Disneyland-seikkailu odottaa!

Matkalaukkuni alkaa olla pakattu, joten päätin poiketa kirjoittamaan vielä pienet terkut ennen kuin on aika tehdä viimeiset matkavalmistelut. Matka kohti lentokenttää ja Pariisia alkaa huomenaamulla ja voitte arvata, että reissu innostuttaa ja jännittää jo aika lailla. Viime hetken valmisteluihin kuuluu ainakin Rottatouillen katsominen, sillä poikaystäväni ei ole sitä vielä nähnyt, joten täytyyhän häntä sivistää.

Päätin ostaa matkaa varten uuden repun, ja vaikka muutama söpö Disney-vaihtoehtokin olisi ollut tarjolla, päädyin Mi-Pacin suloistakin suloisempaan mopsireppuun. Parin viikon käytön perusteella sen laatu ei ole mikään parhain, mutta muuten tuo minikoko on tuntunut kätevältä. Eiköhän sen kanssa kelpaa kävellä pitkin Disneylandia! Ostin myös vasta uuden kameran (Olympus Pen E-PL8), joten valokuvien nappaamiseen on entistä paremmat varusteet. Reppuun on hyppäämässä mukaan myös suuri seikkailija Karl Fredrickson.

Jaan matkan aikana Disneyland-kuvia Instagramissa (@disnerddreams) ja palaan matkaraporttien kanssa toivottavasti jo ensi viikolla.

| Kategoriassa Disney life | Avainsanat:

11 kommenttia artikkelissa “Disneyland-seikkailu odottaa!

  1. Tosi hyvää reissua sulle! Nauti täysillä Pariisista ja Disneylandista, en malta oottaa sun tulevia postauksia reissusta ja ostoksista!

    Ja tosi ihana reppu, mistä toi on? :)

    1. Haha, bongasinkin jo että kenen reppu on kyseessä :D Pitää ottaa silmä käteen ja ajatella ennen ku kyselee tyhmiä :D

      1. Kiitos Noora! Kiva tietää, että juttuja odotetaan. :D Reppu on tosiaan Mi-Pac-merkkiä ja minikokoa. Ostin omani Asokselta, mutta niitä saa varmasti muistakin paikoista. :)

    1. Kiitos Halina! Matkaraportin ensimmäinen osa on työn alla ja toivon saavani sen lähipäivinä valmiiksi. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.