Disney-mukien kokoelmani

Kukka toivoi kesällä, että esittelisin vähän tarkemmin kokoelmastani löytyviä Disney-mukeja. Kokoelmani ei ole mikään suuren suuri, mutta minulle tosi mieluisa. Kaikki mukit ovat tainneet vilahtaa postauksissani jo aikaisemmin, mutta mitään sen erikoisempaa esittelyä en ole niistä vielä aiemmin tehnytkään.

Disney-mukit

Nalle Puh muki

Aloitetaan kaikkein vanhimmasta mukista. Sain tämän suloisen Nalle Puh -mukin jolta kulta kaveriltani syntymäpäivälahjaksi, kun olin vielä ala-asteella. Kuvitus on tosi symppis, vaikka onkin melko lapsenomainen. Muut kokoelmani mukit ovat niin isoja, että tämä tuntuu ihan miniltä niiden rinnalla.

Disney Frozen muki

Kokoelman isoimman mukin titteli taas menee tälle Anna-mukille, jolla on tilavuutta noin puoli litraa. Tykkään sen korkeasta mallista, sillä juoma ei pääse jäähtymään liian nopeasti. Ostin mukin pari vuotta sitten Disney Storesta. Harmittelin silloin hieman sitä, että missasin saman sarjan Elsa-mukin, mutta juttu ei loppujen lopuksi ole jäänyt harmittamaan, sillä muki on niin kiva yksinkin.

Aristokatit Marie muki

Myös suloistakin suloisempi Marie-muki on peräisin Disney Storesta. Tykkään mukin värimaailmasta todella paljon (hehe, se ei taida yllättää ketään, jos miettii myös tämän blogin värimaailma) ja koholla oleva Marien kuva pääsee minusta hyvin oikeuksiinsa simppelin muodon kanssa.

Pixar muki

Marie-mukin kanssa samaan aikaan ostin Eva-mukin. Olen harkinnut, että ostaisin sen kaveriksi myös suloisen WALL-E-mukin, mutten ole vielä saanut sitä hankittua. Onneksi se taitaa olla osa jonkinlaista Disney Storen peruskokoelmaa, sillä niitä on edelleen myynnissä.

BB-8 muki

Suloisen BB-8:n sain astiakaappiini tänä keväänä EMP:ltä. En ole tullut käyttäneeksi mukia hirveän monta hieman hankalahkon muodon vuoksi ja siksi, että sen joutuu tiskaamaan käsin. Disney Storea kehnompi laatu harmittaa myös hieman, mutta onhan muki silti tosi söpsykkä!

Disney Prinsessa Ruusunen muki

Kokoelman uusimmat lisäykset ovat kesällä hankkimani prinsessamukit ja ne ovatkin päässeet ahkeralle käytölle. Mukien kuvitukset ovat todella kauniit ja muodoltaan hirveän nättejä! Ariel-muki taitaa jopa olla kaikkien aikojen suosikkimukini!

Pieni merenneito muki

Disney-mukit ovat minusta aivan ihana keräilykohde ja aamuteen juominen on vaan niin paljon mukavampaa söpöstä mukista kuin jostain peruskupista. Tällä hetkellä astiakaappini alkaa vaan olla niin täynnä, että uusien mukien hankkiminen ei ole mitenkään ykkösenä ostoslistalla. Mutta arvaan kyllä vielä sortuvani Disney Storen seuraavien söpöjen mukien myötä.

Onko sinulla jokin oma suosikkimuki?

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:

4 kommenttia artikkelissa “Disney-mukien kokoelmani

 1. Oi että olet ihania mukeja kerännyt kokoelmaasi, etenkin tuo Marie-muki on ihan super söpö! Ja tuo Eva-muki myös. :)

  Omaankin astiakaappiin on muutama muki ehtinyt kertyä ja omaksi suosikiksi on noussut Pariisin Disneylandista ostamani Liisa-muki. Näin jälkeen päin on jopa hieman harmittanut, etten ostanut useampaa samaan sarjaan kuuluvaa mukia, koska se on osoittautunut ihan täydelliseksi teemukiksi.

  Aina välillä vähän harmittaa muutenkin miten nopeaa vauhtia erilaiset muki-sarjat Disneylla vaihtuvatkaan. Pitäisi aina kerralla ostaa kaikki ihanat mukit, etteivät vain ehdi kadota ennen seuraavaa tilausta. :’)

  1. Kiitos Sanle, tykkään noista kovasti itsekin! :)

   Harmi, että muut saman sarjan mukit jäivät sinulta hankkimatta! Ja olen harmitellut ihan samaa asiaa mukivalikoimissa! Muutama kiva muki on ehtinyt mennä ohi minultakin, kun en ole ollut tarpeeksi nopea.

 2. Aivan ihana kokoelma! :) Hauskaa kuinka eri muotoisia mukeja kokoelmaan on päätynyt!

  1. Kiitos Minna! :) Disney-mukien myötä astiakaappiini on todellakin tullut vaikka mitä uusia muotoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.