Kohti ääretöntä…

Disnerd
Someone who is older the age of 7 and is still in love with Prince Charming. A person like this would be able to list every song in every disney movie. Plus they will be able to spell supercalifragilisticexpialidocious.

Hei ja tervetuloa blogiini!

Luet tätä postausta luultavasti joko siksi, että olet löytänyt blogini ensimmäisten joukossa tai olet sukeltanut ihan blogin pohjamutiin asti. Oli tilanne kumpi tahansa, hienoa, että olet löytänyt tiesi tähän.

Disnerd dreams on blogi, joka kertoo parikymppisen Disney-harrastajan kasvavasta Disney- ja Pixar-kokoelmasta. Idea blogin perustamiselle syntyi siitä, että suomenkielisiä Disney-blogeja ei juuri ole, mutta ainakin itse haluaisin sellaista lukea. Pyrin keskittymään Disney-imperiumin tuotantoon: elokuviin, peleihin, kirjoihin ja muihin fanituotteisiin, mutta teksteissä voi esiintyä juttuja muidenkin studioiden elokuvista ja animaatioista yleensä.

Toivottavasti viihdyt!

| Kategoriassa Yleinen

2 kommenttia artikkelissa “Kohti ääretöntä…

  1. Hieno aihepiiri, itselläni on täällä hieman samantyyppinen blogi, mutta käsittelen myös TV-ohjelmia, elokuvia jne, en pelkästään Disneyn tuotantoa. Päätin liittyä lukijaksi, ihastuin tähän täysin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.