The Good Dinosaur – ensimmäinen kunnon traileri

Kyllä Pixar-faneja hemmotellaan tänä vuonna! Inside out ei ole vielä edes ilmestynyt Suomessa, kun sen seuraaja sai jo ensimmäinen kunnon trailerinsa. Ja 16. Pixar-elokuva The Good Dinosaur näyttää siinä aika upealta!

The Good Dinosaur traileri - Disnerd dreams

The Good Dinosaurin piti alun perin saada ensi-iltansa jo toukokuussa 2014, mutta tuotannon ongelmien vuoksi sen julkaisua siirrettiin myöhemmäksi. Ohjaaja Bob Peterson vaihdettiin Peter Sohniin ja tarinaa rukattiin uusiksi. Elokuvan uusi juliste (yllä) sekä teasertraileri julkaistiin kesäkuun alussa. Eilen Pixar julkisti elokuvasta pidemmän trailerin, joka paljastaa jo pikkaisen enemmän elokuvasta:

Voit myös katsoa YouTubesta suomeksi dubatun trailerin.

Kuten moni muukin Pixar-elokuvan, The Good Dinosaurin alkuasetelman voi esittää mitä jos -kysymyksenä. Tällä kertaa kysymys kuuluu: ”Mitä jos maapallon tulevaisuuden muuttanut asteroidi olisi me nyt ohi ja dinosaurukset eivät olisikaan kuolleet sukupuuttoon?” Trailerissakin nähdään kuinka tuo asteroidi vilahtaa ohi ja dinosaurukset saavat rauhassa jatkaa ruokailuhetkeään. Päivitetyn juonikuvauksen mukaan elokuvan päähenkilö Apatosaurus Arlo saa epätavallisen ihmisystävän Spot-nimisestä pojasta. Samalla kun parivaljakko matkaa karuissa maisemissa, Arlon on kohdattava pelkonsa sekä opittava mihin kaikkeen hän pystyy.

En ole koskaan oikein välittänyt dinosauruksista eikä The Good Dinosaurkaan ole juuri kiinnostunut minua. En ole vieläkään ihan varma, onko elokuva täysin mieleeni, mutta alan kuitenkin hieman lämmetä idealle. Elokuva vaikuttaa tosi kauniilta ja luonnossa on varmasti sadoittain mitä lie risuja ja männykäpyjä. Koivut, havupuut ja varpukasvit saavat maisemat näyttämään kaikessa karuudessaan jopa aika suomalaisilta. Arlon ulkonäkö on aika hellyttävä, vaikka aika sarjakuvamainen. Tyyli tuntuu kuitenkin istuvan ihan hyvin realistiseen maisemaan. On kuitenkin kivaa, että tarina on ihan uusi, sillä jatko-osia on tulevina vuosina tulossa aika monta.

The Good Dinosaurin Yhdysvaltain ensi-ilta on 24.11. Suomeen sitä voi odotella varmaan viimeistään vuoden 2016 alussa. Elokuvasta alkaa saadaan varmasti pikku hiljaa lisää tietoa. Reilun kolmen viikon päästä pidettävässä D23 Expossa paljastastetaan varmasti ainakin jotain uutta. The Good Dinosaurin edellä nähdään Sanjay’s Super Team -lyhäri, joka on saanut innoitusta ohjaaja Sanjay Patelin intialaisjuurista.

Millä fiiliksillä sinä suhtaudut tähän uuteen traileriin? Kiinnostaako The Good Dinosaur? Jos et jaksa tai ehdi kommentoida, kerro mielipiteesi äänestämällä.

Kiinnostaako The Good Dinosaur?

 • Kyllä (52%, 15 Votes)
 • En osaa sanoa (41%, 12 Votes)
 • Ei (7%, 2 Votes)

Total Voters: 29

Loading ... Loading ...

The Good Dinosaur eli Kunnon dinosaurus tulee ensi-iltaan Suomessa loppiaisena eli 6.1.2016.

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:, ,

6 kommenttia artikkelissa “The Good Dinosaur – ensimmäinen kunnon traileri

 1. Eikäääh kuinka ihana! :D Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja ihanan suomalaista luontoa! Tuntuipa ainakin mielenkiintoiselta katsoa tuota! En kyllä koskaan varmaan lopeta tuon animaation tason ihastelua. Luonto ja tapahtumapaikat näyttävät niin todellisilta ja sitten tulevat hyvin karikatyyrit hahmot rikkomaan vähän illuusiota ja kaikki vaan silti toimii! :D huhhuh tyykkän!

  ja mielenkiinnolla jään odottelemaan Kunnon Dinosaurusta! :D (kuulostaapas suomi-nimi hassulta…)

  1. The Good Dinosaur näyttää kyllä melko erilaiselta kuin monet aikaisemmat Pixar-elokuvat. Eniten sitä ehkä muistuttaa Urhea, mutta siinä hahmot eivät olleet ihan yhtä sarjakuvamaisen näköisiä. Tosi todellisen näköiset tapahtumapaikat tosiaan, niiden tutkimiselle saa varmasti omistaa vielä useamman katselukerran, kunhan elokuvan pääsee näkemään. :)

   Hehe, mietinkin millähän nimellä elokuvaa mahdetaan Suomessa kutsua. ”Kunnon dinosaurus” sopisi ainakin hyvin viime vuosien kummallisten suomennosten joukkoon. ;P

 2. En ole erityisen innoissani tästä leffasta, enimmäkseen höpsöjen hahmodesignien takia. Tykkään dramaattisesta designtyylistä enemmän, joten kumisen näköiset dinot eivät ihan innosta esteettistä silmääni. Alkuasetelmakaan ei ihan tärppää, vaikka sinänsä dinosaurukset ovatkin kivoja.

  Toisaalta Pixarin vahvuus on kuitenkin nimenomaan hassujen alkuasetelmien ja hahmodesignien saaminen toimimaan myös dramaattisessa kontekstissa, joten oletan, että etukäteisinnon puutteesta huolimatta tulen tykkäämään leffasta vähintään ihan kivana. Jos tuotanto olisi minkä tahansa muun studion kädenjälkeä, en usko että sen katsominen kiinnostaisi yhtään, mutta Pixariin voi onneksi yleensä luottaa aika vakaasti. :)

  1. Eräissä kommenteissa taidettiin verrata ainakin Arlon ulkonököä viinikumimakeisiin ja kyllähän tuota yhdennäköisyyttä on vähän siihen suuntaan. :P

   En itsekään edes korvaani liikauttaisi elokuvan suuntaan, jos sen takana olisi joku toinen studio, mutta Pixarin kohtaan luottoni on kova. :)

 3. Kyllä mä ainakin lämpenin tuolle trailerille, tosin elokuvan pääpointti on vielä vähän hämärän peitossa ainakin itselläni. Onko kyseessä road trip-henkinen juttu? Spotin ja Arlon välinen kommunikaatio näyttää aika hellyyttävältä, ilmeisesti kumpikaan hahmo ei suuremmin elokuvassa puhu? WALL-E:ssähän Pixar jo todisti, että dialogi on tosiaankin toissijaista!

  1. En oikein itsekään tiedä mitä elokuvassa tulee tapahtumaan, mutta vaikuttaisi tosiaan vähän siltä, että tuo kaksikko on matkalla jonnekin. Olen ymmärtänyt, että Arlo puhuisi, mutta Spot-pojan dialogi olisi lähinnä ärinän ja murinan tasolla. Voi kyllä olla että olen ihan väärässä, kun en oikein ole vielä ehtinyt tutustua tähän elokuvaan kovin tarkoin. Kommunikaation kannalta The Good Dinosaur voi olla hyvinkin mielenkiintoinen tapaus. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.