Make a wish and take a bite

Kerroin aikaisemmin, että omistan muutamia Disney Couture -merkin koruja, mutta kuvia minulla ei silloin vielä ollut näyttää. Räpsyt on nyt otettu ja muokkailtu, ja tässä ensimmäisessä osassa esittelen pari sormusta.

Disney couture sormus - Disnerd dreams

Tämä believe-sormus on yksi suosikkikoruistani ja taisipa se myös olla ensimmäinen hankkimani Disney Couture -koru. Hintaa sormuksella taisi olla suurin piirtein kolmisenkymmentä euroa ja olin aluksi aika skeptinen siitä, miten pitkään se säilyy siistinä. Olen käyttänyt sormusta aika varovaisesti eikä kultaus ole ainakaan vielä, kolmen vuoden käytön jälkeen, osoittanut kulumisen merkkejä.

Believe-mallistoon kuuluu myös ainakin kaulakoruja, mutta tämä siro sormus on eniten tyyliäni.

Toinen sormus onkin paljon näyttävämpi, Lumikista inspiroitunut omenasormus. Pidän tästäkin korusta todella paljon, vaikka se onkin suuren kokonsa takia vähän hankalampi käytännössä, varsinkin jos haluaisi pitää hanskoja. Olen nähnyt muillain koruvalmistajilla erilaisia omenasormuksia, mutten ole vielä törmännyt sellaiseen, josta pitäisin enemmän kuin tästä.

Make a wish and take a bite!

Sormuksen ihanin yksityiskohta on tuo lainaus.

Pidän näissä sormuksissa siitä, että vaikka ne liittyvät Disneyyn, sitä ei välttämättä päällepäin näy. Monesti Disneyn vaatteet ja asusteet on tarkoitettu lapsille tai ne ovat muuten vähän lapsellisia. Disney Couturella on kuitenkin myös aikuismaisia koruja, jotka kuitenkin teemaltaan liittyvät jotenkin Disneyn elokuviin. Usein minun ainakin tekee mieli pitää vähän matalaa profiilia Disney-innostuksesta.

Toinen osa tulee ensi viikolla, sillä en taida ehtiä vähään  aikaan koneen ääreen. Olen nimittäin menossa viikonloppureissulle Lontooseen! Ohjelmassa on nähtävyyksien bongailua ja toivottavasti paljon kiertelyä kaupoissa. Myös kaupungin Disney Storet on merkattu kartalle ja ostoslistaa on kirjoiteltu.

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.