Kesän 2016 Disney-ostokset

Disney-juttujen ostaminen on minulle selvästi melko kausittaista. Välillä saattaa mennä parikin kuukautta, etten osta mitään tai ainoastaan jotain ihan pientä. Välillä taas rahaa tulee käytettyä monenlaisiin oheistuotteisiin. Kesä- ja erityisesti heinäkuu ovat olleet minulle melkoista ”Disney haul” -aikaa ja olen hankkinut varsinkin monia sellaisia juttuja, jotka olivat mukana tämän vuoden wish listillä.

Kiusoittelin jo pari viikkoa sitten Instagram-seuraajiani Disney Store -paketin kuvalla ja tänään paketin sisältö lopulta paljastuu. 250. (!!!) postauksen kunniaksi keräsin myös kaikki muut viime viikkojen ostokset kasaan yhteistä jättiesittelyä varten.

Aloitetaan ostoksista, jotka olen tehnyt ulkomaisista verkkokaupoista.

Disney piparimuotit

Keksimuotit

Kesäkuun loppupuolella jaoin Marie-keksien reseptin ja taisin siinä samalla mainita tilanneeni parit keksimuotit lisää. Tilasin nämäkin muotit eBaystä, mutta tällä kertaa eri myyjältä. Hiiri-muotteja testasin jo viime viikolla ja minulla on sopiva resepti mietittynä myös Tiku ja Taku -muottien varalle. Postikuluineen muotit maksoivat yhteensä vähän vajaat 20 euroa.

Disney soundtrack

Legacy Collection soundtrackit

Brexitistä ei varmaankaan seuraa pitkällä tähtäimellä mitään hyvää, mutta jotain pientä iloa siitä on sentään tällä hetkellä. Nimittäin Englannin punnan laskenut kurssi. Päätin kuun alussa käyttää tilannetta hyväksi ja tilasin Amazonista pari Legacy Collection -soundtrackia.

Olen miettinyt kummankin soundtrackin hankkimista jo pitkään, mutta tilauksen tekeminen on aina jäänyt, sillä ne ovat tuntuneet niin kalliilta. Nyt levyt maksoivat postikuluineen noin 16,50 e kappale. Kirjoitan soundtrackeista varmasti omat kunnon postauksensa, kunhan olen ehtinyt kuunnella ne muutamaan kertaan.

Disney Store

Disney Store

Halvempaa puntaa piti tietysti hyödyntää myös pienen Disney Store -tilauksen merkeissä.

Monsterit Oy Tsum Tsum

Olen aina aiemmin seurannut Tsum Tsum Tuesdayta sivusta, mutta 5. heinäkuuta myyntiin tuli niin söpö setti, ettei sitä voinut vastustaa. Monsterit Oy on yksi Pixar-suosikeistani, joten tämän kolmikon ostamista ei tarvinnut pitkään harkita. Myyntiin tuli myös muita elokuvan hahmoja, kuten Räähkä ja Raisa, mutta minusta nämä kolme tuntuivat sopivalta kokonaisuudelta. Instagramissa tulee liki päivittäin vastaan jättimäisiä Tsum Tsum -kokoelmia, mutta yritän parhaani mukaan itse pysytellä kohtuuden rajoissa ja hankkia vain suosikkihahmojani. Tsum Tsumit maksoivat noin 3,60 e kappale.

Tare Karvanen Tsum Tsum

Taressa on kivoja yksityiskohtia. Siskoni vähän moitti Masin muistuttavan Runebergin torttua. En aio ikinä myöntää ääneen, että kommentti oli suorastaan aika osuva.

Disney mukit

Nappasin mukaan myös kaksi uutta prinsessamukia, jotka taisin huomata ensimmäistä kertaa Instagramin kautta. Mukit näyttivät kuvien perusteella tosi näteiltä ja sitä ne ovat myös luonnossa. Pidän erityisesti noista tavallista koristeellisemmista kahvoista. Mukit ovat myös vähän isompia kuin luulin. Ne maksoivat noin 9,60 e kappale.

Auroran ja Arielin mukit olivat minusta kaikkein kauneimmat ja pidän molemmista prinsessoita, joten päädyin siksi hankkimaan juuri nämä kaksi. Ihastuin Ariel-mukissa myös siihen, että rakastan tuota kuvituksen siniturkoosia mekkoa, joka nähdään Arielin päällä puistoissa. Minusta se sopii pienen merenneidon väritykseen niin paljon paremmin kuin vaikkapa se vaaleanpunainen mekko.

Disney Store mukit

Jostain syystä Disney Storen sivuilla on kuvat vain yhdeltä puolelta mukeja, joten jäi pieneksi yllätykseksi, mitä mukien toiselta puolelta löytyy. Ruusus-mukissa lukee: ”A Heart Full of Song” ja Arielin mukissa: ”Jewel of the Sea”.

Samaan sarjaan kuuluu myös kolme muuta prinsessamukia. Minun olisi vähän tehnyt mieli tilata näiden kahden lisäksi Belle-muki, mutta kolmen uuden mukin hankkiminen tuntui menevän jo överin puolelle. Varsinkin kun asiakaapistani ei meinannut löytyä tilaa näille kahdellekaan.

Seuraavaksi Suomesta hankkimani jutut.

Funko Pop Rex

Funko Pop! Rex

Rex oli myös mukana wish listilläni ja ehti jo tehdä ensiesiintymisensä Instagram-tililläni. En muista olenko aikaisemmin maininnutkaan, että Rex on yksi suosikkihahmojani Toy Story -elokuvissa, joten eihän tätä huolestuneen näköistä dinosaurusta voinut olla hankkimatta.

Disney blu-ray

Blu-rayt

Elokuvien suhteen olen ollut melkoisena tarjoushaukkana, kun monet kaupat ovat myyneet Disney- ja Pixar-elokuvia 40 %:n alennuksella. Kuvan kolme ylintä elokuvaa ostin Anttilasta ja Atlantiksen, WALL-E:n ja Pixar Shorts 2 -kokoelman tilasin CDON.comista. Ne maksoivat noin 7–8 euroa kappale. Zootropoliksen suhteen en jaksanut odottaa tarjouksia, vaan hankin elokuvan normihintaan Citymarketista.

WALL-E ja Herkules minulta löytyikin jo aikaisemmin DVD:llä, mutta päivitin ne nyt Blu-ray-formaattiin. Loput taas hankin vasta nyt ensimmäistä kertaa omaksi. Pikaisen laskutoimituksen jälkeen minulta näyttää tällä hetkellä puuttuvan vielä 11 Disney-klassikkoa. En ole kuitenkaan ajatellut hankkia ihan jokaista elokuvaa, vaan jättää inhokkini (erityisesti klassikot 6–11) kokonaan ostamatta. Ostoslistan kärjessä ovat Hiidenpata ja Mestarietsivä Basil Hiiri, mutta lopuilla ei olekaan niin kiirettä.

Walt Disney ja Euroopan taide

Walt Disney ja Euroopan taide

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on uusin lisäys kirjahyllyyni. Kuten omaa Disney-historiaani kerratessa paljastin, tällä vuonna 2009 Tennispalatsissa pidetyllä näyttelyllä oli melko iso vaikutus siihen, että innostuin Disney-animaatioista, joten tuntui sopivalta hankkia kirja osaksi kokoelmaani. Olen kytännyt kirjaa varmaan parin vuoden ajan Huuto.netissä, mutta hinnat ovat liikkuneet välillä aika korkealla, joten olen aina jäänyt odottamaan parempaa tilaisuutta. Kun tämä kappale tuli myyntiin kympin lähtöhinnalla, tein huudon melko nopeasti. Postikuluja sai tosin maksaa toisen mokoman, mutta kirja saapui erittäin hyvässä kunnossa, joten olen tosi tyytyväinen ostokseen.

Lopuksi vielä kaikki kesän ostokset samassa kuvassa. En osaisi mitenkään valita näiden joukosta edes mitään suosikkia, sillä pidän kaikista niin paljon.

Oletko tehnyt hyviä löytöjä tai muuten mukavia Disney-ostoksia tänä kesänä?

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, , , , ,

16 kommenttia artikkelissa “Kesän 2016 Disney-ostokset

 1. Ihania ostoksia! Voitko linkata myyjän, jolta ostit Tiku ja Taku keksimuotit Ebaystä. Ne ovat niin söpöt, että voisin itsekkin ehkä ostaa ne!

  1. Kiitos Kukka! :)

   Toki, tästä klikkaamalla pääsee suoraan Tiku ja Taku -muottien eBay-ilmoitukseen. :) Jos ne sattuvat tuolta myyjältä joskus loppumaan, niin esimerkiksi hakusanoilla ”disney cookie cutter” niitä löytää varmasti muiltakin kauppiailta.

 2. Haluaisin valehtelematta kaikki nämä ihanuudet itselleni! Keksimuotit houkuttelevat minuakin erityisesti!

  Ostoksia on tullut taas tehtyä ihan mukavasti ja täytyykin askarrella pian uusia postauksia kunhan muulta puuhailulta kerkeää! Minäkään en tosiaan malttanut odotella mitään alennuksia, vaan painelin kauppaan ostamaan Zootropoliksen aika pian sen julkaisun jälkeen :’) Maltoin tosi odottaa yllättävän kauan kun yleensä ostan uudet julkaisut heti julkaisupäivänä.

  Täytyy vielä DS-paketin osalta udella, että sujuiko paketin toimitus ongelmitta ja toimiko seurantakoodi?

  1. Olen ollut ainakin itse tosi tyytyväinen noihin keksimuotteihin, voin suositella! Niiden käyttö vaatii pikkaisen erilaisen tekniikan, kuin peruspiparimuotit, mutta kekseistä tulee niin söpöjä että! Minun kärsivällisyyteni ei riittäisi keksien kuorruttamiseen, mutta noilla muoteilla saa myös tosi kivan lopputuloksen pienemmällä vaivalla. :)

   Nyt kun sanot, niin Disney Store -paketin lähetystunnus ei tosiaan toiminut ihan niin kuin pitää. Seurantasivun ainoat merkinnät ovat siitä, että kuljetusyhtiö on saanut tiedon paketista ja kerännyt sen. Jotenkin en edes huomannut kiinnittää koko asiaan huomiota, vaan ajattelin seurannan vain päivittyvän melkoisella viiveellä. Mutta muuten tilaus ja toimitus sujuivat hyvin ja paketti oli noudettavissa (tällä kertaa Matkahuollon tiskiltä) reilu viikko tilauspäivän jälkeen.

   1. No hyvä ettei ongelmia ollut!
    Itsellä kun pari kuukautta sitten kahden viimeisimmän tilauksen kanssa jäi pienoinen paha maku suuhun. Ensinnäkin täytyi nähdä vaivaa saadakseen edes selvillä kuka pakettia kuljetti, ja lopulta kuljettaja paljastuikin PostNord:iksi. Paketin liikkeistä oli hyvin vähän tietoa lähes koko kuljetuksen ajan, eikä asiaa auttanut että yhtiö oli saanut vaikka kuinka paljon huonoa palautetta.
    Toisen paketin oli itse asiassa sama seurantakoodi kuin jonkin ruotsalaisen marketin paketissa, ja sekös aiheutti hämmennystä! Outoa jos koodeja kierrätetään.
    Paketit kyllä saapuivat lopulta mutta siinä kesti keskivertoa kauemmin ja pakettien liikkeistä sai tosi huonosti tietoa. Luulinkin niiden jo kadonneen matkalla kun edes viikon päästä storesta lähtemisen jälkeen tietoa ei näkynyt eikä kuulunut… Tapahtuneen takia en olekaan uskaltanut tilata storesta mitään. :(

    Mietin miksi kuljettaja yhtäkkiä vaihtui näinkin kehnoon yritykseen. Aiempien kanssa ei ole ollut mitään ongelmia.

    1. Voi ei, kuulostaapa painajaismaiselta! Tosi ikävää, että sinulle kävi tilauksen kanssa noin! :( Kuulostaa erittäin oudolta, että kahdella ihan eri paketilla on ollut sama seurantakoodi, luulisi, että noin ei todellakaan kuuluisi käydä. Kannattaa varmaan jättää Disney Storen suuntaan palautetta, jos et jo ole lähettänyt. Varmaan hekin harkitsevat yhteistyökumppaneitaan, jos negatiivista palautetta tulee.

 3. Hyviä löytöjä! ”Walt Disney ja Euroopan taide” herättivät oman mielenkiintoni, pitääpä lukea kyseisestä kirjasta enemmän :)

  Itselläni kävi aikamoinen tuuri, sillä löysin kirppikseltä Disneyn klassikoita 1€/kpl! Ostin siitä sitten omasta kokoelmastani puuttuvat klassikot: Nalle Puhin, Basil hiiren, Bambin ( missä on harmillisesti uudemmat dubit ), Altantiksen, sekä klassikot 7. ja 8., joiden nimiä en muista :D. Lopputuloksena oli 6 klassikkoa dvd:lle kuudella eurolla! Olin todella tyytyväinen löytööni!

  Tällä hetkellä haluaisin eniten kokoelmaani Pinocchion.

  1. Jos satut asumaan pääkaupunkiseudulla, niin tuosta Walt Disney ja Euroopan taide -kirjasta pitäisi olla ainakin pari kappaletta Helmet-kirjastojen valikoimissa. Ja saattaahan teos olla saatavilla myös muiden kaupunkien kirjastoissa. :)

   Oho, sinä se olet sattunut olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Tuollaiseen löytöön kelpaakin olla tyytyväinen! :) Toivottavasti myös Pinocchio löytää pian tiensä kokoelmaasi. :)

 4. Euroopan taide -kirja on kyllä tosi kiinnostava! Tsum tsumeja haluisin enempi omiin kokoelmiini, nyt mulla on vain Rumpali.

  1. En malta odottaa, että pääsen lukemaan tuon kirjan oikein kunnolla! Tähän mennessä olen vasta ehtinyt selailla sitä sieltä täältä ja vilkuillut kuvia. Tsum tsumit ovat kyllä ihania palleroita! Melkein puolet niiden hauskuudesta tulee siitä, kun niitä saa kasailla suloisiksi pehmolelupyramideiksi. :D

 5. Apua nuo Tiku ja Taku keksimuotit ovat ihan hurjan suloisia! :D Niin kun kyllä kaikki muutkin ostoksesi ja pitikin heti syöksyä katsomaan olisiko Tare ja Masi Tsumeja vielä ollut jäljellä, mutta olivat ehtineet loppua. Nuo Tsum Tsum Tuesdayn Tsumit tuntuvat kyllä aina loppuvan, että jos ei ole heti kärppänä paikalla niin suosikit jää kyllä saamatta. Pitää toivoa että tulisivat vielä uudelleen myyntiin.

  1. No eikö! :D On kyllä tosi harmi, että uudet Tsum Tsumit myydään aina loppuun tosi nopeasti. Olen itsekin missannut kivoja hahmoja, kun niiden julkaisu on päässyt menemään ihan ohi. Päätin tilata tuon kolmikon heti sillä minuutilla kun ne tulivat myyntiin, sillä arvelin niiden loppuvan muuten.

 6. Mahtavia ostoja! En ollut tiennytkään, että tuollainen Walt Disney ja Euroopan taide-kirja on olemassa. Kävin aikoinaan katsomassa sen näyttelyn ja tuo kirja olisi kyllä mahtava omistaa. Huuto.netissä kirjasta pyydetään 150 euroa ja Adlibriksessa melkein 90 euroa, joten täytyy toivoa, että käy jossain vaiheessa yhtä hyvä tuuri kuin sinulla! :D

  1. Muistelisin, että kirjaa olisi myyty näyttelyssä noin 50 euron hintaan, joten tuo 20 e oli aika onnistunut löytö. Toivottavasti sinäkin onnistut löytämään kirjan hyvään hintaan! :)

 7. Voihan veljet ku löyty ihana blogi! Olen itse myös henkeen ja vereen Disney-fani, kateellisena täällä selasin sun omistamia ihanuuksia :) seurantaan menee!

  1. Kiitos kovasti Maiju! Tosi kiva kuulla, että tykkäät! Toivottavasti pidät jutuistani myös jatkossa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.