Let’s get down to business

Hei ja pahoittelut hiljaisuudesta! Minulla on ollut koulukiireitä ja muuta säätöä, joten blogi ja Disney-jutut ovat jääneet vähemmälle huomiolle viime viikon aikana. Kandidaatintutkielmani deadline lähestyy uhkaavasti ja vielä on töitä tehtävänä, joten tällä kertaa on luvassa vain pikainen päivitys.

Bongasin Disney Insider -blogista aika huisin uutisen, Disneyn risteilyalus tulee käväisemään Suomessa vuonna 2015! En ole kovin perehtynyt noihin Cruise Line -juttuihin, mutta ajatus Disney-teemaisesta risteilystä kuulostaa kyllä aika mahtavalta! Esittelyvideon perusteella laivasta löytyy muun muassa oikein kunnollinen elokuvateatteri. Se voittaa varmaan viime kesänä testaamani Viikkarin kokoustilaan viritetyn “teatterin” 100-0. Ihan hauska kokemus kyllä, sain tuolloin Iron Man 3 -elokuva yksityisnäytöksen, kun laivalta ei ilmeisesti löytynyt ketään muita elokuvasta kiinnostuneita. Täytyy varmaan käydä pällistelemässä tuota Disney Magic -laivaa, kun se sitten joskus saapuu Helsingin satamaan.

Olen ostanut tässä kuussa niin paljon Disney-juttuja, että ihan hirvittää. Loppukevään voikin olla ihan ostamatta mitään. Tilasin pari kirjaa sekä neljä blu-raytä, kun nettikaupoissa oli hyviä tarjouksia ja sitten on vielä se Disney storen tilaus. Hyviä uutisia siihen liittyen, Anna kumppaneineen saapui juuri hetki sitten luokseni! Ihanaa! Koita tässä sitten keskittyä kirjoittamiseen, kun paketit houkuttelevat vieressä..

Räpsin viime viikolla ensimmäistä kertaa kunnolla kuvia DFDC Jasminesta ja Aladdinista. En ole vielä ehtinyt kirjoittaa niistä kertovaa juttua valmiiksi, mutta lätkäisen kuitenkin tätä kirjoitusta piristämään yhden kuvan. Himputin Flickr oli tosin mennyt muuttamaan kuvien jakamissysteemeitään, joten meinasi jäädä kuvan laittaminen sikseen. Lisää kuvia toivottavasti ensi viikolla, kunhan olen selvinnyt kandin deadlinesta ja opetellut Flickrin uudet metkut!

| Kategoriassa Yleinen | Avainsanat:,

7 kommenttia artikkelissa “Let’s get down to business

 1. Onnittelut että sinulle kuitenkin tuli Anna! :) Sinullapa on hyvä tuuri näitten LE-nukkejen kanssa!

  Itse olen onnistunut missamaan kaikki itseäni kiinnostavat Disney kamat. Elsa nukke jäi ostamatta. Art of Frozen on loppu kaikkialta maailmasta samoin on yksi toinen Frozen kirja loppunut.

  1. nii joo, ja disneystoren normaali Elsa nukkekin on sold out, enkä pysty edes enään kirjautum,aan disneystore.co.uk tililleni. just!

  2. Kiitos! :)
   Toivottavasti Art of Frozenista otetaan vielä uusi painos, se on minultakin vielä hankkimatta. Normaaleja Elsa-nukkeja varmasti tulee taas jossain vaiheessa myyntiin, kärsivällisyyttä vaan. Jos Disney storen tunnukseni eivät ala toimia, kannattaa joko ottaa yhteyttä asiakaspalveluun tai luoda kokonaan uusi tunnus. Minullakin taitaa pari tunnusta heidän verkkokauppaansa, kun salasanojen kanssa tuli jotain säätöä.

 2. Oi joi, onnittelut siitä että sait Annan itsellesi! Nyt ovat siskokset taas yhdessä :>

  Kiinnostuneena odottelen postauksia nukeista. Tsemppiä kandityön kanssa!

  1. Kiitoksia tsemppauksesta! On tosiaankin kivaa nähdä siskokset yhdessä, Elsa ei enää näytä niin yksinäiseltä. ;)

 3. Vau, mielenkiintoinen uutinen tuo Disneyn risteilyaluksen piipahtaminen Suomessa! Jos satamana on Helsinki, niin on kyllä ihan pakko mennä pällistelemään alusta.
  Norja näytti todella kauniilta mainosvideossa, nyt tekee itsekin mieli mennä käymään siellä.

  -maitorahka

  1. Eikös olekin! Tosi kiva, että Pohjoismaat on huomioitu Disneyllä. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja laiva piipahtaa toisenkin kerran täällä pohjolassa.
   Norja vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta matkakohteelta! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.