Frozen 2: Ensimmäinen teaser traileri!

Julkaisin jo aiemmin tänään yhden postauksen Kaksin karkkuteillä -animaatiosarjasta, mutta heti muutama tunti sen jälkeen tuli niin mielenkiintoinen juttu, etten malttanut olla kirjoittamatta toistakin uutta postausta. Disney nimittäin julkaisi tänään ensimmäisen teaser trailerin tulevasta Frozen 2 -elokuvasta! Ja se näyttää tosi jännältä!

En ole vielä tähän mennessä ollut mitenkään hirveän innoissani Frozen 2 -elokuvasta, koska siitä ei ole hiiskuttu juuri mitään julkisuuteen. Mutta pakko myöntää, että katsoin nyt julkaistun teaserin aika monta kertaa ja se kyllä herätti kiinnostukseni. Kirjoitin ylös ensimmäisiä ajatuksiani ja pientä spekulaatiota. Voit katsoa teaser trailerin alta tai YouTubesta.

Ihan ensimmäisenä kiinnitin trailerissa huomiota siihen, miten synkkäsävyinen se oli. Teaserin alussa Elsa nähdään pimeällä rannalla kokeilemassa voimiaan kuohuvaan mereen. Ajattelin ensin, että Elsa tosiaan vain testaa voimiaan suuria aaltoja vastaan, mutta toisaalta miksi hän haluaisi vapaaehtoisesti tehdä niin. Hänen ja Annan vanhemmathan kuolivat heidän laivansa jouduttua myrskyn silmään, joten ehkä Elsan tilanne onkin vakavampi.

Elsa vaikuttaisi olevan rannalla yksin, eikä rantakaan näytä siltä, että se sijaitsisi Arendelissa. Rantahiekka on mustaa, mikä viittaa siihen, että kyseessä voisi olla vulkaaninen ranta. Norjassa taas ei ole tulivuoria, joten ehkä Elsa on eksynyt aika kauas kotoa ja pyrkii nyt meren kautta kenties takaisin kotiin. Mieleeni tuli, voisiko ranta jopa sijaita Islannissa. Islannin maaperä on tunnetusti tuliperäistä ja useat rannat ovat mustahiekkaisia. Eikä saarivaltiosta oikein pääse pois muuten kuin meriteitse.

Toisaalta myös Anna nähdään trailerissa vähän samanoloisessa paikassa, jonkinlaisten mustien vuorten luona. Joten voin hyvin olla hakoteillä Islanti-arvaukseni kanssa.

Trailerin perusteella syksyiset tuulet taas näyttävät puhaltavan Arendelissa. Kuningaskunta näyttää tosi hienolta oranssin eri sävyissä. Jotain uhkaavaa vaikuttaisi kuitenkin olevan tapahtumassa, sillä miksi muuten Anna, Elsa ja Kristoff seisoisivat vakavan näköisinä jonkin vuoren huipulla katsoen kaukaisuuteen. Teaserin lopussa kolmikko kävelee hiljaisen oloisessa metsässä. Anna ainakin on hyvin varuillaan, nappaa nopeasti miekan Kristoffilta ja iskee sillä kohti kameraa.

Elokuvassa on myös kenties mukana jotain uusia taikavoimia, sillä teaserissa nähdään Elsa yrittämässä taltuttaa jonkinlaisia purppuraisia liekkejä. Eräs hahmo taas näyttää kieppuvan voimakkaassa lehtien pyörteessä, joka tuskin ilmestyi tyhjästä. Huolestuneen näköinen Anna sen sijaan löytää Arendelin linnan ulkopuolelle ilmestyneet leijuvat kristallit. Näyttäisi siltä, kuin noita suunnikkaan muotoisia kristalleja on neljää eri väriä ja niiden kuviot vastaavat teaser julisteen lumihiutaleessa nähtäviä kuvioita. Mikähän merkitys noilla kuvioilla oikein mahtaa olla?

Vaikka Frozenin ilmestymisestä on vasta vähän päälle viisi vuottaa, näyttää jatko-osa trailerin perusteella paljon realistisemmalta. Esimerkiksi raivoava meri ja musta rantahiekka pyöreine kivineen näyttävät tosi todentuntuisilta. Ja ruskan väreissä kylpevä metsä on melkoisen upea näky!

Ainakin tämän uuden teaser trailerin perusteella vaikuttaa siltä kuin Disney haluaisi tehdä jatko-osasta hyvin erilaisen kuin ensimmäinen elokuva. Monille on varmasti jäänyt Frozenista mieleen prinsessat ja tietysti Let it go -laulu, mutta jatko-osan teaser voisi melkein olla jonkin eeppisen fantasiaseikkailun traileri. Tai nyt ainakin Frozen 2:n odotetaan olevan oikea eeppisten mittasuhteiden seikkailu. Annan ja Elsan uudet asutkin sopivat selvästi paremmin seikkailuihin kuin aiemmat prinsessamekot.


Frozen 2 saapuu Suomessa elokuvateattereihin 25. joulukuuta 2019. Elokuvan ohjaavat Jennifer Lee ja Chris Buck, jotka vastasivat myös ensimmäisestä elokuvasta.

Tällaisia kysymyksiä ja arvauksia uusi teaser traileri toi mieleen. Olisi tosi kiva kuulla, millaisia ajatuksia tämä uusi teaser traileri teissä herätti!

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

10 kommenttia artikkelissa “Frozen 2: Ensimmäinen teaser traileri!

 1. Minä arvelinkin, että sinä saattaisit kirjoittaa Frozen 2 teaserista heti blogiisi jutun, ja arvasin oikein. :) Minulle kävi vähän samoin kuin sinulle – elokuvasta, josta ei ole etukäteen hiiskuttu mitään, ei oikein minkäänlaista käsitystä ollut vielä syntynyt. Mutta nyt tämä teaseri vaikutti aivan MAHTAVALTA! Olen ollut ihan ”kikseissä” koko illan sen nähtyäni. XD

  Elokuva vaikuttaa todellakin hyvin erityyliseltä seikkailulta kuin ensimmäinen, saati sitten Frozenista tehdyt lyhärit. Teaseri oli totta tosiaan hyvin synkkäsävyinen, ehkä jopa ahdistavan tuntuinen, ja vaikuttaa jännittävältä seikkailulta. Saa nähdä, minkä ikärajan seikkailu saapi. (Todennäköisesti 7, koska ei Disney voi katsojia menettää liian korkean ikärajan takia. Frozen on kuitenkin niin suosittu lasten parissa.) Uusia voimia näyttää olevan luvassa jollakin hahmolla, mutta kenellä? Lehtien pyörteillessä kohtauksessa on kaksi hahmoa, joista voimat voivat olla kummalta tahansa peräisin. Toisaalta pidän siitä, että muillakin esiintyy voimia kuin Elsalla (näin oletan), mutta toisaalta suhtaudun näihin uusiin voimiin myös varauksella – onko se hyvä idea. Oli miten oli, Frozen 2 -kuumeeni nousi huippulukemiin! :)

  1. Tämän uuden teaserin julkaisu tuntui sen verran spesiaalilta jutulta, että olihan siitä kirjoitettava. :) Se tuli niin yllättäen, että tuntuu kuin se olisi lynyt puoli internetiä ällikällä. :D

   Ihan totta, varsinkin nuo pari Frozen-lyhäriä ovat olleet tosi harmitonta Disney-laatua. On melkein vaikea uskoa, että nämä teaserissa nähdyt hahmot ovat samasta maailmasta. Vaikka traileri olikin vaikuttavan näköinen, toivon ettei koko elokuva ole ihan yhtä synkkä. Ja tuskin se onkaan, sillä ei Disney tosiaan varmaan halua elokuvalle turhan korkeaa ikärajaa.

   Nuo uudet hahmot ovat kyllä iso mysteeri vielä tässä vaiheessa. Joku arveli naishahmoa Annan ja Kristoffin tyttäreksi ja tuo veikkaus on minusta jotenkin aika kiva, sillä jollain tapaa Anna ja Elsa näyttävät vähän trailerissa vähän vanhemmilta kuin Frozenissa. Mutta en halua fiksaantua johonkin yhteen teoriaan, sillä voihan heidän taustansa olla jotain paljon odottamattomampaa. :)

 2. ”Näyttäisi siltä, kuin noita suunnikkaan muotoisia kristalleja on neljää eri väriä ja niiden kuviot vastaavat teaser julisteen lumihiutaleessa nähtäviä kuvioita. Mikähän merkitys noilla kuvioilla oikein mahtaa olla?”

  Minulle tuli sellainen ajatus mieleen, että jos nuo neljä kristallia kuvaa neljää eri vuodenaikaa (kevät, kesä, syksy, talvi). Elsa olisi ns. talvi ja jos tässä elokuvassa tulee muita hahmoja, joilla on jotain eri vuodenaikoihin sopivia voimia. Ehkä joku, ellei peräti kaikki, näistä uusista hahmoista voisi voimineen olla uhka. Tai ehkä luullaan uhkaksi ennen kuin asiat selviää tms. Ehkä voi olla kaukaa haettua, mutta tällainen ajatus tuli nyt äkkiseltään mieleen. :D

  1. Tykkään tuosta vuodenaikoihin liittyvästä teoriasta. :) Onhan se aika erikoista, että Elsan voimat liittyvät juuri kylmiin ja talvisiin asioihin. Niin miksi ei sitten voisi olla joku toinen hahmo, jonka voimat liittyvätkin vaikka syksyisiin asioihin. Vuodenaikojen vaihtelu ja neljä eri vuodenaikaa ovat kuitenkin tavallaan Pohjoismaiden erikoisjuttu, johon elokuvan tekijät ovat halunneet tuoda keskeiseksi osaksi uutta elokuvaa. :)

 3. Minäkin aloin kovasti odottaa elokuvaa trailerin nähtyäni. Tykkään trailerin vakavuudesta ja upeasta animaatiosta (ja Annan kampauksesta! <3) Minäkin luulen, että elokuvassa esiintyy muitakin taikavoimaisia. Toivon myös, että Elsan voimille annetaan selitys.

  Minulle tuli tunne, että jatko-osahan voisi olla jopa parempi kuin ensimmäinen osa, mutta turha sitä on lähteä tekemään johtopäätöksiä yhden teaserin perusteella. Frozen ei kuulu aivan ykkössuosikkeihini, mutta näen mielelläni, mitä Elsalle ja Annalle seuraavaksi tapahtuu. Toivottavasti elokuvasta tulee pian lisää tietoa!

  1. Annan uusi kampaus on tosi nätti. Ja molempien uudet asut myös :) Minustakin olisi kiva, jos Elsan taikavoimille saataisiin jonkinlainen selitys. Ja ajatus toisista taikavoimia omaavista hahmoista tuntuu myös aika kiehtovalta.

   Tämä traileri tuntuu kyllä edelleen vaikuttavalta, vaikka sen on ehtinyt katsoa jo monta kertaa. :) Toivottavasti se antaa elokuvasta todenmukaisen kuvan, sillä trailerit voivat toisinaan johtaa ihan harhaan. Mutta tuskinpa Disney olisi niin tehnyt, varmasti tämä trailerin julkaisu oli ihan harkittu veto. Uudet tiedot tosiaankin houkuttavat, mutta toisaalta mitään isoja spoilereita en halua kuulla etukäteen. :)

 4. Minusta frozrn on aika tylsä prinsessasatu, joista en itse ole koskaan innostunut, joten tämä traileri oli mukavan erilainen! Hahmot vaikuttaa toiminnallisilta ja vaatetukset järkeviltä, mukavaa että Annakin saa miekan käteen. Todella toivon, että tytöt ovat tässä osassa itse toimijoita (toisin kuin viime elokuvassa). Olen odottanut aika pitkään, että Disney tekisi Mulanin tyyppisen inspiroivan naistoimintaelokuvan. Brave, Frozen ja Moana eivät vain ole yltäneet tarpeeksi korkealle yrityksestä huolimatta ja muistuttavat liikaa jo tehtyjä tylsiä prinsessasatuja. Tämä toki vain oma mielipiteeni, mutta jopa Zootropoliksen Judy hahmo on mielenkiinyoisempi vaikkei yritäkään olla mikään girlpower leffa (ja ehkä siksi se siinä onnistuukin?). Kumpa Frozen 2 olisi niin jännä, että pojatkin jaksaisi siitä innostua! 1 elokuvaa jaksoi lähinnä katsoa 3-5v tytöt :/ Aikuiselle juoni oli liian kliseinen ja pojat ei sitten yhtään jaksaneet seurata juonta, jossa kaksi siskosta sekoilee menettäen melkein valtakuntansa :D Ja olisi kuulemma pitänyt olla sitä toimintaakin lisää kun Elsan taiat ei oiekin päässyt oikeuksiinsa kun niitä piti vaan koko ajan pideyellä ja varoa, mitä hauskaa siinä on! :D Ymmärrän kyllä heitä hahah :D

  1. Tykkään kyllä Frozenista, mutta onhan siinä toki paljon parantamisen varaa. Mukavaa, että Disney vaikuttaa tekevän jatko-osasta rohkeasti erilaisen. :) Toivon todella, että tässä jatko-osassa nähdän Mulan-tason girl poweria!

   Aika hauskoja nuo kommentit, mutta oikein osuva pointti kyllä noista Elsan taikavoimista Frozenissa! Ainakaan tässä trailerissa Elsa ei näytä säästelevän noita jäätaikojaan. :)

 5. Mistä oikein vedät nuo Suomen ensi-illat, miten ne jo näin aikaisin julkaistaan? 😀

  1. Muistaakseni löysin tämän ensi-iltatiedon Suomen Disneyn pressisivuilta. Ehkä tuo päivä on haluttu ”varata” hyvissä ajoin etukäteen, ettei mikään kilpaileva studio laittaisi samalle päivälle jonkin toisen animaation ensi-iltaa. Mutta voihan tuo päivä vielä muuttuakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.