Lumikki ja seitsemän kääpiötä tietovisa

On tullut vuoden ensimmäisen tietovisan aika! Lumikkia tai jotain muuta Walt Disneyn vielä eläessä tehtyä elokuvaa toivottiin tietovisan aiheeksi jo viime vuoden alussa, mutta toive sai odottaa toteutusta, kun vähän uudempiin elokuviin oli minusta helpompi keksiä kysymyksiä. Viimein sain kuitenkin kasaan sopivan määrän kysymyksiä, jotka keskittyvät tähän ihka ensimmäiseen Disney-klassikkoon.

lumikki tietovisa

Tietovisan 15 kysymystä käsittelevät enimmäkseen elokuvan  tapahtumia ja yksityiskohtia, mutta mukana on myös pari kysymystä, jotka liittyvät elokuvan teon nippelitietoon. Kysymysten taso vaihtelee helpoista haastavampiin. Vastaamisen pääset tuttuun tapaan aloittamaan painamalla Aloita testi -nappia. Visan lopuksi voit tarkistaa oikeat vastaukset ja lukea oikeiden vastausten selitykset klikkaamalla Näytä kysymykset.


Testaa, kuinka hyvin tunnet Lumikki ja seitsemän kääpiötä -klassikon!


Miten hyvin Lumikin tapahtumat ja elokuvaan liittyvä trivia olivat sinulla hallussa?

Jos pidit tästä tietovisasta, kokeile myös Pienestä merenneidosta, Leijonakuninkaasta, Kaunottaresta ja hirviöstä, Frozenista sekä Pixar-elokuvista tekemiäni tietovisoja.

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

6 kommenttia artikkelissa “Lumikki ja seitsemän kääpiötä tietovisa

 1. Minun tulokseni oli 11/15 :D

  Oikein hyviä kysymyksiä olit keksinyt jälleen kerran!

  1. Mukavaa, että tykkäsit! :)
   Ainakin tällä hetkellä paras tulos näyttää olevan 13/15, joten olet tuolla tulokselle parhaimpien joukossa. :)

 2. Jee! Olipas hauska vastailla kysymyksiin! Olen itse asiassa juuri lukemassa The Fairest One of All -kirjaa, ja kysely sopi kivasti lukemistunnelmaan! :)

  Sain oikein 12/15. Väärin meni ääninäyttelijöitä koskeva kysymys, se, että hiiri ei siivoa (muistelin, ettei kilpikonna kerkeä siivoamaan, mutta hän ei tainnutkaan keretä yläkertaan nukkumaan…) ja kuningattaren taikajuoman ainesosia koskeva kysymys.

  Varhaisimpiin Disney-klassikoihin liittyvä kysely taisi olla minun toiveeni…? Kiitos oikein paljon sen toteuttamisesta!!! :)

  1. No sattuipa tämä sitten sopivaan aikaan! En ole vieläkään saanut itse luettua tuota kirjaa kunnolla, aina joku muu kirja on päässyt kiilaamaan se ohi lukujonossa. :P

   Hyvä tulos! Väistit ainakin piirakkakysymyksen ”komman”, tilastojen mukaan aika moni on erehtynyt juuri siinä.

   Aa, niinhän se olikin. Olin vain laittanut toiveen muistiin, mutta en sitten muistanutkaan tarkistaa kenen ehdotus se oli. :)

 3. Joo, minullakin kesti monta kuukautta, ennen kun sain kirjan lukemisen aloitettua. Se on niin PAINAVA, ettei luku-urakasta ole tehty helppoa! Mutta kirja on hirveän mielenkiintoisesti kirjoitettu kyllä. :)

  1. Mietinkin tässä, että kirjalle pitää varmaan valita yksi lukupaikka, sillä sitä tuskin jaksaa hirveästi kanniskella paikasta toiseen. Ehkäpä luku-urakan voisi nyt oikeasti aloittaa, kunhan saan pari tällä hetkellä keskeneräistä kirjaa ensiksi luettua. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.