Disney Wish List 2017

Alkuvuodesta minusta on aina hauska miettiä pientä ostoslistaa tulevalle vuodelle. Aina minun ei ole tullut hankittua ihan jok’ikistä juttua, mutta on edellisvuosien (2015 & 2016) listat tullut silti aika hyvin toteutettua. Huomaa kyllä, että makuni Disney-tuotteiden suhteen on pysynyt vuodesta toiseen melko samanlaisena. Mutta toivottavasti en ole sentään ihan ennalta-arvattava näiden toiveideni suhteen.

1. Harmittelin muutama vuosi sitten sitä, kuinka menin missaamaan vuonna 2010 julkaistun Charles Solomonin kirjoittaman Tale as Old as Time: The Art and Making of Beauty and the Beast -kirjan. Tulin tosi iloiseksi, kun huomasin, että kirjasta on juuri otettu päivitetty painos näytellyn Beauty and the Beast -elokuvan kunniaksi. Tällä kertaa pidän kyllä varmasti huolta siitä, etten päästä kirjaa loppumaan ennen kuin olen saanut oman kappaleeni hankittua!

2. Tänä vuonna haluaisin hankkia oikeat Minni-korvat! Ne ovat vain niin söpö asuste varsinkin puistoreissuja ajatellen ja aivan erityisesti silmääni miellyttää kuvan paljetein kuorrutettu versio.

3. Olen jo kuunnellut Vaianan musiikkia hieman etukäteen ja laulut ovat kuulostaneet tosi kivoilta. Varmaankin viimeistään elokuvan näkemisen jälkeen täytyy laittaa tilaukseen tämä kaksilevyinen Deluxe Edition soundtrack, jolta löytyy myös demo-versioita lauluista.

4. Minulta on ihan unohtunut hankkia pari uusinta Pixar-elokuvaa, mutta tänä vuonna voisin viimein hankkia ne osaksi kokoelmaani. Vaikka Doria etsimässä tai Kunnon dinosaurus eivät olleet ainakaan ensikatselulla suurimpia suosikkejani, haluan antaa niille uuden tilaisuuden ja varsinkin tutustua julkaisujen lisämateriaaleihin. Ja taitaa olla jo korkea aika kirjoittaa elokuvista Pixar-perjantai-tekstitkin.

5. Haaveilen myös parista pienenstä lisäyksestä Funko Pop! -figuurien kokoelmaani. Erityisen ihastuttavalta näyttää tämä viime vuonna myyntiin tullut Pocahontas. Lisäksi esimerkiksi uudet prinsessafiguurit näyttävät minusta tosi kauniilta.

6. Ja mitä olisi toivelista ilman taidekirjoja. En tainnut hankkia viime vuonna kuin yhden uuden taidekirjan, mutta tänä vuonna voisi pistää paremmaksi. Erityisesti minua kiinnostaa Vaianan taidekirja. Olen varovaisesti vilkuillut sitä ulkomaisten sivustojen arvosteluista ja se vaikuttaa jälleen tosi kauniilta kirjalta.

Onko sinun ostos- tai toivelistallesi jo ehtinyt tulla jotain uusia ihanuuksia tämän vuoden aikana?

P.S. Jos Vaiana kiinnostaa (ja ketä se ei kiinnostaisi), niin elokuva on mahdollista nähdä muutama päivä ennen ensi-iltaa Finnkinon Lasten sunnuntaissa eli 12.2.! Liput ja muun infon löydät Finnkinon nettisivuilta.

Kuvat: Disneystore.com, Amazon.com & CDON

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:,

10 kommenttia artikkelissa “Disney Wish List 2017

 1. Mulla ei oikein ole mitään Disney-ostoslistaa tällä hetkellä. Tsum tsumeja tekisi kyllä mieli ja listastasi tuli mieleen, että voisin hankkia paremmat Minni-korvat kuin nykyisin omistamani.

  1. Voihan tuotakin jo pieneksi ostoslistaksi kutsua. :) Tsum Tsumit ovat kyllä tosi valloittavia, mutta uusia hahmoja tuntuu tulevan niin kovaa vauhtia, etten ole enää itse pysynyt yhtään niiden kaikkien perässä. :’D

 2. Ensinnäkin, ihan paras blogi! Mä ostin juurikin nuo Minnikorvat itselleni viime vuonna Disneylandista, ja ne on kyllä söpöt. Mun haaveisiin tänä vuonna kuuluu lukea mahdollisimman paljon Disney-elokuvien alkuperäistarinoita, mulla on jo muutama kirja lukulistalla. Lisäksi haluaisin kartuttaa Disney pehmolelukokoelmaani ja ostaa Könni-kello ja Lumiere-kynttelikkö mitkä sulla jo on (-:

  1. Voi kiitoksia Noora! :) Oi, olen vähän kateellinen, toivottavasti saan itsekin nuo korvat tänä vuonna ostettua! Olisi kiva myös palauttaa mieleen, millaisia varsinkin alkuperäiset sadut, kuten Lumikki ja seitsemän kääpiötä tai Pieni merenneito oikein olivatkaan. Voin ehdottomasti suositella Könnin ja Lumieren ostamista, ne ovat molemmat tosi upeita! :)

 3. Ihania juttuja olet taas listallesi koonnut ja moni noista löytyy minunkin toivelistaltani. :)

  Tale as Old as Time -kirja menikin itseasiassa heti tilaukseen kun sain maanantaina sähköpostin että kirja on tilattavissa. Nyt sitten malttamattomana odottelen, että milloin tulee ilmoitus että voin sen postista noutaa. Vaianan taidekirja kiinnostaa myös kovasti, mutta se joutuu odottamaan hetken, kun budjetti ei kestä kahta taidekirjaa kuukaudessa. :’) Ja toistaalta haluan myös nähdä elokuvan ennen kuin taidekirjan ostan, vaikka olenkin aika varma että tulen elokuvasta pitämään.

  Aikaisemmista postauksistasi innostuneena omalta toivelistalani löytyy myös söpöt Disney aiheiset keksimuotit, etenkin Tiku&Taku -muotit haluan ehdottomasti jossakin vaiheessa kokoelmiini. :D

  1. Toivottavasti pakettisi saapuu pian! Minulla on tällä hetkellä niin monta Disney-kirjaa, jotka vielä odottavan lukuvuoroaan, ettei minun varmaankaan pitäisi ostaa yhtään uutta ennen kuin saan ne luettua. Mutta minkä sille voi, että uutuuksia vain tulee ja ne ovat niin hirveän houkuttelevia. :’D En itsekään “uskaltaisi” ostaa taidekirjaa ennen kuin elokuva on nähty, ihan jo pelkkien spoilereiden pelossa. :)

   Nuo keksimuotit ovat kyllä hauskoja tapauksia. Toisaalta tuli joulun alla huomattua, että ne niiden kanssa leipominen voi olla vähän oikukasta. Keksit paisuvat helposti vähän muodottomiksi, joten kannattaa varmaankin olla varovainen, ettei laita liikaa leivinjauhetta. :)

 4. Kumma kyllä itselläni on tällä hetkellä ostoslistalla vain Zootropoliksen taidekirja! Mutta eiköhän se lista kohta taas pitene :’D

  1. Se onkin kiva kirja! :) Ja ihan totta, Disney-ostoslistoilla on jotenkin jännästi aina tapana kasvaa! :D

 5. Oih, tuo Kaunotar ja Hirviö-taidekirja on kyllä juuri sellainen, että haluan itsekin sen hankkia – kiitos vinkistä, minulta on mennyt aivan ohi! :) Itsekin olen katsellut tuon Pocahontas-Funkon perään.
  Toivelistallani on melko vähän kohtia, mutta Kaunotar ja Hirviö-animaation uudet Funko Pop-hahmot (Belle talvipuvussaan, Hirviö ruokkimassa lintuja & Gaston) houkuttelisivat kovasti. Saa nähdä, milloin saan ne oikeasti hankittua kokoelmaani. :D

  1. Kiva, jos jutusta oli jotain iloa! :) Huomasin vasta nyt jälkikäteen, että tuon K&H-kirjan uudessa painoksessa kansikuva ei olekaan tuollainen violetti vaan sitä on ilmeisesti muutettu paljon tummemmaksi.

   Oi, nuo mainitsemasi Funko-figuurit ovat tosi kivan näköisiä. Erityisesti Hirviö kiinnitti huomioni. Kiva, että hahmo vaikuttaa yksityiskohtaisemmalta kuin aikaisemmin julkaistu Hirviö. Gastonin leuka taas on ihan mahdoton jopa Funko-muodossa. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.