Tähti toiveen toteuttaa

Kuluva kevätlukukausi on osaltani melko opiskelupainotteinen ja suoritettavia kursseja riittäisi vaikka muille jakaa. Ainakin minun kohdallani uusien Disney-esineiden hankkiminen on toimiva motivointikeino sellaisiin hetkiin, kun opiskelu ei yhtään innosta. Kirjoittelin tässä itselleni tälle vuodelle Disney/Pixar-aiheisen wishlistin/ostoslistan ja päätin jakaa sen täällä, jos vaikka aihe kiinnostaisi teitäkin. (Tai vaikka ihan senkin varalta, että joku hyvä haltijakummi haluaisi minua joskus jostain syystä lahjoa)

Disney Pixar wishlist

1. Disney Storessa myytävät kengänmuotoiset koristeet ovat minusta aivan älyttömän suloisia ja kekseliäitä. Minun tekisi kovasti mieli hankkia muutama sellainen, mutta ikävä kyllä ne eivät kuitenkaan ole erityisen halpoja (15£). Ihan jokaista en siis raaski ostaa ja oli aika vaikea tehtävä valita pari lempparia, mutta Lumikin ja Jasminen kengät ovat ehkä hienoimmat. Vielä kun sattuisin sivustolle sellaisena hetkenä, jolloin ne eivät ole sold out..

2. Taidekirjojen ostoslista on pitkä kuin mikä. Haaveilen siitä, että jonain päivänä kirjahyllystäni löytyisi kaikki Disney- ja Pixar-elokuvia käsitelevät Chronicle Booksin taidekirjat. Seuraavaksi suunnittelin ostavani parista suosikkielokuvastani eli UPista ja Frozenista kertovat taidekirjat.

3. The Legacy Collection: Little Mermaid -soundtrack on tällä hetkellä ehdottomasti ostolistani kärjessä. Olen kuunnellut 1. levyä jo muutaman kerran Spotifystä, mutta 2. levyä ei sieltä löydy. Haluaisin jo kovasti päästä kuuntelemaan Alan Menkenin ja Howard Ashmanin esittämiä demoversioita elokuvan kappaleista sekä nähdä loputkin pakkauksesta löytyvät Lorelay Boven minimaalaukset.

4. Disney storen mukeja haluaisin pari lisää sen viime vuonna ostamani Anna-mukin seuraksi. Esimerkiksi tuo Pixarin Wall-e:sta tuttu E-va on aika kaunis mukin muodossa ja kestää vielä tiskikonepesunkin (toisin kuin osa DS:n mukeista).

5. Listallani on lisäksi muutama elokuva. Klassikkokokoelmastani puuttuu vielä vajaat 20 elokuvaa, erityisesti 1960-80-lukujen aikana julkaistuja. Ainakin Aristokatit ja Robin Hoodin haluaisin saada hankittua kokoelmaani tämän vuoden aikana. Lisäksi ainakin Big Hero 6 tulee varmasti ostettua, kunhan se julkaistaan blu-rayllä.

6. Pari uutta Disney Infinity -hahmoa kiinnostaisi myös. Jasminen ja Aladdinin lisäksi muun muassa Merida ja Helinä-keiju olisi kiva saada pelattavaksi

7. Isopäiset Funko Pop -figuurit vaikuttavat oikein sopivilta valokuvaustarkoituksiin ja mielessäni on jo useampi idea niiden varalle. Figuurien laatu ei kuulemma aina ole aivan priimaa, mutta voisi kai sitä ainakin yhden hankkia kokeeksi. Useiden julkaistujen hahmojen joukosta minun mieleeni ovat esimerkiksi Ariel sekä tympeäilmeinen Karl Fredrickson.

8. Olen taas koukuttunut Disneyn Tsum tsum -peliin ja pelin suloisilla hahmoilla pelaaminen saa kaipaamaan itselleen paria oikeaa Tsum tsumia. Tekee kyllä hieman tiukkaa perustella itselleen mihin tarvitsen vielä tässä iässä pehmoleluja, mutta toisaalta ei kai niistä haittaakaan ole. Noita söpöliinejä on hyvin vaikea vastustaa ja tuo medium-kokoinen Minni-pehmo on yksi suosikeistani.

Kuvat: Amazon.co.uk, CDON.com & Disneystore.com

9 kommenttia artikkelissa “Tähti toiveen toteuttaa

 1. Minulta on yksi tuollainen Funko pop -figuuri. Muuten se on mielestäni ihan hyvälaatuinen, mutta alustan ainoa tappi katkesi melkein heti. Onneksi figuuri seisoo ilman sitäkin.

  1. Harmillinen juttu! Mutta hyvä tietää, että noiden figuurien kanssa pitää olla varovainen.

 2. Wish listejä on aina kiintoisaa lukea :) Monenlaisia juttuja omallesi onkin eksynyt. Tuo muki on aivan mahdottoman söpö! Itsekin haluaisin kartuttaa Legacy Collection -kokoelmaani, ainakin Prinsessa Ruususella ja Fantasialla, eipä tuo Pieni Merenneitokaan olisi hassumpi. Mitä olen noita Funko POP! -figuureja kaupassa ja kuvissa nähnyt, niin maalausjälki ei niissä kyllä ole järin kehuttavaa, ja itseäni vähän karmaisevat nuo tyhjyyttä huokuvat nappisilmät… :D Mutta kyseisessä sarjassa on hienoa sen monipuolisuus, figuureja löytyy ties kuinka monesta elokuvasta ja sarjasta ja mistä lie. Carl on kieltämättä kovin itsensä oloinen tuolla myrtsinaamalla!

  1. Olen kuullut myös noiden figuurien maalausjäljestä negatiivisia kommentteja ja nyt kun mainitset noista silmistä, niin ovat ne omalla tavallaan vähän karmivat. :P Liekö noissa tuotekuvissa vähän korostettukin noita heijastumia, etteivät silmät olisi niin synkeät. No, katsotaan josko joku kivan näköinen sattuisi jossain vaiheessa vastaan sopivaan hintaan, eivät nuo kumminkaan ihan ykkösenä ole listalla.

 3. Oi Frozenin taidekirja kannattaa ehdottomasti hankkia! :) Voi että miten Disney voi tehdä niiiiin paljon kaikkea mielenkiintoista, että sitä vain kaiken haluaisi. :’D Minuakin on esimerkiksi kovasti kiinnostanut nuo Funko Pop -figuurit, mutta taidan jättää ne väliin… (vaikkakin sellainen söpö Funko Olaf kelpaisi hyllylleni :D)

  Onnea sinulle näiden juttujen keräilyyn! :)

  1. Juu, olen varma ettei siihen taidekirjaan joudu pettymään (ei sillä että olisin pettynyt muihin). Vähän hassua oikeastaan etten ole saanut sitä vieläkään hankittua. :) On kyllä ihan totta ettei kaikkia mielenkiintoisia juttuja tarvitse hankkia itselleen, vaan voi ihan hyvin tyytyä ihailemaan muiden ottamia kuvia. :)

  1. Niin on! Samasta sarjasta löytyisi tuon kaveriksi supersuloinen Wall-e-mukikin! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.