Frozen-kokoelmani

Frozenin Yhdysvaltain ensi-illasta tulee tänään kuluneeksi jo kokonaiset kaksi vuotta. Tuon ensi-illan jälkeen koko maailman halki tuntuu pyyhkäisseen massiivinen Frozen-aalto, joka ei taida laantua vielä ihan lähiaikoina. Elokuvan julkaisu sattui juuri sopivasti blogini alkuaikoihin ja blogia pitäessä kaikenlaisia uusia tuotteita on tullut pidettyä aiempaa tarkemmin silmällä. Niinpä minun on tullut hankittua monenlaista Frozeniin liittyvää oheistavaraa ja härpäkettä. Merkkipäivän kunniaksi keräsin näytille koko Frozen-kokoelmani.

frozen kokoelma

Olen kirjoittanut monesta esineestä jo aiemmin, joten jos jotkin jutut kiinnostavat tarkemmin, klikkaa tekstissä olevia linkkejä. Linkit aukeavat uuteen välilehteen.

frozen nuket

Kokoelman isoimmat ja kalliimmat esineet ovat 17-tuumaiset Anna ja Elsa Limited edition -nuket. Tarkkasilmäisimmät huomasivatkin varmaan jo uuden ostokseni, eli vasemman reunan Frozen Fever Anna -nuken! Neitonen saapui kokoelmaani vasta pari viikkoa sitten ja kyllä se vasta onkin kaunis. Annan hankkiminen oli stressaavin juttu pitkiin aikoihin, mutta kerron siitä ja nukesta lisää myöhemmin.

anna elsa nukke

Snow Queen Elsan ostin jo ennen elokuvan näkemistä Lontoon Oxford streetin Disney Storesta eikä ostosta ole tarvinnut katua, vaikken ostohetkellä vielä edes tiennyt tulenko pitämään koko hahmosta. Hassua ajatella, miten helppoa nuken hankkiminen vielä kaksi vuotta sitten oli, Elsoja ja Annoja oli hyllyssä silloin useampi kappale, vaikka ne olivat tulleet myyntiin yli viikkoa aiemmin. Nyt nukke taitaa olla arvokkain omistamani Disney-esine, sillä ainakin eBayssä sen hinta pyörii missä lie tuhannen dollarin kieppeillä. Mutta eipä sillä ole sen suurempaa vaikutusta, sillä suostuisin luopumaan tästä nukesta vasta vihoviimeisessä rahapulassa.

Oikeanpuolimmainen Snow Gear Anna tuli hankittua Elsan kaveriksi, kun Disney julkaisi lisää LE-nukkeja maaliskuussa 2014. Vaikka nämä kaksi nukkea ovat eri kokoelmista, tykkään siitä, että nukeillani on elokuvan ehkä ikonisimmat asut.

frozen keräily

Yksi kokoelman yllätyksettömiä juttuja lienee Frozen blu-ray, joka piti käydä ostamassa heti ilmestymispäivänä. Yksi ensimmäisistä Frozen-ostoksistani taisi olla tämä Brittney Leen ihanasti kuvittama A Sister More Like Me -satukirja.

frozen funko pocket pop

Funko Pop -figuureista minun on tullut ostettua minikokoiset Anna, Elsa ja Olaf. Taempana on kaksi Disney Infinity -pelin figuuria. Elsan ostin hieman elokuvan näkemisen jälkeen ja Annan sain myöhemmin joululahjaksi siskoltani. Disney Infinity 3.0:n yhteydessä tuli myyntiin myös Olaf, mutta sitä minun ei ainakaan vielä ole tullut hankittua. Hahmojen alla näkyy tarroilla varustettu värityskirja, joka minun tuli hankittua hyvissä ajoin ennen värityskirjabuumia. En ole tosin värittänyt kirjasta kuin yhden sivun, sillä yllätys yllätys, lumisten maisemien väritys ei ole niin hauskaa, kuin ensiksi voisi luulla…

frozen merchandice

Frozenin musiikkia minun tulee silloin tällöin kuunneltua elokuvan deluxe edition soundtrackilta. Ihanan iso Anna-muki taas on täydellinen tee- tai kaakaomuki kylmillä säillä. The Art of Frozen taas on yksi kivoimmista Disneyn taidekirjoista.

Pidän molemmista siskoksista yhtä paljon, vaikka minun onkin tullut ostettua vähän enemmän Anna-juttuja. Tilanne johtuu enemmänkin siitä, että Elsa-tuotteille taitaa olla enemmän kysyntää ja olen sitten onnistunut hankkimaan vain Annan. Voisihan sitä esimerkiksi etsiä Elsa-mukin vaikka eBaystä, mutta olen nyt tyytyväinen kokoelmaani tällaisenaan.

Mistä elokuvasta sinun on tullut hankittua eniten oheistavaraa?

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, , , , , ,

10 kommenttia artikkelissa “Frozen-kokoelmani

 1. Oi että nuo nuket ovat niin kauniita! Harmi etteivät ole ihan elokuviensa esikuvan näköisiä tosin, siksi ne on kai jääneet hankkimatta. Onhan noita valmistettu täydellisiä esikuvanukkeja, mutta niiden hinta huitelee jo 200 euron paikkeilla ja niitä saa vain Japanista… Äh, lisäksi kokoelmaan olisi mahtavaa saada Brittney Leen Frozen-taulu, mutta senkin hinta on toistaiseksi mahdoton.
  Mutta juu, Frozenistahan on fanituotetta tullut eniten hankittua! Ensimmäinen elokuva, jota näin hartaasti on tullut fanitettua haha! Kokoelmani ehdoton kruunu on kaupasta pöllitty standi, johon DVD:t laitettiin esille ensijulkaisun aikaan. Siihen sai kivasti kaikki tärkeimmät fanituotteet muiden nähtäville, ennen kuin mokoma piti tilanpuutteen vuoksi siirtää perunakellariin talteen… Nyt haaveilen että saisin myös Sing-along-version DVD-standin heh! Olen jopa niin fanityttö ollut, että on tullut hankittua jopa aidonkokoiset pahvisiskokset ja Olaf…

  1. Minusta nuket näyttävät aika paljon elokuvan hahmoilta, mutta vertailukohtana ovat olleet lähinnä leikkeihin tarkoitetut nuket, joista osa on yhdennäköisyyden kannalta aika onnettomia tapauksia. Osaatko yhtään sanoa, minkä valmistajan nuo mainitsemasi japanilaiset nuket ovat? En muista kuulleeni niistä aiemmin ja olisi kiva nähdä kuvia.

   Sinulla kuulostaa olevan paljon sellaista Frozen-tavaraa, jota ei ihan jokafanilta löydy! :)

   1. Medicom Toyn Real Action Heroes-sarjaan kuuluvat Anna ja Elsa ovat mielestäni juuri sellaiset, joilta nukkejen pitäisi näyttää. Olen hieman perfektionisti siinä mielessä ja kynnys hankkia näitä Disneyn tuottamia on noussut sen jälkeen kun näin nuo RAH-nuket. Harmi että nekin maksavat maltaita… Myös Sega on valmistanut Frozen-aiheisia figuureja, jotka ovat ihan näköisiä, mutta eivät tosiaan putoa enää nukke-kategoriaan. Ne ovat lompakolle hieman höllempiä, saa nähdä menevätkö kaikki veronpalautukset sitten niihin haha

    Kokoelma on aika laaja, mutta kaiken hienon vastapainoksi sieltä löytyy kaikkea turhaa krääsää :’D En ikinä tule tarvitsemaan lasten Frozen-kuulokkeita, mutta jostain syystä nekin on ilmeisesti tänne ilmaantuneet…

    1. Okei, nyt taidan ymmärtää paremmin mitä tarkoitat ja kyllähän nuo mainitsemasi nuket/figuurit näyttävät melkoisesti elokuvan Annalta ja Elsalta. :) Arvostan itse nukeissa kauniita vaatteita ja hiuksia ja olen valmis tinkimään yhdennäköisyydestä jonkin verran, jos pidän nuken muista ominaisuuksista kovasti (esim. vaatteiden tai hiusten yksityiskohdista, meikistä, koristeista). Makumme taitavat olla vähän erilaiset, joten on kiva, että nykyään valmistetaan monia erityylisiä nukkeja ja figuureja. :)

     Haha, aina välillä sitä hourahtaa ostamaan kaikenlaista tarpeetonta, kun siitä löytyy houkutteleva logo. Kokemusta on. :)

 2. Olen vain niin kateellinen noista nukeista, etenkin Snow Gear Annasta, jonka itselleni kovasti edelleenkin haluaisin! :’)

  Minulla keräily on jakautunut yllättävän tasaisesti eri aihepiirien kesken mutta ylivoimaisesti eniten rahaa on tullut käytettyä Disney Fairies -juttuihin, kun kaikki kolme LE-nukkeakin löytyy.
  Frozenistakin löytyy myös verrattain paljon tuotteita kun omistan yhden ostoskassin, kaksi mukia (tässä postauksessa olevan Anna-mukin ja saman sarjan Elsan), The Art of Frozen-taidekirjan ja elokuvan bluraynä, jonka minäkin nappasin mukaani heti kun niitä näkyi hyllyssä!

  1. Voi, toivotaan, että Snow Gear Anna saattuu vielä jonain päivänä tulemaan vastaan järkevään hintaan! :) Ei kai tämä Frozen-huuma voi ikuisuuksia kestää..

   Frozenia lukuun ottamatta minunkin Disney-kokoelmani jakautuu tasaisemmin, muutamasti suosikkielokuvasta on useampi juttu, mutta ei sen verran että voisi puhua kokoelmasta.

 3. Erittäin hieno kokoelma! :) Mielenkiinnolla odotan tarinaa tuon Frozen Fever Annan hankkimisesta sillä minulla ei ollut mahdollisuuttakaan sitä saada Disney Storen töppäilyjen takia. :P

  1. Kiitos Rico! :) Harmi, ettet onnistunut hankkimaan nukkea. :< Disney Storen uusi tapa laittaa kauppa kiinni ennen nukkejen julkaisua on kyllä todella ärsyttävä, toivottavasti siitä luovutaan pian.

 4. Sinullahan on paljon Frozeniin liittyviä juttuja! Ja kauniita esineitä ja asioita onkin, oijoi! Minnan tapaan minullakin keräily jakaantuu tasaisesti elokuvien välillä, tosin loppujen lopulta minulla ei ihan hirveästi ole yksittäisiin elokuviin liittyviä asioita. Minulla on esimerkiksi paljon kirjoja, joissa käsitellään useampia Disney-elokuvia, ja sitten minulla on hirveästi Minni ja Mikki -juttuja. :) Yksittäisestä elokuvasta eniten ostoksia löytyy Kaunottaresta ja Hirviöstä, josta minulla on DVD:n lisäksi nuottikirja ja soundtrack-levy. Eipä voi paljon noin pienellä kokoelmalla koreilla! ;)

  1. Kiitos Anna! :) Disney-juttuja keräillessä on monesti niin paljon valinnanvaraa eri elokuvien välillä, ettei ole ihme, että tavaraa on monesta ei klassikosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.