Mine, mine

Joulu sujui ainakin minun osaltani oikein hyvin, toivottavasti lukijoillakin! Sain joululahjaksi mm. suklaata ja kodintarvikkeita sekä muutaman ihanan Disneyyn liittyvän jutun..

Vanhemmiltani sain Jari Lehtisen Animaation historia -kirjan sekä Aladdin blu-rayn. Siskoni taas antoi Anna-figuurin Disney Infinityyn ja lahjoitin itse itselleni A Sister More Like Me -kirjan.

Tuo Animaation historia oli ihan huippulahja, täydet pisteet äidille! Suomenkielisiä animaatioista kertovia kirjoja ei kyllä montaa taida olla ja tämä kyseinen teoskin on vasta viime lokakuussa julkaistu. Lehtinen on pari vuotta sitten julkaissut kirjan myös animesta, mutta minua kiinnostaa enemmän länsimainen animaatio, johon tämä kirja keskittyy. En ole vielä ehtinyt kuin plarailla kirjaa, tuli nimittäin lainattua kirjastosta iso kasa romaaneja, jotka haluan ensin lukea. Selailun perusteella opus vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja Disney näyttää saaneen siinä melko ison osan. Sivuja on yhteensä 295, joista viitisenkymmentä keskittyy Disneyyn ja kymmenkunta Pixariin. Raportoin kirjasta lisää, kunhan olen lukenut sen.

Aladdin minulta löytyi jo dvd:ltä, mutta elokuva on yksi suosikeistani, joten toivoin sitä myös teräväpiirtomuodossa. En nyt äkkiseltään muista, onko dvd:llä samat lisämateriaalit kuin tällä bd:lläkin, toivottavasti ei. Täytyy vielä loman aikana tämä katsoa vanhempien isosta telkkarista, oma tv:ni kun on melko pieni.

Lisää Frozen-tavaraa, turha luullakaan, että hiljetyisin aiheesta ensi-illan jälkeen. ;) Taustalla näkyvä kirja on nyt toinen omistamani Brittney Leen kuvittama teos. Ostoslistalla on vielä aiemmin ilmestyneet Pieni merenneito ja Räyhä-Ralf -aiheiset kirjat. Tarinan on runoillut Barbara Jean Hicks.

Tuo Anna-figuuri on tosi suloinen. Oli aika veikeää pelata  Disney Infinityä siskon kanssa Elsana ja Annana. Pelissä, samoin kuin elokuvassa Annaa dubbaa Saara Aalto. En voi kuin toistaa toiveeni siitä, että Frozen saisi oman pelisetin. Elättelen toivoa, että sellainen ilmestyisi DI 2:n yhteydessä, sen todennäköisyys taitaa vaan olla aika pieni.

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, ,

2 kommenttia artikkelissa “Mine, mine

  1. Ha, itseltä löytyi tuo samainen BD paketista, myöskin vanhemmilta saatu :D Nuo kirjatkin vaikuttavat tosi makeilta! Mistä tuo kuvakirja kertoo?

    Veljeni vietti joululomaa Floridassa ja kävi myös Disneyworldissa (voi KATEUS), ja toivoin häneltä joululahjaksi Anna-mukia. Toivotaan että hän löytää sen :) Hyvät vuodenvaihteet sinulle!

    1. Vau, hauska sattuma! :D Kuvakirjassa on mukana joitain juttuja elokuvan alkupuolelta, mutta eniten se keskittyy Elsaan ja Annaan ja siihen miten erilaisia siskokset ovat. Laitan kirjasta lisää kuvia vähän myöhemmin omassa postauksessaan. :)

      No voi KATEUS tosiaankin! On varmasti ollut aika mahtava reissu! Minäkin olen kytännyt sellaisia korkean mallisia Anna ja Elsa -mukeja Disneystore.co.uk:sta, mutta Elsa ehdittiin myydä loppuun hetkessä eikä se ainakaan vielä ole tullut takaisin myyntiin. Hyvää uutta vuotta sinullekin ja toivottavasti saat toivomasi mukin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.