Disneyland Paris 2017 matkaraportti: osa 4

On taas aika kertoilla mitä Disneyland Parisin matkallamme tapahtui. Edellisessä osassa kerroin aamupäivästämme Disneyland Parkissa ja nyt kiertely jatkuu samoissa maisemissa. Postaus on taas oikein extrapitkä, mutta toivottavasti puistojutut jaksavat vielä kiinnostaa.

Kiertelyä Fantasylandissa

Löydettyämme reitin ulos Alice’s Curious Labyrinthista, kiertelimme hieman linnan takaa löytyvällä aukiolla. Ihastelinkin jo Instagramissa tätä Le Carrousel de Lancelotin viereistä Tuhkimo-suihkulähdettä, mutta se on niin suloinen, että minun täytyy jakaa pari kuvaa vielä täällä.

 

Le Carrousel de Lancelotin vieressä sijaitsee myös Auberge de Cendrillon -ravintola. Ihailimme sitä tällä kertaa vain ulkoa, mutta jonain päivänä sinne on vielä päästävä syömään. Paikka kuuluu puiston kalliimpiin ravintoloihin, mutta siellä pääsee ruokailun lomassa tapaamaan prinsessoja.

Ruususen linnan koristuksissa oli vaikka mitä hienoja yksityiskohtia. Erityisesti minua huvittivat pienet pöllöveistokset.

Ihailimme linnaa hetken verran ja päätimme sitten mennä sen toiselle puolelle, sillä linnan edustalla Royal Castle Stagella oli alkamassa päivän ensimmäinen esitys.

Mickey presents: “Happy Anniversary Disneyland Paris”

Mickey presents: “Happy Anniversary Disneyland Paris” -show’n aloitti neljä 1900-luvun alkua henkiviin asuihin pukeutunutta tanssijamiestä. Tässä ranskaa ja englantia yhdistelevässä esityksessä käytiin tanssin ja laulujen kautta läpi kaikki Disneyland Parkin viisi ”landia” eli aluetta. Esityksestä tuli mieleen puiston virallisena juhlapäivänä pidetty tunnin kestänyt paraatimainen show (löydät sen YouTubesta), mutta tämä esitys oli vain lyhyempi ja muutenkin pienimuotoisempi. Ensimmäisenä vuorossa oli Main Street U.S.A.

Kunkin alueen osion aikana lavalle saapui alueen teemaan sopivia hahmoja, joilla oli oma osansa esityksessä. Esimerkiksi Main Street U.S.A:ta edustivat Hessu ja hänen Max-poikansa.

Adventurelandin kohdalla taas nähtiin Simo ja Peter Pan…

… ja Fantasylandin osuudessa muun muassa Liisa.

Lopulta lavalle kutsuttiin myös itse Mikki Hiiri.

Esityksen lopuksi hahmot poseerasivat hauskasti, jotta yleisö sai ottaa kuvia. Esityksen aikana lavalla tapahtui koko ajan paljon kaikkea ja olin keskittynyt ottamaan kuvia yksittäisistä hahmoista, joten oli hauska saada tällainen yhteiskuva koko joukosta.

Esitys kesti noin vartin verran ja sitä oli oikein hauska seurata. En varmaankaan osannut kuvailla esitystä hirveän hyvin, joten halutessasi voit katsoa koko esityksen YouTubesta, esimerkiksi täältä.

Esityksen jälkeen olimme aivan poikki, ja minä vähän kylmissäni, joten kävelimme Main Street  U.S.A:n läpi takaisin hotellille. Tuntui puistoajan tuhlaukselta vain lepäillä hotellihuoneessa, mutta päivä oli ollut niin intensiivinen, että lepo oli kyllä ihan paikallaan. Puistossa tulee käveltyä tosi paljon ja laitteiden testaaminen sekä kaikki uudet asiat vaativat veronsa, joten ilman pieniä päikkäreitä olisin varmasti kuukahtanut illalla. Seuraavilla puistoreissuilla tulee varmasti varattua aikaa myös lepäämistä varten.

Lepäilimme huoneessamme pari tuntia, kunnes nälkä alkoi vaivata meitä. Katselimme netistä puiston eri ravintolavaihtoehtoja ja päätimme mennä syömään Frontierlandissa sijaitsevaan pikaruokapaikka Fuente del Oro Restauranteen. Valitsimme siellä molemmat Menu 2:n, johon kuului lihalla ja vihanneksilla täytetty tortilla, salaatti tai riisi, puolen litran juoma ja jälkiruuaksi joko jogurtti ja churroja. Olin yzmamaisen epäileväinen juustokastikkeella kuorrutettua tortillaa kohtaan (”Eiks tällä listalla oo mitään, mikä ei lillu kastikkeessa?”), mutta ruoka olikin lopulta tosi hyvää.

Pääsyy siihen, miksi halusimme käydä juuri Fuente del Oro Restaurantessa, oli kuitenkin jälkiruoka eli churrot! Munkkimaisen makeat churrot ovat peräisin Espanjasta ja niitä pidetään varsinkin Yhdysvalloissa perinteisenä Disneyland-herkkuna, joten halusin nyt päästä maistamaan niitä. Fuente del Oro Restaurante on Disneyland Parisin ainoa paikka, josta saa churroja, joten siellä syömällä saimme kaksi kärpästä yhdellä iskulla: mahat täyteen ja churrot pois bucket listiltä.

Churrot olivat tosi hyviä ja menuun niitä kuului kummallekin tuollainen pieni pussillinen, olisikohan niitä ollut sen sisällä neljä tai viisi. Churroja voi ostaa myös pelkästään, jos meksikolainen ruoka ei muuten nappaa, niin kannattaa käydä kokeilemassa edes näitä herkkuja.

Ruokailun jälkeen lähdimme tutkimaan Adventurelandia ensimmäistä kertaa. Meille uutta aluetta ihmetellessämme meitä vastaan käveli aivan yllättäen Jafar. Hämmennyin tästä kohtaamisesta aivan enkä osannut muuta kuin tuijottaa ja napata pari kuvaa. Jafar taas tuijotti minua kävellessään tosi intensiivisesti. Luulen, että hän joko huomasi rintamerkkini tai sitten hän yritti loihtia päälleni jonkin katalan lumouksen tuolla käärmesauvallaan.

Kohtaamisesta toinnuttuamme päätimme mennä pitkästä aikaa laitteen kyytiin, joten suunnistimme kohti Adventurelandin perimmäistä nurkkaa.

Indiana Jones and the Temple of Peril

Indiana Jones and the Temple of Peril on vuoristorata ja se kuuluu puiston hurjempiin laitteisiin. Laitteen jonotusaluetta koristamassa oli kaikenlaista jännää Indy-rekvisittaa, jota emme edes ehtineet katsella kovin tarkasti, sillä jono oli lyhyt ja eteni nopeasti. Vasta jonon loppupuolella huomasin myös, että radassa on pieni looppi, joten kyydissä ollaan hetki ylösalaisin. Kiepin huomattuani minua alkoi jännittää aika pahasti ja vielä vaunun penkkiin istuessani olin epävarma siitä, uskallanko edes mennä laitteen kyytiin.

Vuoristorataan kuului kutkuttavan jännittäviä nousuja ja nopeita laskuja eikä looppikaan ollut lopuksi yhtään niin kamala kuin olin pelännyt. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta pieni panikointi teki kyydistä vain unohtumattomamman. Kyyti oli nopea, mutta ainakin yhden ajon perusteella pidin siitä enemmän kuin Big Thunder Mountainista. Voisin ehdottomasti mennä laitteen kyytiin toistekin ja näin jälkikäteen tuntuu hölmöltä, että jonon lopussa minua alkoi jännittää niin kovasti.

Kun nousimme pois laitteen kyydistä, alkoi sataa. Puistoon palaamisen jälkeen sää oli ollut paljon aamupäivää vaihtelevampi ja sadekuuroja oli useita. Olimme ensin sateensuojassa Indiana Jones Adventure Outpost -kioskin edustalla ja kun sade laantui hieman, lähdimme kävelemään keskemmälle Adventurelandia. Kiertelimme muun muassa Adventure Islen luolissa, sillä siellä välttyi kastumiselta

Adventurelandissa olisi ollut paljon kiertelemistä ja katseltavaa, mutta vain kaksi perinteistä huvipuistolaitetta. Toinen niistä, eli Pirates of the Caribbean, oli suljettuna kunnostuksen vuoksi, eikä alue tuntunut siksi kovin houkuttelevalta, joten päätimme jättää Adventurelandin tarkemman tutkimisen toiseen kertaan.

Niinpä jatkoimme takaisin puiston alueista kaikkein taianomaisimmalle eli Fantasylandin puolelle.

Le Château de la Belle au Bois Dormant

Olimme ehtineet katsella Ruususen linnaa eli Le Château de la Belle au Bois Dormantia vasta ulkopuolelta, joten oli jo korkea aika mennä tutustumaan sen sisäosiin.

Ensiksi kävimme katsomassa millaisia kauppoja linnasta tai sen lähistöltä löytyy. Yksi ihanimmista oli La Boutique du Château, jossa myydään joulukoristeita ympäri vuoden. Ihastuin erityisesti putiikin takkaan, joka oli koristelu aivan ihanin pienin metsäneläimin.

Kaupan joulukoristevalikoima ei ollut ihan niin laaja kuin olisin toivonut, mutta löysin sieltä suloisen koristeen mukaani. Sain pelätä sen rikkoutumista, mutta onneksi tuotua sen ihan ehjänä kotiin asti. Esittelen kaikki puistosta tekemäni ostokset kunhan olen saanut nämä matkaraportit tehtyä.

La Galerie de la Belle au Bois Dormant

Nopean kauppakierroksen jälkeen kiipesimme linnan ylempään kerrokseen katsomaan La Galerie de la Belle au Bois Dormantia eli Prinsessa Ruususen galleriaa.

Lasimaalauksista, gobeliineista ja veistoksista koostuva galleria esittelee Prinsessa Ruususen tarinan. Kaikki yläkerran taideteokset olivat todella upeita ja sopivat paikkaan aivan täydellisesti!

Pilarin päässä olevat lintuset olivat ihan lemppareitani. Niin söpöjä!

Ruususen linna oli aivan ihana niin sisältä kuin ulkoa. Paikka tuntui todelliselta satulinnalta, joten siihen kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa, kun on Disneyland Parisissa!

Menimme vielä hetkeksi linnan parvekkeelle ottamaan parit kuvat Le Carrousel de Lancelotille päin. En malttanut olla leikkimättä hieman kamerani dioraama-asetuksella, jonka erikoinen tarkennus sai maiseman näyttämään ihan pienoismallilta.

Efekti toimii jotenkin tosi hyvin varsinkin tässä kuvassa. Keskellä näkyy Excalibur, jota poikaystäväni kokeili käydä vetämässä irti kivestä. Vaikka miekka hievahtikin lupaavasti, ei se kuitenkaan lähtenyt meidän matkaamme.

Disney Stars on Parade

Seuraavaksi lähdimme linnan toiselle puolelle, sillä päivän paraati oli alkamaisillaan. Asetuimme katsomaan Disney Stars on Paradea linnan sillalle, joka osoittautui ihan kohtuullisen hyväksi katselupaikaksi. Sillalta näki kerralla useamman paraatiauton sekä useimpien ihmisten päiden yli, mutta toisaalta taas puut tulivat ikävästi tielle valokuviin. Jos olisimme tulleet paikalle aikaisemmin, olisi paikkojen suhteen ollut varmasti paremmin valinnanvaraa.

Disney Stars on Parade oli varmasti ensimmäinen paraati, jonka olen koskaan nähnyt. Olen tietysti nähnyt kuvia erilaisista Disney-paraateista ja muistakin, mutta en ole koskaan ollut katsomassa sellaista livenä. Disney Stars on Paradea oli tosi hauska seurata, sillä hahmoilla oli hienoja vaatteita ja paraatiautot olivat hirveän yksityiskohtaisia. Hahmot vilkuttelivat jatkuvasti katsojille ja kaiken kruunasivat tarttuvat laulut.

Paraatiin kuului monta paraatiautoa, joissa oli eri teemoja, kuten Toy Story, Nemoa etsimässä tai Peter Pan.

Paraatin näyttävimpiin kuului jättimäinen steampunk-henkinen lohikäärme, joka syöksi tulta.

Lohikäärmettä seurasi muutama prinsessa satuhevosten vetämissä vaunuissa.

Ja mitä olisi paraati ilman Frozenia. Elokuvalle oli pyhitetty ihan oma paraatiautonsa, joka piti joukon perää.

Siskokset lauloivat laulujaan ja Elsa taikoi jopa hieman lunta katselijoiden päälle.

Paraati on Paraatin voi katsoa myös YouTubesta, jolloin saa varmasti näitä yksittäisiä räpsyjä paremman kokonaiskuvan paraatista. Katsoin itse tuolta videolta pätkiä paraatista ja näin ihan uusia yksityiskohtia, joihin en ollut osannut puistossa kiinnittää huomiota. Harmi vaan, että videolta katsottuna paraati ei tunnu lainkaan yhtä maagiselta, kuin puistossa koettuna. Disney Stars on Parade oli ehdottomasti päivän kohokohtia.

Kun paraati oli kulkenut ohitsemme, lähdimme kävelemään Main Street U.S.A:ta pitkin. Paraati liikkui  aika hitaasti, joten ehdin hyvin napata vielä muutaman kuvan. Walt Disney Studios Parkin puolella oli ollut niin hiljaista edellisenä iltana, että päätimme suunnata sinne ja käydä parin laitteen kyydissä ennen Studios-puolen sulkemisaikaa. Toiseen puistoon pääseminen ei kuitenkaan ollut ihan helppoa, sillä tuntui kuin koko puisto olisi ollut seuraamassa paraatia ja yritti nyt yhtä aikaa vaihtaa paikkaa.

Ratatouille: The Adventure

Lopulta pääsimme kuitenkin Studios-puistoon ja suuntasimme Ratatouille: The Adventure -laitteen luo. Valitsimme single rider -jonon, sillä siinä oli niin paljon lyhyempi odotusaika kuin tavallisessa jonossa. Meillä oli kuitenkin tosi hyvä tuuri, sillä pääsimme sattumalta istumaan saman rottavaunun kyytiin, mutta vaan eri riveille.

Ratatouille: The Adventure tuntui tosi erilaiselta kuin yksikään toinen aiemmin kokeilemani dark ride. Vaunut eivät kulkeneet perinteisillä kiskoilla vaan ne liikkuivat tosi sulavasti ilmeisesti eräänlaisia lattiassa olevia uria pitkin. Laitteessa pidettiin myös 3D-laseja päässä. Ratatouille: The Adventure oli aika mielenkiintoinen siksi, että sen kyydissä ainakin minun suuntavaistoni meni ihan sekaisin. Osa liikkeestä tapahtui valkokankaalla ja ainakin näin ensimmäisellä kerralla oli jotenkin tosi vaikea pysyä kärryillä siitä, miten paljon vaunut oikeasti liikkuivat.

En tiedä johtuiko se laseista vai vaunujen äkkinäisistä liikkeistä, mutta minulle tuli Ratatouille-laitteessa huono olo. Tilanne ei ollut mitenkään vakava, mutta oli vaikea keskittyä nauttimaan kyydistä, kun takaraivossa tikitti ajatus, että haluaisi mieluummin takaisin raikkaaseen ulkoilmaan ja tasaiselle maaperälle. Ehkä kokeilen laitetta joskus toiste uudestaan, mutta se ei suinkaan ole ykkösenä listallani.

Studio Tram Tour: Behind the Magic

Ratatouille: The Adventuren jälkeen miellä oli vielä hetki aikaa kierrellä Walt Disney Studios Parkissa ennen kuin puisto menisi kiinni. Hetken mielijohteesta päätimme hypätä Studio Tram Tourin kyytiin. Laitteessa kierretään eräänlaisen raitiovaunun kyydissä elokuvien kulissien takana.

Studio Tram Tourin huippukohta oli jäänyt mieleeni 11 vuoden takaiselta puistokäynniltäni, mutta täytyy sanoa, että nyt laite ei enää tehnyt vaikutusta. Kierroksella esiteltiin enimmäkseen 2000-luvun alun elokuvia, joista osa on vaipunut aivan unholaan. Kierros oli kuin aikamatka vuoteen 2002 ja kaipaisi epätoivoisesti päivitystä tälle vuosikymmenelle. Olihan laitteen huippukohta edelleen näyttävä, mutta sen jälkeen kierros vain lässähti ja tuntui suorastaan tylsältä.

Pettymykseksi osoittautuneen Studio Tram Tourin jälkeen kiertelimme vielä hieman kaupoissa sekä Studios-puistossa että Disney Villagessa. En ollut ehtinyt ladata kamerani akkua täyteen aikaisempien päikkäreidemme aikana, joten muistaakseni kamerastani loppui taas akku ja loppuillan kuvasaalis oli todella kehno.

Ettei postaus menisi kuitenkaan liian tekstipitoiseksi, kuvitukseksi kelpaavat varmaankin nämä hauskat kaivonkannen kokoiset metallilaatat, jotka on upotettu maahan Disney Villagen edustalle. Näytimme varmaan sen verran hölmöiltä niistä kuvia ottaessamme, että pakkohan niitä on jossain hyödyntää.

Laatoista oli hauska bongata muiden puistojen sijainnit, avajaispäivät ja etäisyys Pariisin Disneylandista. Viime kesänä avattu Shanghain Disneyland ei ole saanut vielä omaa laattaansa, mutta toivottavasti sillekin tehdään vielä omansa.

Disney-puistokäyntimme eivät varmasti jää Disneyland Parisiin, vaan vielä jonain päivänä saamme käytyä kaikissa muissakin maailman Disney-puistoissa. Seuraavaa matkakohdetta ei ole ihan vielä päätetty, mutta olen haaveillut erityisesti Tokyo Disney Resortiin matkaamisesta. Reissua varten saa tosin säästää vielä aika paljon ennen kuin matkan pääsee varaamaan.

Ostosten jälkeen käväisimme hotellilla lepuuttamassa jalkojamme ja jatkoimme sitten Disneyland Parkin puolelle. Aikeenamme oli käydä loppuillan aikana vielä yhdessä laitteessa, mutta alkoi sataa vettä, joten jäimme ensiksi kiertelemään Main Street U.S.A:n kauppoihin.

Star Tours: The Adventures Continue

Kun sade laantui hieman, kipitimme nopeasti Discoverylandin perukoille uudistetun Star Tours -laitteen kyytiin. Laitteen jonotusalueella oli vaikka mitä droideja ja avaruuden olioita, jotka tarkkailivat millaista porukkaa Star Toursin kyytiin oikein on tulossa.

Uutuuttaan kiiltelevän Star Toursin jonotusalue oli varmasti puiston hienoimpia ja se tuntui osalta kokemusta. Alempien kuvien droidit liikkuivat ja puhelivat jonottajille ja paikka tuntui olevan osa Star Wars -universumia. (Kenties ainoa yksityiskohta, joka huvitti minua tahattomasti ja piti ajatukset maan pinnalla oli se, että lattiamateriaalina oli käytetty sitä samaa pyöreillä kohokuvioilla varustettua muovimattoa, joka on tuttu monista julkisista tiloista.)

Varsinaisessa ajelussa istuttiin jälleen 3D-lasit päässä, tällä kertaa isossa avaruusaluksessa, jolla lenneltiin pitkin galakseja. Vaikka laite itsessään ei ollut mitenkään erityisen hurja, tuli tällä kertaa meille molemmille huono olo laitteen kyydissä. Ehkä syynä oli se, että aloimme olla jo melko nälkäisiä. Laite oli aika erilainen kuin muut reissun aikana kokeilemamme, mutta se ei noussut ainakaan minun suosikkeihini.

Ajelun jälkeen kävimme pelkkiä SW-tuotteita myyvässä Star Traders -kaupassa, joka on sijoitettu ovelasti laitteen uloskäynnin yhteyteen. Osa tuotteista oli toki sellaisia, joita sai muistakin puiston kaupoista, mutta Star Wars -fanille kauppa on varmasti pakollinen käyntikohde.

Aikamme kierreltyämme palasimme takaisin hotellille, sillä meillä oli illallisvaraus Inventions-ravintolaan. Olimme onnistuneet saamaan varauksen vain hyvin myöhäiseen kattaukseen ja olimme molemmat jo erittäin väsyneitä ja nälkäisiä, kun pääsimme istumaan pöydän ääreen. Buffetissa tarjolla ollut ruoka oli kuitenkin tosi hyvää ja ravintolassa kierrelleet hahmot onnistuivat piristämään, vaikka olinkin ikävän nälkäkiukkuinen. Emme tulleet puistokäynnin aikana käyneeksi missään hahmotapaamisissa, joten oli mukavaa saada ruokailun ohessa halata Mikki Hiirtä ja Ihaata.

Ruokailun jälkeen olimme jo ihan superväsyneitä, joten huoneeseemme päästyämme menimme suoraan nukkumaan. Tämä toinen puistopäivämme oli yksi elämäni parhaista syntymäpäivistä, ehkä jopa paras! Olisi ihanaa, jos oman syntymäpäivän voisi aina viettää Disney-puistossa!

Toisessa puistopäivässä oli parasta:

 • Buzz Lightyear Laser Blast -laite
 • Mad Hatter’s Tea Cups -karuselli
 • It’s a small world -laite
 • Churrojen syöminen
 • Indiana Jones and the Temple of Peril -laittee kyytiin uskaltautuminen
 • La Galerie de la Belle au Bois Dormantin upeat taideteokset
 • Disney Stars on Paraden ihastelu
 • Mikki Hiiren halaaminen Inventios-ravintolassa

Matkaraportti jatkuu vielä yhdellä osalla, jossa kerron kolmannesta ja viimeisestä puistopäivästämme. Sen jälkeen on tulossa lyhyempi juttu matkamme Pariisi-osuudesta ja tietysti varmasti monien odottama postaus, eli ostosten esittely. Entä mitä olette mieltä, olisiko teistä hauska lukea vielä oma juttunsa Disneyland Paris -vinkeistäni?


Disneyland Paris -matkasta kertovat jutut:

Disneyland Paris 2017: matkan suunnittelua
Disneyland Paris 2017: matkaraportti osa 1
Disneyland Paris 2017: Disneyland Hotel
Disneyland Paris 2017: matkaraportti osa 2
Disneyland Paris 2017: California Grill
Disneyland Paris 2017: matkaraportti osa 3
Disneyland Paris 2017: matkaraportti osa 4
Disneyland Paris 2017: matkaraportti osa 5
Disneyland Paris 2017: ostokset
Pari päivää Pariisissa & Disney Store Champs-Elysées

| Kategoriassa Disney life | Avainsanat:,

8 kommenttia artikkelissa “Disneyland Paris 2017 matkaraportti: osa 4

 1. Nuo dioraama-asetuksella otetut kuvat toden totta näyttävät aivan pienoismalleilta :D Hauska efekti!
  Lukisin kyllä mielelläni kaikenlaisia hyödyllisiä reissuvinkkejä!

  1. No eikö olekin! Se toimi tosi hauskasti juuri Disneylandissa, kun kaikki oli väritykseltäänkin niin herttaisen lelumaista. Pitää myöhemmin kokeilla tuota myös muissa puistoissa. :)
   Mukava kuulla, täytyy siis alkaa kirjoitella niitäkin ajatuksia ylös. :)

 2. Ihana postaus jälleen kerran!! <3 Postauksia lukiessa vaan ihmettelen, miten multa jäi viime kesänä Disneylandissa varmaan puolet näistä jutuista ohi mutta ens kerralla sitten, ja siksi olisi kiva kuulla vielä vinkkejä!

  Mä säästän parhaillaan myös Tokion Disney Resortiin, se kiinnostaa tällä hetkellä eniten käydä vierailemassa. Näin jossain kuvan Tokion Disney Resortin Atlantiksesta, enkä oo sen jälkeen oikeen malttanut pysyä housuissani kun oon laskenut että koska mulla on varaa mennä sinne :D

  Mutta upeita kuvia ja mahtava postaus taas! Näitä jaksais lukea loputtomiin :)

  1. Kiitos kovasti Noora! :) En minäkään hoksannut juuri mitään tällä reissulla kokemiani juttuja vuosien takaisella Disneyland-reissulla, mutta se onkin aina hyvä syy käydä puistossa uudestaan, jos jotain tuntee missanneensa jotain. ;)

   Oi miten ihanaa! Tokion Disney Resort ja varsinkin DisneySea, näyttävät kuvien perusteella niin lumoavilta paikoilta, että ei ihmekään, jos et meinaa pysyä housuissasi! :D Tokioon matkaaminen tuntuu vaan ainakin minusta vähän jännittävältä, sillä Japanissa on varmasti niin erilainen kulttuuri kuin Euroopassa, mutta eiköhän siitä selviä kun tutkii asioita vähän etukäteen. :)

 3. Voi Paula! En malta odottaa, että päästää höpisee teidän matkasta!nään kaikki ihanat ostokset♡ ja churrot on ihan ykkösjuttu!! Ollaan O:n kanssa mietitty just tonne Tokion -puistoon menoa joskus (pitkä lento vaan mietityttää😣)🛫

  1. Meidän pitää nähdä vaikka joskus juhannuksen jälkeen! :) Voi vitsi, pitää kyllä joku kerta päästä maistamaan ihan aitoja espanjalaisia churroja! Lento Tokioon on kyllä tosiaankin aika pitkä, mutta onneksi koneet taitavat olla vähän mukavampia kuin lyhyillä Euroopan lennoilla. :)

 4. Näitä postauksia on ollut ihana lukea! Olen itse alkanut tosissani suunnittelemaan omaa reissuani puistoon, joten tuollainen vinkki-postaus olisi todella tervetullut! :)

  1. Kiva kuulla Reetta! Ja mukavaa, jos vinkkipostauksesta voisi olla apua. Ainakin minusta tuntui siltä, että Disneylandissa käynnistä sai enemmän irti, kun oli ottanut jutuista selvää etukäteen. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.