Disneyland Paris 2018: Bucket list

Yllätys! Olemme tänään saapuneet Pariisin Disneylandiin! Olen varovaisesti vihjaillut uudesta matkasta muutaman Tokyo Disney Resort -matkaraportin lopussa, mutta olen ollut niin kiireinen niiden kirjoittamisen kanssa, etten ole ehtinyt aiemmin kertoakaan tästä matkasta mitään. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö?

Saavuimme tosiaan puistoon tänä aamuna ja lähdemme takaisin kotiin tiistaina. Asustamme tällä kertaa Disney-hotelli Newport Bay Clubissa, joka on meille aivan uusi tuttavuus. Ennen puistoon saapumista vietimme muutaman päivän Amsterdamissa sekä Belgian puolella Antwerpenissa. Kerron matkaohjelmastamme vähän enemmän sitten matkaraporteissa.

Olemme nyt Villen kanssa toista kertaa yhdessä Disneyland Parisissa. Ensimmäisellä matkalla ei mitenkään ehtinyt kokea kaikkea, joten olen tehnyt pienen bucket listin siitä, mitä haluaisin tällä matkalla ainakin tehdä ja kokea.

Käy Pirates of the Caribbean -laitteessa

Viime vuonna käydessämme Pariisissa Pirates of the Caribbean oli suljettu ja samoin sattui tänä vuonna Tokiossa. Nyt laitteen pitäisi olla auki ihan normaalisti, joten emmeköhän nyt viimein pääse sen kyytiin. On mielenkiintoista viimein nähdä, millainen oikein on tämä PotC-elokuvien innoittaja.

Näe The Starlit Princess Waltz -esitys

En ollut itse edes hoksannut, että satumme puistoon ihan 25-vuotisjuhlintojen viimeisinä päivinä, vaan luulin juhlien loppuvan vasta kuun lopussa. Onneksi Sanle oli paremmin kartalla ja mainitsi siitä viimeksi nähdessämme. On siis viimeiset hetket nähdä tämä esitys ennen kuin se poistuu ohjelmistosta.

Näimme esityksen toisena puistopäivänämme.

Osta uudet Minni-korvat

Tykkään kovasti klassisista paljettikorvista, jotka ostin viime vuonna, mutta haluaisin kovasti hankkia myös toiset. Toivottavasti puistossa on tarjolla kivoja malleja!

Esittelin uudet Minni-korvani ostospostauksessa.

Osallistu Disneyland Tourille

Tälle reissulle meillä on yksi etukäteen varattu ohjelmanumero, sillä aiomme osallistua opastetulle kierrokselle Disneyland-puistossa. Minulla on korkeat odotukset kierrosta kohtaan, joten toivottavasti se on hintansa väärti.

Kirjoitin ajatuksiani Disneyland Tourista toisesta puistopäivästä kertovassa postauksessa.

Käy Twilight Zone Tower of Terrorissa

Tämänkin laitteen olemme missanneet edellisillä puistokäynneillä. En ole oikeastaan ihan varma, uskaltaudunko siihen vieläkään, mutta on kai yritettävä.

Valitettavasti emme vielä tällä reissulla uskaltautuneet Tower of Terroriin, mutta ehkä jonain päivänä.

Kokeile kahta uutta ravintolaa

Matkavaraukseemme kuuluivat jälleen meal planit, joten on meillä on hyvä tilaisuus kokeilla paria uutta ravintolaa. En ole tehnyt etukäteen pöytävarauksia mihinkään, joten valitsemme ruokapaikat varmaan vähän sen mukaan missä on tilaa. Kokeiltavien paikkojen listalla on ainakin Bistrot Chez Rémy ja myös jotain hotellin omista ravintoloista voisi testata.

Kokeilimme reissulla Silver Spur Steakhousea ja Annette’s Dineria.

Tällaisia pieniä suunnitelmia meillä on tulevien parin päivän varalle. Toivottavasti ette ole ihan kyllästyneitä matkaraportteihin, sillä olen ajatellut kirjoittaa niitä myös tästä matkasta. Viimeistään niiden jälkeen on kyllä jo aika kirjoitella välillä muustakin kuin Disney-puistoista.

Jos haluat seurata matkaamme livenä, pidä silmällä Instagram-tiliäni @disnerddreams.

Disneyland Paris 2018 -postaukset:
Disneyland Paris 2018: Bucket list
Disneyland Paris 2018: Ostosten esittely
Disneyland Paris 2018: Ensimmäinen päivä
Disneyland Paris 2018: Disney’s Newport Bay Club
Disneyland Paris 2018: Toinen päivä

| Kategoriassa Disney life | Avainsanat:, ,

4 kommenttia artikkelissa “Disneyland Paris 2018: Bucket list

  1. Pitäkää hauskaa! Ainakin mahtavan kuuloinen bucket list on puistopäiville luvassa!
    Toivottavasti saat/saatte kaikki toteutettua. Etenkin toivon että rohkenet Tower of Terrorin kyytiin, koska se on omia suosikkejani ja haluan aina että muutkin pitävät siitä. :’) Ihanaa että varasitte myös tuon opastetun kävelykierroksen, se on ollut nimittäin omilta reissuilta yksi parhaita kokemuksia, joten innolla odotan raporttiasi siitä sitten aikanaan.

    1. Kiitos Sanle, matka oli oikein onnistunut! :) Täytyy myöntää, että Tower of Terroriin en vieläkään uskaltanut, mutta kävin kuitenkin parissa muussa laitteessa, jotka olivat ainakin minun mittapuullani tosi hurjia. Opastettu kierros oli oikein kiva, mutta pari juttua siinä pisti korvaan. Koitan saada matkaraportit pian tekeille, niin voin selittää tarkemmin mitä tarkoitan. :)

  2. Ei ole totta! Todella mukavaa matkaa :) tuli itselle ihan yllätyksenä… Bucket list kuulostaa todella hyvältä! Innolla odotan Potc-laitteen arvostelua.

    1. Hihi, varasimme matkan vasta heinäkuussa, joten reissu oli meillekin vähän ex tempore. :) Mutta hauskaa oli ja koitan ehtiä kirjoittamaan matkasta sekä Potc-laitteesta mahdollisimman pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.