Kuinka hyvin tunnet elokuvan Frozen?

On taas uuden tietovisan aika! Frozenia taidettiin toivoa tietovisan aiheeksi jo aikapäiviä sitten ja viimein sain kasaan sopivan määrän kysymyksiä, jotka keskittyvät vain ja ainoastaan tähän talviseen Disney-klassikkoon. Keskitä siis ajatuksesi Annan ja Elsan seikkailuihin ja testaa miten hyvin Frozeniin liittyvät jutut ovat hallussa!

Frozen tietovisa - Disnerd dreams

Tietovisan 15 kysymystä käsittelevät elokuvan  tapahtumia sekä nippelitietoa kulissien takaa. Kysymysten taso vaihtelee helpoista haastavampiin. Vastaamisen pääset tuttuun tapaan aloittamaan painamalla Aloita testi -nappia. Visan lopuksi voit tarkistaa oikeat vastaukset ja lukea oikeiden vastausten selitykset klikkaamalla Näytä kysymykset.


Testaa kuinka hyvin tunnet Disneyn Frozen-elokuvan!


Mitä mieltä olit tällä kertaa tietovisan vaikeustasosta? Yllättikö jokin kysymys?

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

13 kommenttia artikkelissa “Kuinka hyvin tunnet elokuvan Frozen?

 1. Vastaamiseen meni 2 ja puoli minuuttia ja sain tulos oli 10/15. Ei siis aivan metsään mennyt :D

 2. 10/15 :)
  Aikaa meni kolme minuuttia.
  Yllätyin Frozen- prinsessojen iästä… luulin nuoremmiksi :)

  1. Hienoa! :)
   Siskokset ovat tosiaan Disney-prinsessojen vanhimmasta päästä ja varsinkin energistä Annaa voisi hyvin luulla paria vuotta nuoremmaksi.

 3. Melkein hävettää, kun sain minuutissa kaikki 15 oikein… Ei sillä, Frozen oli jo ennen ilmestymistään suuri obsessio, eikä näköjään ole laantunut vieläkään.

  1. Ei siinä ole minusta mitään hävettävää! :)
   Pitäisiköhän minun tehdä joku päivä toinenkin Frozen-visa, mutta vielä vaikeammilla kysymyksillä. jotta siitä olisi teille superfaneille jotain haastetta.. ;D

 4. Sain 13/15. Neitokaisten iät menivät väärin, sekä kysymys Frozenin tuotantovaiheeseen liittyen. Kysymykset oli hyviä, ja vaikeusaste minusta juuri sopiva. :) Kysymykset olivat hieman erilaisia edellisiin kyselyihisi verrattuna. Tai tuntui, että tässä Frozen-kyselyssä oli nyt enemmän itse elokuvan tapahtumia tai repliikkejä/laulunsanoja koskevia kysymyksiä, kun edellisissä on ollut enemmän myös kulissien takaiseen toimintaan liittyviä kysymyksiä. En sano, että toiset kysymykset olisivat parempia, koska ne kaikki ovat yhtä hyviä, mutta huomasin eron! ;)

  1. Tällä kertaa kysymyksistä kulissien takaisia oli tosiaan vain kolmannes, sillä hyvien kyssäreiden keksiminen Frozenista oli minusta hankalaa. Netissä pyörivä, Frozeniin liittyvä trivia tuntuu niin yleiseltä tiedolta eikä blu-ray-julkaisun kehnoista lisämateriaaleistakaan oikein ollut apua. Mutta hyvä jos se ei haitannut. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.