Liisan seikkailut Peilimaailmassa Limited edition -nuket

Alkuviikosta Disney Store julkaisi tarkempia tietoja tulevaan Liisan seikkailut Peilimaailmassa -elokuvaa pohjautuvista Limited edition -nukeista. Disney-keräilijät ovat jo pitkän aikaa aavistelleet nukkejen julkaisua ja muutamia epäselviä kuviakin on ollut liikkeellä, mutta Disney halusi ilmeisesti pantata virallisten tietojen antamista ihan viime hetkeen saakka. Joka tapauksessa pian myyntiin tulee neljä uutta keräilynukkea.

Liisa limited edition nukke

Alice Limited Edition Doll, hinta 100 £/129,95 $.
Myyntiin tulee tietysti Liisa-nukke, joka on sonnustautunut elokuvassa nähtävään kiinalaistyyliseen, kauniisti kirjailtuun asuun. Hiuksissa nukella on kampa ja kädessä chronosphere eli taianomainen esine, jolla voi liikkua ajassa ja avaruudessa. Nukkeja valmistetaan yhteensä 4000 kappaletta ja niistä 974 tulee myyntiin Euroopassa.

Red Queen nukke

The Red Queen Limited Edition Doll, hinta 100 £/129,95 $. Punaisella kuningattarella on päällään erikoinan haarniskamainen mekkonsa ja kädessä valtikka. Myös Punainen kuningatar -nukkea valmistetaan 4000 kappaletta, joista 974 on varattu Euroopan markkinoille.

Alice and The Mad Hatter Deluxe Limited Edition Doll Set, hinta 500 £/750 $. Viime vuosina Disney Storella on ollut tapana julkaista joku kalliimpi yksittäinen nukke tai kahden setti. Tänä vuonna settiin valittiin Hullu Hatuntekijä ja Liisa. Settiä valmistetaan yhteensä 450 kappaletta, niistä 305 myydään Euroopassa.

liisan seikkailut peilimaassa nuket

Liisan seikkailut Peilimaailmassa -nuket myydään hyvin samantyyppisissä laatikoissa kuin viime vuoden Cinderella -nuketkin. Korkeutta näillä Limited edition -nukeilla on noin 43 senttimetriä.

Nuket tulevat myyntiin Pohjois-Amerikassa 30. ja 31. toukokuuta, ensiksi myymälöissä ja seuraavana päivänä verkkokaupassa. Euroopan Disney Store -verkkokaupoissa tehdään tuolloin ilmeisesti jonkinlaisia huoltotöitä, joten julkaisu on vasta 14. kesäkuuta ja siis samana päivänä sekä verkossa että myymälöissä.

liisan seikkailut peilimaassa keräilynuket

Jos nuket kiinnostavat, suosittelen tilaamaan ne brittien Disney Store -verkkokaupasta, sillä silloin ei tarvitse huolehtia ylimääräisistä tullimaksuista. Kannattaa myös olla liikkeellä heti aamupäivästä, sillä usein nuket myydään loppuun todella nopeasti. Yleensä nuket tulevat myyntiin klo 10 Suomen aikaa. Jos Disney Storesta tilaaminen ei ole tuttua, kannattaa tutustua myös aiemmin kirjoittamaani ohjeeseen.

Nämä Disneyn promokuvat eivät kyllä lainkaan tee nukeille oikeutta. Olen varma, että nuket ovat luonnossa paljon upeampia. Ensisilmäyksellä Hatuntekijä näytti minusta ehkä liiankin hullunkuriselta, mutta nyt kun olen vähän tottunut nuken ulkonäköön, pidän sitä oikeastaan aika veikeänä. En silti millään olisi valmis maksamaan nukesta satoja euroja. Molempien Liisa-nukkejen asut ovat minusta tosi kauniita, mutta eivät kuitenkaan niin ihastuttavia, että harkitsisin oikeasti nukkejen ostamista. Lisäksi nykyistenkin nukkejeni säilytyspaikka on vielä mysteeri, joka pitäisi ratkaista ennen kuin ajattelenkaan yhdenkään uuden nuken ostamista.

Innostuitko sinä näistä uusista Limited edition -nukeista? Herättikö Hatuntekijä sinussa huvitusta?

Kuvat ja tiedot: Disney Storen The Buzz -blogi ja Facebook-sivu

2 kommenttia artikkelissa “Liisan seikkailut Peilimaailmassa Limited edition -nuket

  1. Disneystoren kuvat eivät ole viime aikoina tehneet millekään LE-nukelle oikeutta. :P

    Minusta nuo nuket on vähän meh… Tykkään tosi paljon tuosta Liisan Kiinanalaistyylisestä asusta, mutta nuket tuntuvat olevan ehkä vähän turhan kalliilta, eikä hinta/laatusuhde mielestäni kovin hyvin kohtaa. Itse jätän nämä myös väliin. Tyydyn ihastelemaan asuja sitten leffassa :D

    1. No se on kyllä ihan totta! Onneksi sentään keräilijöistä löytyy lahjakkaampia kamerankäyttäjiä. :)

      Kiinalaistyylisessä asussa on minusta tosi kauniit kirjailut, mutta siihen se vähän jääkin. Valkokankaalta ihastelu saa riittää minullekin, siinä pääsee huomattavasti halvemmalla kuin näiden nukkejen kanssa, hehe! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.