Kun ensi kertaa ikuisuuteen, loistaa valot, laulut soi

Sain maanantaina mitä mukavimman paketin postissa, nimittäin Frozenin soundtrackin. Tilasin tämän 2-levyisen deluxe edition soundtrackin Amazon.comista jo joulukuun puolella, heti ensi-illasta kotiuduttuani, mutta joulun sun muiden pyhien vuoksi toimitus venähti kuukauden mittaiseksi. Mutta eipä siinä mitään, toimitusajoita varoiteltiinkin jo tilausvaiheessa. Hintaa soundtrackille toimituskuluineen tuli noin 16 e, eli jäätiin myös mukavasti myös alle tullin alv-rajojen.

Frozen Deluxe soundtrack - Disnerd dreams

Soundtrack on pakattu mielestäni erittäin tyylikkäästi kartokiseen koteloon. Hyinen teema toistuu joka puolella ja pakkauksessa on jäänomaisesti kiiltäviä yksityiskohtia.

Takakansi ja kappalelistaus. Ensimmäiseltä levyltä löytyy 32 kappaletta, toiselta taas 23 yhteensä siis huikeat 55 kappaletta.

Kannen alta löytyy kaunis kuva Elsasta ja Annasta.

Tässä deluxe-versiossa on tosiaan mukana kaksi kauniisti kuvioitua levyä. Siniseltä löytyy varsinainen soundtrack, valkoiselle levyllä taas on lisämateriaalia, kuten demoversioita ja poistettuja kappaleita.

Mukana on myös vihkonen, josta löytyy elokuvaan päätyneiden kappaleiden sanat sekä tiedot esittäjistä. Vihkosen kannet eivät ole ihan yhtä nätit kuin pakkaus muuten, mutta onneksi sisäsivuilla on käytetty kauniimpia kuvia.

Tämä Frozenin soundtrack on ehdottomasti kaunein omistamani CD (tosin en niitä kovin montaa omista, joten kilpailu ei ollut kovaa).Varsinkin hintaansa nähden kokonaisuus on tosi hieno ja kuunneltavaa riittää. Jos ei tämän tahdissa suju kandidaatintutkielman kirjoittelu niin ei sitten minkään. Ainut huono puoli on se, että kartonkisen kotelon kanssa täytyy olla varovaisempi kuin muovisten kanssa. Jos soundtrackin kuuntelu kiinnostaisi, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta tai kiinnostusta tilata levyä itsellesi, voi biisejä kuunnella ilmaiseksi Spotifystä.

Tämän postauksen myötä Frozen-jutut saavat jäädä jäihin ainakin joksikin aikaa, jottei ihan yliannostus iske. Parin päivän päästä on luvassa katsausta tuleviin elokuviin.

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:,

3 kommenttia artikkelissa “Kun ensi kertaa ikuisuuteen, loistaa valot, laulut soi

  1. Voi ei miten nätti! Ansiostasi himoitsen nyt melkein kaikkea Frozen tavaraa. :D Harmillista, että rahani eivät riitä kaikkeen. Rahaton oppilas kun olen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.