…Ja sen yli!

Moi vaan pitkästä aikaa! Edellisestä kirjoituksesta onkin ehtinyt vierähtää pari vuotta, hupsista. Valitettavasti kirjoitusinto on ollut tänä aikana melko hukassa ja olen lopulta tullut siihen lopputulokseen, että on parempi laittaa tämä blogi kiinni. Mälsä juttu, mutta en halua jättää tätä pientä blogia enää roikkumaan, kun uusia kirjoituksia ei ole syntynyt enää pitkään aikaan.

Tähän päätökseen on johtanut moni tekijä, mutta merkittävin on se, ettei Disney enää kiinnosta minua yhtä paljon kuin edellisvuosina. Olen ehkä jotenkin pitänyt korvat aiempaa enemmän auki kritiikille, jota Disneystä esitetään ja alkanut kallistua siihen suuntaan, että mieluummin käytän aikani johonkin muuhun kuin sen tuotoksista kirjoittamiseen.

Vaikka blogin ylläpito loppuukin, en ole silti kokonaan hylännyt Disneyn maailmaa. Minulla on edelleen Disney+:n vuositilaus, olen katsonut lähes kaikki blogitauon aikana ilmestyneet uudet Disney-elokuvat ja haaveilen yhä siitä, että pääsisin käymään kaikissa lopuissakin Disney-puistoissa. Olen myös ihastellut Disney Cruise Linen uusinta alusta YouTube-videoilla ja toivon, että joskus tulee tilaisuus päästä risteilemään tuolla upean näköisellä Wish-laivalla. Meidän häämatkammekin on vielä pitämättä, kun korona sotki suunnitelmamme matkustaa uudelleen Japaniin ja Tokyo Disney Resortiin.

Olisi ollut hauska kirjoittaa loppuun Disney-tiistait ja eri aikakausia kertaavat koosteet, mutta valitettavasti saatte nyt tyytyä tähän mennessä kirjoitettuihin juttuihin. Pidän blogin arkistot luettavissa vielä marraskuuhun asti, joten vanhoja juttuja on mahdollista lueskella vielä reilun parin kuukauden ajan. Maksan blogin ylläpidosta ja en ajatellut uusia webbihotellia enää seuraavaksi vuodeksi, joten siksi sivusto ei nettiin sen pidemmäksi aikaa. Blogin Instagram-tilin jätän auki ainakin toistaiseksi, mutta en juuri käytä Instaa, joten en lupaa, että tilille tulisi mitään päivityksiä.

Kiitos vielä teille kaikille blogiani lukeneille näistä vuosista!

P.s. Jos muuten ihmettelette jutun otsikkoa, niin se on jatkoa blogin ensimmäisen kirjoituksen otsikolle. Päätin ekaa juttua kirjoittaessa viimeisen postauksen otsikon.

| Kategoriassa Yleinen

3 kommenttia artikkelissa “…Ja sen yli!

 1. Voi ei! Osasin kyllä odottaa tätä ilmoitusta ja vaikka se on tosi surullista, ymmärrän kyllä hyvin päätöksen.

  Kiitos kaikista blogikirjoituksista, olen saanut näistä huimasti vinkkejä ja infoa ja on ollut kiva fiilistellä matkoja ja Disneilyä! Kiitokset myös todella hyvistä matkustuspostauksista, oon saanut niistä todella hyviä vinkkejä myös omiin reissuihin.

  Toivottavasti pääsette vielä häämatkalle ja kaikkea hyvää jatkoon! <3

 2. By-hyy, minäkin jään kaipaamaan tätä upeaa blogia. Kiitos kaikista mielenkiintoisista artikkeleista, joita tästä blogista on ollut hauska lukea.

  Minulle on ehdotettu, että perustaisin oman blogin, mutta pelkäänpä, ettei minusta ei oikein ole bloginpitäjäksi. Minulla on kuitenkin DeviantArt-sivu, jonka uskoisin kiinnostavan joitakuita ja josta toivottavasti on iloa muillekin kuin minulle (ja kaikille niille, jotka jo seuraavat sitä):

  https://www.deviantart.com/huhkain95

  Jos joku ehtii nähdä tämän kommentin ennen tämän blogin katoamista, niin käykää ihmeessä vilkaisemassa töitäni ja pankaa DeviantArt-sivuni osoite talteen, jos tykkäätte aikaansaannoksistani.

  Hyviä jatkoja, Paula! Blogistasi jää minulle miellyttävät muistot. :)

 3. Hei Paula!
  Löysin blogisi pariin vasta kun tämä oli jo vähän hiljentynyt.
  Ymmärrän päätöksesi hyvin, vaikka luinkin surullisena ilmoituksesi. Toivottavasti kirjoituksesi ovat ainakin itselläsi tallessa, koska olet tehnyt mielettmän ison työn ja siitä voi olla sinulle joskus hyötyä jossain yhteydessä (väikkäri? :D ) . Blogisi on todellinen Disney-tietopankki!

  Täytyy sanoa, että juuri sinun blogista on ollut paljon iloa ja myös ”hyötyä”, kun olen viime vuosina tutustuttanut omia lapsiani Disney-klassikoihin ja samalla 80-luvun lapsena ruokkinut omaa nostalgian nälkääni. <3
  Olen oppinut valtavasti uutta ja vähän isommatkin merkitykset ja käänteet Disney-imperiumiin ja yhtiön historiaan liittyen ovat tulleet tutuiksi. Leffoista on saanut irti ihan eri tavalla, kun on saanut tietoa niiden taustoista.

  Itse toimittajana arvostan sitä, että kirjoituksesi ovat olleet hyvin lähteytettyjä ja luotettavia. Olet itsekin arvioinut kriittisesti lähteitä ja olet tuonut esiin sen, jos jokin tieto on epävarma.
  Täytyy myös sanoa, että moni blogi tökkii minulla, jos kieli on huonoa ja/tai kömpelöä.
  Sinulla on taito kirjoittaa mukaansatempaavasti ja huumorilla, silti esim. oikeinkirjoituksesta ja tietystä tasosta tinkimättä.

  Tämä on ollut ylivoimaisesti paras suomenkielinen Disney-blogi ja blogien parhaimmistoa ylipäätään.

  Kiitos ja kaikkea hyvää uusiin mielenkiintoisiin asioihin elämässäsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.