Lontoon matkasta

Käväisin toissa viikonloppuna Lontoossa. Eniten olin innoissani siitä, että pääsisin käymään Disney Storessa. Piipahdin (lue: kävin useasti) kahdessa Disney Storessa, joista toinen sijaitsi Oxford Streetillä ja toinen Harrods-tavaratalossa. Oxford Streetin DS on avattu jo aika kauan sitten ja se uusittiin pari vuotta sitten. Harrodsin Disney Store taas on uudempi juttu, jos en ihan väärin ole ymmärtänyt, niin se on avattu vasta tänä vuonna. Kauppa sijaitsee tavaratalon 4. kerroksessa.Molemmissa oli myynnissä paljon pehmoleluja ja muita leluja, kuten nukkeja sekä esimerkiksi mukeja ja joitain joulukoristeita. Harrodsin DS:ssa oli myynnissä myös jotain ekslusiivisia Disney Store for Harrods -tuotteita.

Anna and Elsa set

Yksi päällimmäinen syy siihen, miksi halusin Harrodsissa käydä, oli se, että halusin nähdä nuo nuket. Frozenin päähahmoista, Annasta ja Elsasta on julkaistu viime kuussa muutama erilainen Limited edition -nukke. Disney Storessa Annaa ja Elsaa myytiin erikseen, kumpaakin on valmistettu 2500 kappaletta. Harrodsilla taas myydään tuota kahden nuken settiä, jota on valmistettu 100 kappaletta. Harrodsilla myytävät eroavat vähän Disney Storessa myytävistä, molempien nukkejen mekoissa on enemmän dimangeja ja Elsalla enemmän kirjailuja. Annalla on pisamia kasvojen lisäksi olkapäillä ja Elsalla on kahden sijaan kolme hiuskoristetta. Disney Storen nuket maksoivat 60 puntaa kappale ja Harrodsin taas vaivaiset 500 puntaa! Aika kova hinta parista lisäkoristeesta.

Nettikeskusteluissa oli huhuja, että tuo sadan kappaleen erä olisi myyyty jo loppuun, mutta myymälässä oli esillä ainakin viisi settiä. Saa nähdä kauanko niitä vielä on saatavilla, briteissä tuskin on hirveästi nukkekeräilijöitä, jotka maksaisivat noin paljon nukeista. Itse en millään voisi käyttää noin suurta summaa nukkeihin, mutta oli kiva käydä katsomassa miltä nuket näyttävät luonnossa ja napata pari kuvaa.

Suloisia Anna-asuja. Ylähyllyllä taas yksi setti Annaa ja Elsaa ja vieressä Barbie-kokoinen Elsa antamassa mittakaavaa siitä, kuinka isoja nuo 17-tuumaiset nuket ovat.

Pari Olafia. Harkitsin Olaf-pehmolelun ostamista, mutta pehmon koko oli hankalan suuri, pienemmän olisin voinut ostaakin.

Harrodsille oli myös jäänyt ainakin yksi setti syksyllä ilmestyneitä Designer collection -nukkeja.

En ostanut mitään tuolta Harrodsin kaupasta, mutta Oxford Streetiltä mukaan lähti pari juttua. Pohdin pitkään mukin tai pienen pehmolelun ostamista, mutta en osannut millään valita mieleistäni. Nappasin lopulta mukaan..

..suloisen Prinsessa Ruusunen -joulukoristeen sekä *drum roll*

Limited Edition Elsan! Pohdin pitkään voinko ostaa nuken vai olenko järjiltäni, mutta tulin siihen lopputulokseen, että tämä nukke on se juttu, jonka haluan itselleni muistoksi tästä matkasta. Olin jo ennen reissua kuolannut nukkea netistä ja kun veronpalautuksetkin olivat tulossa, niin mitä sitä turhia miettimään. Nuken roudaaminen Suomeen olikin sitten vähän haastavampi homma, laatikko ja itse nukkekin ovat aika isoja. Boksi ei sitten mahtunut vetolaukkuuni, joten se matkusti mukanani käsimatkatavaroissa. Jouduin lopulta vielä jättämään nuken vanhempieni luo, sillä en olisi saanut raahattua sitä junassa opiskelupaikkakunnalleni. Aion ottaa parempia kuvia nukesta kunhan joululomani alkaa ja saan nuken taas käsiini.

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, , ,

2 kommenttia artikkelissa “Lontoon matkasta

 1. Oi sitä päivää, kun Suomeen saataisiin Disney store… Itse en ole mikään keräilijä mutta muistan kun astelin ekaa kertaa Times Squaren Disney-storeen Nykissä. Pelkkää Disneytä koko kaupan täydeltä, mikäpä voisi olla parempaa :D

  Ihanan näköinen tuo Elsa-nukke. Itse varmaan ostaisin ihan tavallisen version jos jonkun nuken innostuisin joskus ostamaan. Nuo Disney Storeissa myytävät on kyllä tosi kivan näköisiä, harmittaa kun Suomesta saa vain Mattelin versioita jotka ei ole niin siveiä :(

  Kivaa löytää itsensä suomalaisesta Disney-blogista! Tsemppiä bloggailuun ja keräilyharrastukseen!

  1. Nimenomaan, Suomen oma Disney Store olisi ihan unelmien täyttymys! Olen kateellinen, olisi ihanaa käydä jossain Yhdysvaltain DS:ssa, saati sitten Times Squaren liikkeessä. Siellä kun taitaa olla euroopan kauppoja huomattavasti paremmat valikoimat. :)

   Olen samaa mieltä, Mattelin versiot näyttävät vähän kummallisilta. Silmät ovat varsinkin ihan väärän malliset, mutta vaatteet ovat sentään ihan söpön näköiset. Disney storen nuket taas ovat tosi suloisia ja paljon enemmän esikuviensa näköisiä.

   Kiitos kommentista ja tsemppauksesta! Toivottavasti löydät itsesi täältä jatkossakin. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.