Muistutus: Oscar-gaala 2014

Hyvää sunnuntai-iltaa! En tiedä teistä, mutta minä ainakin olen innoissani piakkoin alkavasta Oscar-gaalasta. Gaalaa voi seurata suorana Yle Teema -kanavalta maanantain puolella aamuyöstä klo 03:25 alkaen. Jälkikäteen gaalan voi katsoa kokonaisuudessaan myös Yle Areenesta sekä Teemalta maanantaina klo 16:55 alkaen.Itse aion kerrankin katsoa Oscarit suorana, kun ei ole luentoja heti aamusta. En ole kovin montaa ehdokasta nähnyt, mutta pidän peukkuja pystyssä varsinkin Frozenin puolesta. Eiväthän palkinnot yksin määrää elokuvan mahtavuutta, mutta aikamoinen show ainakin on varmasti taas luvassa! Myös Idina Menzelin pitäisi esiintyä gaalassa, mahtavaa!

Joten vielä ehtii hyvin ottaa vaikka nokoset ennen lähetystä sekä laittaa popparit tai muut vapaavalintaiset herkut valmiiksi. Jos Parhaan animaation -kategoria kiinnostaa, YouTubesta löytyi yli kaksituntinen John C. Reillyn hostaama ehdokaselokuvien tekijöiden haastattelu, senkin ehtii vielä katsoa!

Frozenia käsitellään haastattelun ensimmäisten 20 minuutin aikana sekä loppuosassa (alkaen about kohdasta 1:45:00) kun kaikki haastateltavat kokoontuvat yhteisiä kysymyksiä varten. Frozenin tekijätiimistä haastateltavina ovat ohjaajat Chris Buck ja Jennifer Lee sekä tuottaja Peter Del Vecho. Haastattelu on aika letkeä ja siinä tuli ilmi useita jänniä ja minulle uusia juttuja elokuvasta.

| Kategoriassa Yleinen | Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.