kieltämättä cooleilta! Voisinkin vaikka näiden sinun Star warsiin liittyvien kommenttien innoittamana ottaa kesän tavoitteeksi katsoa kaikki sarjan elokuvat läpi, yleissivistyksessäni kun on vielä niiden mentävä aukko. ;)

      Näköjään DI:stä on olemassa jonkinlainen tietokoneversio, jonka voi ladata ilmaiseksi koneelle Disney Infinityn sivuilta. Lisäsisällöstä, kuten peliseteistä ja hahmoista pitää sitten maksaa erikseen. Ilmeisesti 3.0:kin saapuu sitten aikanaan myös pc:lle. En ollut aiemmin edes tajunnut tuota pc-vaihtoehtoa, kun olen vain olettanut pelin olevan ainoastaan konsoleille. Mutta se on varmaan ihan hyvä vaihtoehto, jos ei konsolia omista tai halua hankkia. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.