Frozen-Anna ulkomaisemissa

Tiedän, että marraskuussa ostamani Frozen fever Anna -nukke on vielä esittelemättä, mutta ennen sitä, en malta olla jakamatta paria kuvaa tästä vähän tutumman näköisestä Annasta. Viime perjantaina ulkona oli niin kiva ilma, etten voinut vastustaa kiusausta napata nukke ulos pientä kuvaussessiota varten. Se taisikin olla ensimmäinen kerta, kun otan ulkona kuvia jostain Disney-nukesta.

Frozen Anna nukke

Anna nukke

huurteinen seikkailu anna frozen

anna limited edition nukke

frozen anna keräilynukke

Minun oli tarkoitus ottaa vielä muutama kuva lisää, mutta sitten kamerastani loppui akku, joten minun oli palattava sisälle. Ehkä sitten jollain toisella kerralla. Olisi kivaa ottaa myös Elsa-nukesta kuvia ulkosalla, mutta en ole vielä ihan varma raaskinko viedä nukkea lumen armoille. Elsan mekko on niin pitkä, että siihen tarttuu pakostakin lunta, enkä haluaisi kalliin nuken kastuvan. Annan mekko oli sentään niin lyhyt, ettei se laahaa maata.

Tykkään kyllä talvesta ja lumesta, mutta jatkuvalta tuntuva lumentulo voisi jo riittää.

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, , , ,

14 kommenttia artikkelissa “Frozen-Anna ulkomaisemissa

 1. Nämä kuvat ovat ihania!

  Ja minustakin lumikiintiö alkaa olla jo täynnä. Etenkin kun edellisetkään lumet eivät katoa mihinkään!

  1. Kiitos Minna! :)

   Lumitilanne voisi nyt pysyä tällä tasolla, niin ei tarvitsisi enää käyttää aikaa auton putsaamiseen.

 2. Hienoja kuvia olet saanut aikaiseksi! :) Kuvauksellisia nukkeja nuo LEt.

  Minusta lumi ja talvi on kaunista, mutta nämä melkein -30 asteen lämpö(tai kylmyys)tilat voisivat pikkaisen muuttua johonkin trooppisenpaan suuntaan vaikkapa. :D

  1. Kiitoksia Rico! :)

   Joo niinpä. Kylmyydessä ärsyttää kaikkein eniten se, että koira tylsistyy sisällä, kun sitä ei oikein pääse lenkittämään kunnolla. Onneksi ensi viikolla pakkasen pitäisi hellittää koko maassa. :)

 3. Haha, tuli tuosta Ricon kommentista aivan mieleen Annan samankaltaiset sanat Elsan voimista. (Kenties se oli tarkoituskin, heh :D)

  Mutta tuo on kyllä hurjan kaunis nukke! Kiva kun se pääsi lumeen kuvattavaksi. :)

  1. Haha! :D

   Eikö olekin! Sää näyttää tänäänkin niin kivalta, että alkoi hirveästi houkuttaa napata Elsakin ulos kuvia varten.. :)

 4. Hahaa, joku muukin on nähnyt tilaisuuden ja vienyt nukkeja ulos lumihankeen! Itsekin päätin kiikuttaa Segan Frozen-figuurit ulos (vaikka näin jälkikäteen iski kauhea paniikki että tekeekö kylmä jotain PVC-muoville…) Aivan upeita kuvia sait sinäkin! Harmillista että kamera sanoi itsensä irti juuri kriittisellä hetkellä. Kenties sekin antoi periksi näissä armottomissa pakkasissa…

  Itseäni ei lumentulo haittaa, kunhan se lakkaisi jäädyttämästä ajoteitä. Ulkona on niin vaarallista ajaa autoa nyt.

  1. Kiitos Astaroth! :) Ulkona on kyllä kiva ottaa kuvia, kun ei tarvitse miettiä onko valaistus riittävä vai ei.
   Yleensä kuumuus tuntuu olevan muoville vahingoksi, mutta toivottavasti kylmä ei vaikuta figuuriesi muoviin mitenkään. Luultavasti pakkanen tyhjensi kameran akun tavallista nopeampaan, vaikka en toisaalta ollut myöskään muistanut ladata sitä pitkään aikaan.

   Niinpä, nyt ei auta muuta kuin ajella varovaisesti eikä kaasutella liikaa risteyksissä. Juuri yksi päivä näin läheltä yhden auton heittelehtivän pahan näköisesti, mutta onneksi siinä ei käynyt mitenkään.

 5. Oi miten ihanan näköisiä kuvia! Talvinen metsä on kyllä ihan täydellinen tausta Annalle. :) Elsakin varmasti näyttäisi mahtavalta lumen ja jään keskellä, mutta ymmärrän kyllä ettet halua arvokasta nukkea kastella.

  Itse pidän kovasti lumesta, mutta nämä järkyttävät pakkaset saisivat kyllä loppua. Inhottavaa kävellä ulkona, kun pitkää pukea päälle jokainen lämmin vaate jonka omistaa. Onneksi kuitenkin lupailivat että ensi viikolla pitäisi lauhtua.

  1. Kiitos Sanle! :) Hih, en näköjään edes maininnut, että kuvat on otettu ihan vaan vanhempieni takapihalla. Mutta kaksi sopivasti taustalle valittua havukasvia saavat kyllä kuvat näyttämään siltä, kuin ne olisi otettu metsässä. :D Voi olla pitää kokeilla Elsankin kuvaamista ulkona, kun ainakin Annan viitasta pakkaslumen sai helposti pyyhittyä pois.

   Minäkin olen jo kyllästynyt kerrospukeutumiseen ja siihen, että pitää aina vetää toppahousut jalkaan, kun vie koiraa ulos. Onneksi tänään lämpötila on jo aika siedettävä. :)

 6. Todella onnistuneita kuvia! Pitäisi viedä omat Elsa ja Annakin vähän ulos kuvattavaksi, mutta siellä ei millään meinaa tarketa, tänäänkin aamulla mukavat -29 täällä Salossa päin :S eikä pakkasallergia ainakaan helpota ulkona olemista ;)

  Minäkin odottelen tuosta Frozen Fever Annasta esittelyä, Anna on jotenkin niin ihana hahmo. Ihastuin häneen vähän uudelleen, kun juuri katselin pari päivää sitten Frozenin uudestaan :)

  1. Kiitos Marika! :) Ulkona on kyllä kiva ottaa kuvia, jos vaan lämpötila on sopiva. Voi että, toivottavasti pakkanen ei enää tänä talvena kiristy noin kovaksi.

   Anna on minustakin tosi ihastuttava hahmo! Olen ajatellut julkaista Frozen fever -nuken esittelyn muutaman viikon päästä. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.