Disney Wish List 2016

Jo jokavuotiseksi perinteeksi muodostunut keväinen Disney-ostoshuuma tuntuu tekevän taas tuloaan. Vaikka ilma ei vielä hirveän keväiseltä vaikutakaan, pidentyneet päivät herättävät minut aina pienoisesta talviankeudesta ja minun tekee mieli tehdä joitakin uusia Disney-hankintoja. Vuonna 2014 ostin näihin aikoihin muun muassa monta elokuvaa ja Limited edition Anna-nuken ja viime maaliskuussa taas ekat Tsum Tsumit ja Lumiére-kynttelikön.

En ole ostanut tänä keväänä vielä mitään sen kummempaa, mutta kokosin pienen Wish Listin, jotta saisin ostoksia koskevat ajatukset paremmin kokoon. Tein toivelistan viimeksi reilu vuosi sitten ja olen saanut melkein kaikki kiinnostavat jutut hankittua, joten tuntui jo sopivalta ajalta tehdä uusi, päivitetty lista.

Disney wish list 2016

1. Vielä jokunen vuosi sitten olin tiukasti sitä mieltä, etten halua kaappeihini mitään sekalaisten mukien kaaosta, vaan ostan vain keräämäni 24h-sarjan kuppeja. No, tämä periaate on sittemmin vähän jäänyt, kun ihanaakin ihanammat Disney-mukit ovat valloittaneet sydämeni. Esimerkiksi tämä Marie-muki olisi hirmuisen söpö lisäys astiakaappiin, mutta taitaa olla juuri nyt myyty loppuun.

2. Minikokoiset Tsum Tsumit ovat niin ihastuttavia palleroita, että niitä tekisi mieli hankkia vielä muutama lisää. Erityisen söpöjä vaihtoehtoja olisivat esimerkiksi Pärsky ja Judy Hopps.

3. Kuten kokoelmakierrokseltani näittekin, Disney-elokuvia on ehtinyt kertyä jo vino pino. Aina on kuitenkin tilaa muutamalle uudelle lisäykselle. Miekka kivessä olisi kiva saada ostettua tämän vuoden aikana, vaikkapa sillä verukkeella, että tarvitsen sitä Disney-tiistaita varten. Star Wars: The Force Awakens taas oli minusta niin onnistunut elokuva, että se on ehdottomasti hankittava omaksi, kunhan sen blu-ray tulee kauppoihin huhtikuun 22. päivä.

4. Vaikka olenkin tykännyt Disney Legacy Collection -levyistä, Minun on tullut jostain syystä tullut hankittua niitä tosi hidasta tahtia eli vain yksi vuodessa. Tämän vuoden hankinta voisi olla ainakin tämä Pocahontas CD.

5. Viime viikolla nähdyn Zootropoliksen maailma näytti ihan huipulta ja odotan elokuvan taidekirjan lukemista tosi kovasti. Verkkokirjakaupoissa on ollut aika ristiriitaisia tietoja kirjan julkaisuajasta, mutta toivottavasti saan kirjan käsiini lähiviikkojen aikana.

6. Funko Pop! -kokoelmani on kasvanut hitaasti, mutta varmasti ja tämänkin vuoden aikana tulee hankittua varmasti muutama figuuri. Ostoslistalla ovat muun muassa Toy Story -leffojen Rex ja ihastuttava droidi BB-8.

Millaisia juttuja sinulla on Disney-ostos- tai toivelistan kärjessä?

Kuvat: Disneystore.co.uk, CDON, Amazon.com & Funko.com

6 kommenttia artikkelissa “Disney Wish List 2016

 1. Ei niinkään Disney-toivelistaan, mutta noin muuten animaatiotoivelistaltani päädyin juuri toteuttamaan yhden ihanan toiveen ja nyt odottelen postista kirjaa The Art of DreamWorks joka kattaa kaikki DreamWorksin kokopitkät animaatiot. Jei! :D

  Sinun listaltasi poimisin omalleni ainakin Zootropoliksen taidekirjan, ja kenties myös tuon Pocahontas cd:n. Harmi että opiskelijabudjetilla täytyy hankkia ensin yksi ja joskus myöhemmin kaikki muut kivat jutut. Toisaalta hyvähän se vain on, jotenkin odottaminen tekee kaikesta vaan hauskempaa! :D

  1. Uu, kuulostaapa mielenkiintoiselta! :) En ollut aiemmin kuullutkaan koko kirjasta, mutta googlettelin hieman ja se näyttäisi olevan täynnä hienoja kuvia. Toivottavasti kirjasi saapuu pian!

   Opiskelijabudjetissa on kyllä se tylsä puoli, ettei voi ostaa kaikkea kivaa kerralla. Mutta vielä opiskellessa minun ainakin tuli mietittyä tarkkaan kaikkia ostoksia, ettei tulisi tehtyä mitään kalliita vikaostoksia. Ne vasta tylsiä ovatkin.

 2. Kivoja juttuja sinun listallasi! Itselläni uutena Funko pop tulokkaana on Star Wars Chewbacca. Hän on todella suloinen ja yksityiskohtainen. Nuo sinunkin listallasi olevat Funkot näyttävät hienoilta. Olen menossa katsomaan tänään Zootropoliksen, joten vain vähän vilkuilin sinun arviota siitä. Toivottavasti on hyvä. :) Hyvää kevään odotusta sinulle!

  1. Chewie-Funko onkin melkoisen veikeän näköinen! :)
   Zootropolis oli kyllä erittän mukava elokuva ja olisi itse asiassa tarkoitus mennä katsomaan se tänään uudestaan, tällä kertaa suomeksi. Kivaa kevään odotusta sinullekin ja mukavaa leffahetkeä! :)

 3. Voih, Disney-ostoslista kasvaa itsellä jatkuvaa tahtia! :’D

  Marie -mukia olen itsekin silmäillyt monesti ja kyllä erittäin mielelläni sen kokoelmaan ottaisin! Muitakin kivoja mukeja on taas ilmestynyt valikoimaan.
  Tsum tsumejakin tarvitsee aina lisää, etenkin kun uusia tulee myyntiin vähän väliä.
  Zootropoliksen taidekirja alkoi minuakin nyt houkutella kovasti enkä ole vielä edes itse elokuvaa nähnyt! Täytyy tosin odotella elokuvan näkemistä ennen kuin kirjan ostaa. Onneksi sitä ei siis ole vielä julkaistu.

  1. Hehe, sellaista päivää tuskin tulee vastaan, että Disney-ostoslista olisi ihan tyhjä kaikista toiveista.

   Disney-mukeista on tullut suorastaan yksi heikkouteni, niitä haluaisi aina vaan lisää. Huomasinkin tänään, että Zootropoliksen taidekirja on jo julkaistu, mutta nimellä The art of Zootropolis eikä Zootopia. Olin aiemmin etsinyt tuolla Zootopia-sanalla, mutta Eurooppaa varten on sitten näköjään otettukin painos Zootropolis-nimellä. Hämmentävää tämä monen nimen politiikka..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.