Ensi kertaa ikuisuuteen, luonasi taas oon

Vihdoinkin kuvia, joita olette saaneet odottaa aaaaivan liian pitkään. Viime keväänä hankkimani LE snow-Anna -nukke on saanut saapumisestaan saakka odottaa sopivaa kuvaushetkeä laatikossaan. Vihdoin inspiroiduin hieman ja nappasin Annan kameran eteen. Myös LE Elsa pääsi mukaan kuviin, eihän näitä Frozen-siskoksia voi enää erossakaan pitää.

Siskokset laatikoissaan. Laatikot ovat koristelujensa puolesta aika erityyliset. Niistä huomaa heti, että nuket ovat eri kokoelmista. Elsahan julkaistiin viime vuoden marraskuussa, ennen elokuvan ilmestymistä ja Anna taas viime maaliskuussa. Mutta tärkeintä on, että laatikot sopivat hyvin kunkin nuken tyyliin.

Yksi suosikkiyksityiskohdistani Anna-nukessa ovat nuo viitan pikkuruiset pampulat. Ne ovat vain niin suloisia!

Pidän siitä, että Annan asu on kenkiä myöten hyvin samanlainen kuin elokuvassa. Myös vaatteiden materiaalivalinnat ovat onnistuneita, esimerkiksi tuo viitta tuntuu juuri siltä kuin sen Frozenin perusteella kuvittelikin tuntuvan. Vähän karkealta, mutta varmasti lämmittävältä. Ainoa miinuspuoli asussa on se, että lapaset näyttävät toisinaan kömpelöiltä ja niiden strassikoristeet irtoavat helposti. Pari koristetta mienasi jo tippua, joten minun oli liimailtava niitä paremmin kiinni.

Vaikka molemmat nuket ovat aivan ihania, täytyy myöntää, että Elsa on kuitenkin suosikkini. Tuo Elsan ikoninen jäämekko vaan on niin upean pitkä ja kauniisti toteutettu. Strassikoristeetkin sopivat siihen paremmin kuin Annan arkisempiin talvivaatteisiin. Elsa on myös jotenkin vähän valokuvauksellisempi nukke, Anna vaatii vähän enemmän asettelua, jotta olisi parhaimmillaan kuvissa. Vähän tarkempia kuvia Elsasta ja puvun yksityiskohdista voit halutessasi kurkata täältä.

Mutta on ehkä vähän epäreilua verrata Elsan prinsessamaisempaa (vai pitäisikö sanoa kuningatarmaisempaa) mekkoa Annan talviasuun. Olen kuitenkin erittäin iloinen, että onnistuin ostamaan Annan. Nukke näyttää elokuvan Annalta ja tuo vino hymy on tosi ihastuttava luonnossa. Ja kuten jo mainitsinkin, vaatteissa on paljon erilaisia tektuureita ja mekon kirjailut näyttävät upeilta. Lisäksi Elsa tuntuisi kauhean yksinäiseltä kokoelmassani ilman siskoaan.

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, , , ,

6 kommenttia artikkelissa “Ensi kertaa ikuisuuteen, luonasi taas oon

  1. Hahaa, vihdoin saatiin Annakin kuviin :) Tuo tekstuurien vaihtelu Annan mekossa näyttää mahtavalta, noita yksityiskohtia jaksaisi varmaan tuijotella ties miten kauan. Harmi että strassit ovat putoamisherkkiä! En liene aivan väärässä arvellessani, että Annan mekko ja pusero ovat erillisiä vaatekappaleita?

    Kyllä siskokset ovat ehdottomasti parhaillaan yhdessä poseeratessaan!

    1. Oikeassa olet, Annan asu koostuu aika monesta osasta. :) Hame, paita ja korsetti (ja viitta tietenkin) ovat kaikki erillisiä. En ole kuitenkaan testannut niiden irrottamista toisistaan tai nuken päältä, kun ne ovat kiinni toisissaan sellaisilla pienillä muovikiinnikkeillä. Epäilen, että ne eivät asettuisi Annan päälle irroituksen jälkeen yhtä siististi, joten parempi varmaan antaa niiden olla. :P

  2. Voi ei :D Tilasin vasta Classic-nuket ja olen vältellyt Limited Editioneja netissä etten ala vertailemaan… uteliaisuus kuitenkin vie tietty aina voiton tällaisissa asioissa. Saakohan LE-versioita Suomesta mistään..?

    1. Näitä LE-nukkeja voi ostaa vain Disney Storeista, joten niitä saa Suomesta vain jos joku muu keräilijä sattuu myymään nukkensa. Mutta Classic-nuketkin näyttävät tosi kivoilta ja ovat vielä paljon järkevämmän hintaisia kuin nämä Limited editionit. :P

  3. Aivan ihana blogi sulla, mikä lämmittää toisen Disney-keräilijän mieltä! :) Itsekin kirjoitan blogia omasta Disney-keräilystäni! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.