Heinäkuun Disney Store -ostokset

Minun tulikin tuossa jokin aika sitten paljastettua, että tein heinäkuussa vuoden toisen tilauksen Disney Storen verkkokauppaan. Selailin sivuja tekemääni tilausohjetta varten ja eteen sattui niin hyvä tarjous, etten voinut vastustaa tilauksen tekemistä. Tällä kertaa tilaus oli melko pieni, ostoksiin kuului tarjouksessa olleen kirjan lisäksi vain kaksi tuotetta Pixarin uudesta Inside out -elokuvasta. Mutta nyt pidemmittä puheitta itse asiaan.

Tarjouksessa ollut tuote oli tämä The art of Frozen -taidekirja, sillä oli hintaa vain 7,49 £ eli tilaushetken kursseilla 10,78 €. Vaikka ottaa kalliit postikulut (18,65 €) huomioon, kirja oli halvempi kuin Suomessa toimivissa verkkokirjakaupoissa. Esimerkiksi Suomalainen.comissa ja Adlibriksessä hinnaksi oli laitettu noin 35 €.

En ole vielä ehtinyt lukea kirjaa, mutta kirjoitan siitä varmasti tarkemmin, kun olen. Pienen selailun perusteella sisältö vaikuttaa todella kivalta.

Blogin Instagram-seuraajat ovatkin jo saaneet huomata, että kokoelmaani on hiipinyt muutama minikokoinen Funko POP! -figuuri. Tämä Inside out -elokuvan Disgust eli Inho on nyt ensimmäinen isompi figuurini. Hankin sen lähinnä siksi, että sen nyrpeän kriittinen ilme houkutteli minua jotenkin puoleensa. En ole vielä nähnyt elokuvaa, mutta etukäteisfiilikseni ovat, että tulen pitämään tästä hahmosta.

Figuurin hinta (14,33 €) oli about sama kuin GameStop-myymälöissä, joista olen ostanut ensimmäiset Funkoni. Taidan kuitenkin jatkossa ostaa näitä hahmoja vain myymälöistä, vaikka se tarkoittaisi rajoitettua valikoimaa, sillä osassa maalijälki ei ole kovin tarkkaa ja on kiva saada itse valita kaupassa paras yksilö.

Inside outista on julkaistu myös viisi muuta POP! -figuuria. Myös Joyn (Ilo) ostaminen houkuttaisi vähän, mutta saa nähdä tuleeko se hankittua ei. Nämä figuurit ovat aika vaarallinen keräilykohde, sillä valikoimaa on niin pajon ja lisää tulee jatkuvasti.

Viimeisenä nappasin ostoskoriin Inside out -muistilappuja. Nämä nyt eivät olleet mikään maailman välttämättömin ostos, mutta aikamoisen söpöjä kuitenkin. Tykkään koristella kalenteriani piirroksilla ja kaikenlaisilla vastaan tulevilla lippulappusilla ja ajattelin näiden näyttävän kivalta kalenterin sivuilla tai blogimuistivihkossani. En tosin ole vielä raaskinut käyttää yhtään, mutta käyttöä varten olen ne ostanut. Setissä on 16 erilaista lappua ja 30 kappaletta kutakin. Muistilaput maksoivat saman verran kuin Inho-figuuri eli 9,95£ / 14,33 €.

Tälläisia ostoksia tällä kertaa. Oletko itse tehnyt jotain kivoja Disney-ostoksia kesän aikana?

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, , ,

10 kommenttia artikkelissa “Heinäkuun Disney Store -ostokset

 1. Oi, onpa ihania muistilappuja! Ja ihana kirja! Oletpas löytänyt sen halvalla! Minusta nuo Funko Popit ovat jotenkin pelottavia, mutta myös tosi söpöjä! Inhon asento on kyllä hahmoaan hauskasti kuvaava. :) Itsekin olen Disney Storesta ostoksia tehnyt, jotka esittelen piakkoin Ihmeiden aukiolla. :)

  1. Eivätkös olekin, pitäisi ottaa ne jo käyttöön. :) En itse pidä Funko Pop -figuureja pelottavina, vaikka muistuttavathan ne hieman Coraline-elokuvan nappisilmiä. Mielenkiinnolla odotan, mitä niistä Disney Storen ostoskasseistasi löytyy! ;)

 2. Oih, tuo Frozen-taidekirja kutkuttelisi omaakin mieltä, mutta loppuunmyyty näyttäisi jo olevan brittein nettikaupasta (eikä ihme). Tällaiset ostosesittelyt saavat minut aina ajattelemaan, että haluaisin taas sitä ja tätä tavaraa itsekin. Olen tosin onneksi laiska tilailemaan nettikaupoista tavaraa, joten vain ne kaikkein suurimmat mielihalut tulee oikeasti toteutettua, ellen satu reissaamaan jossain päin, mistä löytyy fyysisiä kauppoja.

  Tosin tälläkin hetkellä mielessä kummittelee pari Disney Showcase -figua ja Britton Disney Pop -figua, joten voi olla, että jossain vaiheessa tulee kuitenkin tilailtua…

  1. No harmi. Kirjoitin tekstin muutama päivä etukäteen ja silloin niitä oli vielä myynnissä, mutta mokomat ehtivät sitten siinä välissä loppua. :/ Varsinkin vähän tyyriimpiä ostoksia on kyllä kiva nähdä itse kunnolla jossain kaupassa eikä ostaa pelkkien kuvien perusteella. Pitäisi suunnitella joku seuraava matka sopivien kivojen kauppojen äärelle. ;P

   Monet Disney Showcase ja Britto -figuurit ovat kyllä tosi upeita! :)

 3. Oih, kivoja ostoksia! Taidekirjaesittelyt ovat ihania, joten odottelen jo mitä aiot Frozen-kirjasta kertoa.

  Funkon Pop! -figuureissa on kyllä mahtava tuo valikoima, olet oikeassa siinä että jos niitä kerran ryhtyy keräilemään niin lopettaminen voi olla aika haastavaa… Itseäni nuo mustat nappisilmät vähät karmaisevat, joten en ole figuureihin suuremmin ihastunut. Lisäksi huolimaton maalausjälki harmittaisi. Toivottavasti Inho on kuitenkin ihan kivasti maalattu :)

  1. Täytyypä ottaa tuo taidekirja esittelyyn heti piakkoin syksyn puolella, kun vain olen saanut vielä viimeisetkin Pixar-kesän kirjoitukset pois alta. :)

   Funko Pop! -figuissa on minusta myös aika mielenkiintoista, kuinka figuurit näyttävät aika paljon esikuviltaan, vaikka kaikki ovatkin varsinkin kasvojen osalta tosi saman mallisia. Silmät ovat niin iso osa hahmoja, että ei ihme, jos niiden keräily ei ainoastaan creepyjen silmien vuoksi kiinnosta. Tuo kasvojen ja hiusten raja on maalattu sivuilta vähän epäsiististi, mutta muuten jälki on onneksi aika siistiä. :)

 4. Frozen taidekirja oli kyllä kannattava ostos ja vielä noin halvalla! ;) Todellakin hintansa väärti! Nuo funko-pop figuurit houkuttelisivat hyyyyvin paljon, mutta pitääpi säästellä rahaa, niin en ehkä (vielä) lähiaikoina ole noita ostamassa. Mutta ehkä joskus :D Inho-figuuri on kyllä veikeän näköinen en panisi pahitteeksi omassa kokoelmassani!

  1. Niin itsekin ajattelin ja tein tilauksen melkein heti halvan hinnan huomattuani. :) Suosittelen pysymään erossa näistä figuureista, jos haluaa säästää rahaa johonkin muuhun, sillä Funkot vievät nopeasti mennessään. ;P Kivaltahan ne kyllä näyttävät, omat hahmoni vahtivat nyt Disney-leffakokoelmaani.

 5. Voi ei, nuo muistilaput ovat aivan ihania! Tekisi mieli itsellekin ostaa tuollaisia kalenteria piristämään :D Ja tuo Inho-figuuri on todella persoonallisen näköinen Funko Pop. Yleensä en juuri näistä figuureista välitä, mutta Inside Out -hahmot näyttävät kaikki mielestäni todella hauskoilta. Itselleni voisin ottaa Surun työpöytääni koristamaan.

  1. Uskalsin tänään käyttää yhden lappusen ja tykkään kyllä kovasti. Paperikin on vähän normaaleja muistilappuja paksumpaa. Tunteet ovat aika karrikoituja hahmoja ja tuntuu, että ne piirteet on saatu näihin figuureihin onnistuneesti mukaan. Suru on hirmu söpön näköinen Funko Popina. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.