Kuinka hyvin tunnet elokuvan Leijonakuningas?

Maanantain kunniaksi on aika avata Disnerd dreamsin toinen tietovisa. Tällä kertaa aiheena on yksi Disneyn menestyneimmistä animaatioelokuvista eli Leijonakuningas.

Leijonakuningas tietovisa

Tietovisan kysymykset käsittelevät sekä elokuvan tapahtumia että vähemmän tunnettua nippelitietoa. Vaikeustasoltaan tämä visa ei ole mikään kaikkein helpoin, mutta pitäähän pientä haastetta olla! Kysymyksiä on yhteensä 15. Aloita vastaaminen klikkaamalla Start quiz -nappia. Visan lopuksi voit tarkistaa oikeat vastaukset ja lukea oikeiden vastausten selitykset klikkaamalla View questions.


Testaa kuinka hyvin tunnet Disneyn Leijonakuningas -elokuvan!


Miten hyvin Leijonakuninkaan tapahtumat ja sitä koskeva nippelitieto olivat hallinnassa? Täytyy myöntää, etten itse ainakaan olisi kylmiltään saanut läheskään täysiä pisteitä. Kommentoimalla voit myös esittää toiveita seuraavien tietovisojen aiheiksi.

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

8 kommenttia artikkelissa “Kuinka hyvin tunnet elokuvan Leijonakuningas?

 1. 9/15 oikein. :D Väärin menivät säveltäjiä/elokuvan tekoa koskevat kysymykset, luonnollisesti. :D En yhtään tiennyt tuosta Paviaani kuviosta! Mutta paviaanit taitavat elää enemmän viidakossa, kuin savannilla ellen ole väärässä? x)

  1. En muista itsekään kuulleeni noista paviaaneihin liittyvistä juonikuvioista ennen kun katsoin Leijonakuningas DE-blu-rayltä ‘Leijonakuninkaan lauma’ -ekstran. Lisämateriaaleista oppii paljon uutta, vinkvink. :D Nettilähteiden mukaan paviaanit elävät savanneilla, mutta enpä tiedä sen tarkemmin niiden elinympäristöstä. :)

    1. Voin suositella! Itse ainakin olen ihan koukussa niiden katsomiseen. ;)

 2. Ohh, ihanaa, Leijonakuningas! Häpeäkseni en saanut täysiä pisteitä vaikka kyse onkin lempiklassikostani, tosin puolustukseksi en tiedä paljoakaan elokuvan tekovaiheista. Kaksi repliikkiin liittyvää kohtaa meni pieleen, ei ole tullut katsottua elokuvaa vielä tarpeeksi monta kertaa että koko dialogi olisi jäänyt mieleen… ;) Myös kaksi viimeistä kohtaa tuli arvattua väärin. Mutta kiitos taas hyvästä ja haastavastakin visasta!

  Jommasta kummasta Fantasiasta olisi hauska tehdä visa joskus!

  1. Arvelinkin, että tämä visa olisi mieleesi. ;) Vaikkei nyt täysiä pisteitä tullutkaan, toivottavasti mieleen jäi jotain jännää uutta tietoa.

   Fantasiat ovatkin haastavia jo kysymysten keksimisen kannalta, mutta otan haasteen vastaan! :)

 3. Jee, uusi tietovisa! :) Ja vielä Leijonakuninkaasta, kaksinkertainen jee! Sain testistä 10/15 pistettä. Väärin menivät mm. Timonin suomalainen ääninäyttelijä, Nalan äidin nimi ja musikaalin vuosi. Oikein kiva testi oli! Ja täytyy sanoa, että kirjoittamistani elokuva-arvosteluista on kyllä hyötyä näissä, sillä etsin niihin kaikkea mahdollista nippelitietoa kirjoitettavaksi. ;)

  1. Aika hyvä! :) Tällä hetkellä paras tulos on muuten 12/15.
   No varmasti on paljon apua! Pitäisikin käydä lukemassa kaikki arvostelusi läpi. Iso osa on vielä lukematta ja ties vaikka niistä saisi inspiraatiota tuleviin visoihin. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.