Jotain kylmää ja kaunista

En olekaan tainnut aikaisemmin mainita tätä, mutta tykkään pelata videopelejä ja silloin tällöin pelaan myös Disney Infinity -peliä. Peliin on mahdollista hankkia pelattavakseen lisää hahmoja ja jokin aika sitten ostin Elsa-figuurin. Disney Infinity on kokonaan dubattu suomeksi, mutta ikävä kyllä pelissä Elsaa ei dubbaa Katja Sirkiä. Ainakaan lopputeksteissä häntä ei mainita. Uskoakseni kaikki hahmojen repliikit on äänitetty jo kesällä ennen pelin ilmestymistä, joten kenties Elsan virallista suomalaista ääntä ei oltu tuolloin vielä päätetty. Olen koittanut lopputekstien perusteella päätellä kuka Elsaa dubbaa pelissä, mutta en ole vielä saanut mysteeriä selvitettyä.

Edit: Elsan ääninäyttelijänä pelissä on Katja Aakkula. Lue lisää peli-Elsan ääninäyttelijästä tekstissä Kuningatar, jolla on taikavoimia.

Disney Infinity Elsa - Disnerd dreams

Elsan mekossa on kiva liukuvärjäys ja hahmo seisoo tyylikkäällä lumihiutalealustalla.

Disney Infinity -figuurit eivät ole ulkonäkönsä puolesta ihan yksi yhteen elokuvien hahmojen kanssa. Pelin yhtenäisen ilmeen vuoksi hahmoja on muokattu, jotta niiden voisi uskoa olevan samasta maailmasta.

Elsa voi jäädyttää vihollisia (ja miksei vaikka liittolaisiakin) kahdella jäätävällä iskulla.

Myös Anna on saatavilla pelihahmoksi, mutta Frozen-siskoksilla voi pelata ikävä kyllä vain lelulaatikoissa. Frozen-pelisetti olisi kyllä ollut jotain mahtavaa, mutta kaikkea ei voi saada.

Jos lelulaatikot, pelisetit ja muut kummallisuudet jäivät vielä ihan mysteeriksi, niin ei hätää. Lupaan kirjoittaa myöhemmin vähän tarkemmin Disney Infinitystä ja selittää, mitä nuo termit tarkoittavat.

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, ,

3 kommenttia artikkelissa “Jotain kylmää ja kaunista

  1. Hmm, nyt kiinnostaisi tietää millainen ääni Elsalla on tässä suomeksi, olen aika hyvä tunnistamaan ääninäyttelijöitä! Mitään mahdollista laittaa vaikka huonolaatuista ääninäytettä?:)

    1. Hienoa! Eiköhän ääninäytteen laittaminen onnistu, testailen myöhemmin tällä viikolla millä laitteella saisin parhaiten ääntä tallennettua ja postaan näytteen sitten. :) Vaihtoehtoja dubbaajaksi on tosiaan rajallinen määrä, sillä lopputeksteissä mainitaan vain kymmenkunta naista.

  2. Se on Katja Aakkula. Silloin ei vielä oltu päätetty ”oikeaa” Elsaa kun Infinity äänitettiin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.