5+1 ihanaa Disney-coveria

Ei tule varmaankaan kenellekään yllätyksenä, että kuuntelen usein Disney-musiikkia. Elokuvista tuttuja lauluja on kiva kuunnella niin töissä kuin kotona ja jopa lenkkisoittolistaltani löytyy pari energistä Disney-kappaletta. Vaihtelun vuoksi joskus on myös kiva kuunnella muitakin versioita kuin niitä alkuperäisiä ja silloin erilaiset Disney-coverit ovat paikallaan.

Sunnuntain iloksi listasin 5+1 mielestäni ihanaa Disney-coveria, joita jaksaa kuunnella useamman kerran. Lista ei ole missään erityisessä järjestyksessä ja kappaleita voi kuunnella joko Spotifysta tai YouTubesta.

1. Robbie Williams ft. Olly Murs – I Wan’na Be Like You

Viidakkokirjan Apinalaulusta tuntuu olevan yllättävän paljon erilaisia covereita. Tämä Robbie Williamsin ja Olly Mursin versio kuuluu minun suosikkeihini, sillä se on mukavan svengaava, mutta aika lähellä mainiota alkuperäiskappaletta. Minusta kuulostaa myös siltä, että kaksikolla on ollut hauskaa kappaletta äänittäessä.

2. Ariana Grande – Zero to Hero

Noin vuosi sitten Disney julkaisi oikein albumillisen verran tunnettujen artistien esittämiä Disney-covereita We Love Disney -levyn muodossa. Levyllä oli ainakin muutama onnistunut kappale ja yksi niistä on tämä Ariana Granden cover Zero to Hero -laulusta.

3. Gwen Stefani – Rainbow Connection

Olen pitkään tykännyt Gwen Stefanin musiikista, joten on erityisen kivaa kuulla juuri hänen esittämänsä Disney-kappale. Minusta on ihanaa, että Stefani päätti tulkita We Love Disney -levyä varten vähän yllättävämmän, mutta sitäkin herttaisemman laulun. Tämä Rainbow Connection -kappale vuoden 1979 The Muppet Moviesta ei välttämättä ole monille blogin lukijoillekaan hirveän tuttu, mutta suosittelen sen kuuntelemista.

4. ThePianoGuys – Let it Go

Netti on ihan pullollaan erilaisia Frozen-covereita, mutta tässä Let it Go:n ja Vivaldin Neljän vuodenajan Talven yhdistelmässä on jotain tuoretta. Kappale kuulostaa todella kauniilta instrumentaaliversiona ja upea musiikkivideokin on tietysti pelkkää plussaa.

5. Lana Del Rey – Once Upon a Dream

Tätä kappaletta olen hehkuttanut jo aikaisemminkin, mutta sen viehätys ei ole kadonnut parin vuoden takaisesta yhtään mihinkään. Lana Del Rey tuo Once Upon a Dreamiin jotain niin uutta ja vähän uhkaavaakin, ettei laulusta voi olla lumoutumatta.

+ Pogo – Upular

Okei, tämä kappale ei oikeastaan mikään cover, vaan ihan oma biisinsä, mutta kai omia sääntöjä saa vähän venyttää. Australialainen Pogo eli Nick Bertke remixaa YouTube-kanavalleen elokuvien musiikeista, repliikeistä ja tehosteista aivan uusia kappaleita, joissa on aivan omanlainen maaginen tunnelmansa. Oma lempparini on Upular ja jos pidät siitä, suosittelen kuuntelemaan myös kappaleet Wishery ja Bloom.

Tuleeko sinulle mieleen jokin oma suosikki kuulemiesi Disney-covereiden joukosta?

| Kategoriassa Disney life

4 kommenttia artikkelissa “5+1 ihanaa Disney-coveria

 1. Tuo Frozen-cover oli ihana, pitää pistää korvan taakse. 5 ja 6 olivatkin sitten entuudestaan tuttuja. Pogo ei omiin suosikkeihin kylläkään kuulu kun se tuntuu niin siansaksalta. Tykkään enemmän Melodysheepistä, mutta Disneyyn liittyviä heillä on vain tämä: https://www.youtube.com/watch?v=-OkeJd5sx40

  1. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin Pogon kappaleiden sanojen on tarkoitus olla aika absurdeja. Minusta se on osa biisien viehätystä, mutta se ei tietenkään voi olla kaikkien makuun. :) Olipa tuo Melodysheepin kappale tehty taitavasti videota myöten! Täytyypä tutustua tekijän muihinkin remixeihin. :)

 2. Minun mielestäni One Voice Children’s Choir -lapsikuoron Let it Go on aivan ihana! Pidän myös kaikista Working With Lemonsin cover-musiikkivideoista, sekä Peter Hollensin a cappella versiot ovat todella hyviä. Georgia Merry tekee myös hienoja Disney Medley -videoita. Kannattaa käydä katsomassa kaikki!!

  https://www.youtube.com/watch?v=DAJYk1jOhzk

  https://www.youtube.com/watch?v=GDEFuG30FYg

  https://www.youtube.com/watch?v=evf3pie2XwQ

  https://www.youtube.com/user/therobster1992

  Itse olen todella paljon katsonut kaikkia Disney covereita, joten niitä löytyy vaikka kuinka paljon omalta Youtube-soittolistaltani :)

  P.S. Oletko jo saanut käsiisi Serena Valentinon uuden julkaisun, Merinoidan tarinan?

  1. Nuo linkkaamasi coverit olivat tosi kivoja! Varsinkin a cappella -versioita on aina ihana kuunnella. :) Kiitos, että vinkkasit noista Jenna! :)

   Joo, lainasin tuon Valentinon kirjan kirjastosta ja pakko myöntää, että en tykännyt siitä yhtään. Ursula oli siinä minusta ihan liian pienessä osassa ja tuntui, että olin ihan liian vanha lukemaan kirjaa. En usko, että jaksan kirjoittaa kirjasta tämän kummempaa arvostelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.