Disneyland Paris 2018: Ostosten esittely

Viime syksyn reissustamme Pariisin Disneylandiin on ehtinyt kulua jo monta kuukautta, mutta en ole kertonut matkasta täällä blogin puolella juuri mitään. Hupsista! Alkuperäinen suunnitelmani oli kirjoittaa useampi matkaraportti, mutta niin vain aika on kulunut, enkä ole saanut aloitettua kirjoittamista. Syyskuun matkamme ei jotenkin ollut paras Disney-reissumme, vaan jouduin pettymään joihinkin juttuihin Disneyland Parisissa, joten se vähän karkotti kirjoitusfiilistä.

Nyt kun olen taas päässyt vähän parempaan vauhtiin postausten kirjoittamisessa, tuntuu, että matkaa on käsiteltävä jollain tavalla. Kaikista helpoimmalta tuntui aloittaa yhdestä matkajuttujen kivoimmasta aiheesta eli ostosten esittelystä. Koska haluan kirjoittaa sellaisia juttuja, jotka teitä lukijoita kiinnostavat, annan teidän päättää, kirjoitanko matkasta vielä lisää. Jutun lopusta löytyy äänestys, jossa voit kertoa mielipiteesi siitä, haluaisitko lukea lisää syyskuun matkastamme.

Mutta sen pidemmittä puheitta, aloitetaan Disneylandin putiikeista tekemistäni ostoksista!

Timotei-Ufufy

Sain viime keväänä Villeltä tuliaiseksi Dumbo-Ufufyn ja pikkunorsu tuntui alusta asti vähän yksinäiseltä. Onneksi Disneylandissa oli myynnissä Ufufyjä, joten Dumbolla on nyt kaveri vierellään.

Timotei ja Dumbo tuoksuvat molemmat omenankukille.

Ufufyt olivat matkamme aikana alennuksessa ja Timotei maksoi noin viisi euroa. Muistelisin lukeneeni Twitteristä, että Ufufyt olisivat syksyllä poistuneet myynnistä Disneylandista. En enää onnistunut löytämään niitä ShopDisney.uk-verkkokaupasta, joten mietin ovatkohan ne nyt kadonneet kokonaan ainakin Euroopasta. Onko teillä muilla havaintoja, onko Ufufyjä ollut enää viime aikoina myynnissä Euroopassa?

Wall-E-muki

Toinenkin yksinäinen esine sai vihdoin parin, kun ostin Disneylandista Wall-E-mukin. Tilasin jo keväällä 2015 Disney Storesta saman sarjan Eva-mukin, mutta Wall-E:n ostaminen on jäänyt. Ainakin jossain vaiheessa mietin jo, että Wall-E-mukien valmistuksen on täytynyt loppua, mutta niin vain niitä oli edelleen saatavilla.

Eihän tuo Wall-E-muki ole mikään maailman käytännöllisin kulmikkaan muotonsa vuoksi, mutta tosi söpö kuitenkin!

Ruusukultaiset Minni-korvat

Minni-korvat ovat yksi kivoimmista Disney-asusteista, joten sellaiset oli saatava myös tältä reissulta. Tällä kertaa ostin nämä suloiset ruusukultaiset korvat. Ne ovat valitettavasti ihan yhtä pientä kokoa kuin muutkin Disneyn Minni-korvat, joten liian pitkästä käytöstä tulee helposti pää kipeäksi. Mutta kyllä niitä aina pieniä pätkiä voi pitää päässä. Korvat maksoivat 19,99 euroa.

Tiku ja Taku -joulukoriste

Rakastan Disney-aiheisia joulukoristeita ja halusin ostaa Disneylandista muistoksi yhden uuden kuusenkoristeen. Jouduin jonkin aikaa mietiskelemään joulukoristehyllyn edessä, kunnes lopulta totesin tämän Tiku ja Taku -koristeen kaikista kivoimmaksi.

Meillä ei viime jouluna ollut omassa kodissa joulukuusta, joten koriste ei vielä silloin päässyt esille. Nämä Disneyn joulukoristeet ovat kyllä usein niin painavia, ettei niitä aina oikein voi edes laittaa oikeaan kuuseen roikkumaan. Onneksi tässä koristeessa on tuollainen tasainen pohja, joten sen voi laittaa myös vaikka vain pöydälle koristeeksi.

Disneyland-matkamuistokolikot

Ostin ensimmäisellä yhteisellä Disneyland Parisin matkallamme yhden kullanvärisen matkamuistokolikon ja tällä kertaa niitä lähti mukaan kaksi. Toisessa on poseeraa noidan oppipoika -Mikki ja toisessa Minni ja Mikki. Olisi ollut hauska ostaa tuollainen vuosilukukolikko myös vuonna 2017, mutta en silloin sattunut näkemään niitä missään.

Kultakolikkoja saa laitteista, joita on sijoiteltu ympäri puistoja. Muistaakseni sain nämä kolikot Disney Villagessa sijaisevista laitteista. Kolitko maksavat 2 euroa kappale.

Stormtrooper-pinssi

Esittelyyn pääsi mukaan myös yksi Villen ostos, nimittäin tämä pyöreä Stormtrooper-pinssi. Olisin itse halunnut ostaa myös Newport Bay Club -hotellin pinssin, mutta niitä ei valitettavasti ollut saatavilla. Tällä Star Wats -pinssillä oli hintaa 9,99 euroa.

Mikki-sormus

Sellainen jännä juttu Pariisin Disneylandissa sattui, että menimme Villen kanssa kihloihin! Olimme etukäteen sopineet, että haluan valita itse sormukseni, joten Villellä ei ollut kosiessa oikeaa kihlasormusta. Joku kiva väliaikaissormus oli kuitenkin saatava, joten ostimme hotellin putiikista tämän simppelin hopeanvärisen Mikki-sormuksen.

En ole aiemmin juuri käyttänyt sormuksia, joten en oikein tiennyt, minkä kokoinen sormuksen pitäisi olla. Valitsin koon 7, mikä osoittautui ihan liian suureksi. No, onneksi minulla on jo nyt ollut pidemmän aikaa käytössä oikea (ja sopivan kokoinen) sormus, joten tämä hopeanvärinen majailee nyt vain korurasiassani.

Lopuksi vielä pari pientä ostosta Primarkista.

Mikki-sukat

Innostuimme toukokuussa Japanissa junalla matkailusta niin paljon, että päätimme liikkua junalla myös kesälomamatkallamme. Emme siis lentäneet Helsingistä suoraan Pariisiin, vaan kävimme ensin Amsterdamissa ja Antwerpenissa. Junailu Amsterdamista Antwerpeniin ja Antwerpenista Disneylandiin oli tosi kätevää, joten voin ehdottomasti suositella sitä muillekin!

Amsterdamin keskustasta, melko läheltä juna-asemaa, löytyi iso Primark. Liikkeessä oli aika hyvä valikoima myös erilaisia Disney-tuotteita. Minun matkaani lähti tällä kertaa kaksi pakettia sukkia. Ylemmän kuvan musta-kultaiset Mikki-sukat ja tarjouksessa olleet Amsterdam-sukat.

Tällaisia ostoksia tein edellisellä matkallamme. Omasta mielestäni ostosten määrä oli aika hillitty ja olen siihen oikein tyytyväinen. Nyt kun Disney-juttuja on tullut jossain määrin keräiltyä useamman vuoden ajan, on alkanut tuntua siltä, että kaikkea kivaa ei todellakaan tarvitse itse omistaa.


Nyt vielä se lupaamani äänestys. Eli kiinnostaisiko sinua lukea lisää matkastamme, esimerkiksi ajatuksiani hotellistamme (Newport Bay Club) tai ihan kunnon matkaraportteja? Äänestä alla ja jätä kommentti, jos toivot juttua erityisesti jostain aiheesta.

Haluatko lukea lisää syksyn 2018 Disneyland Paris -matkastamme?

  • Kyllä (96%, 27 Votes)
  • Ei (4%, 1 Votes)

Total Voters: 28

Loading ... Loading ...

Disneyland Paris 2018 -postaukset:
Disneyland Paris 2018: Bucket list
Disneyland Paris 2018: Ostosten esittely
Disneyland Paris 2018: Ensimmäinen päivä
Disneyland Paris 2018: Disney’s Newport Bay Club
Disneyland Paris 2018: Toinen päivä

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, ,

2 kommenttia artikkelissa “Disneyland Paris 2018: Ostosten esittely

  1. Ihania kaikki ostokset! Oon niin kuluttanut ne sun tuliaiset mitä ostit (Stitch sukat)😅♡ Sukat on aina pakollinen Primark ostos!
    Mikki-sormus näyttää niin söpöltä, mutta oli se ”oikea” sormus kyllä maailman kaunein!♡ Pitää nähdä joku päivä!!

    1. Jee, kiva, että sukille on ollut käyttöä! ♥ Tulispa jo kevät, niin pääsisin kunnolla käyttämään niitä sinun tuomia sukkia, kun nyt talvella ei oo vielä oikein tarjennut.

      Tykkään itsekin tosi paljon oikeasta sormuksesta, tuli tehtyä hyvä valinta. :) Meidän pitäisi viimein saada aikaiseksi viedä sormukset kaiverrettaviksi, niin ehkä sillä välin voisi sitten käyttää taas tuota Mikki-sormusta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.