Näen vahvan, itsevarman, nuoren kaunottaren

Tässä tulee Kaksin karkuteillä -teemaviikon kolmas ja viimeinen osa, joka keskittyy elokuvan konnaan, Mother Gotheliin.

Alun perin ajattelin ostaa vain yhden nuken Villains Designer Collectionista, ja hankin Evil Queenin heti sen ilmestyttyä 18.9.2012. Viime elokuussa huomasin toisen suosikkinukkeni, Mother Gothelin palanneen myyntiin ja kesätyörahoista ”rikastuneena” päätin tarttua tilaisuuteen. Nuken hinta oli alennettu noin 30 dollariin, mutta kun postikuluja tuli toinen mokoma, ei nukke ihan niin halvaksi tullutkaan. Jäihän se myös tulliin, mutta joka tapauksessa olen iloinen, että hankin nuken. Harvoin noita ikäviä asioita, kuten hintaa, tulee enää jälkikäteen mietittyä.

Ensimmäisessä kuvassa nukke oli vielä laatikossaan, mutta kuten näkyy, irrotin nuken kuitenkin kuvia ja tarkempaa tarkastelua varten pakkauksesta. Mekko on edestä aika simppeli, mutta siinä on takana hienot kirjonnat ja upea laahus, jotka eivät pääse laatikossa ollenkaan oikeuksiinsa.

Mother Gothel on aivan upea ja valokuvauksellinen nukke. Nukkeharrastajana olen huomannut, että kaikki nuket eivät ole ollenkaan helppoja kuvattavia. Tämä designer-nukke on mielestäni paras nukkeversio Gothelista, vaikka nuken vaatteet tai hiukset eivät ole uskollisia elokuvalle. Nämä Designer-sarjan nuket ovat ikään kuin muodikkaita versioita elokuvien hahmoista.

PS. Jos et ole vielä nähnyt Kaksin karkuteillä -elokuvaa, niin Nelonen esittää sen lauantaina 21.12. klo 16.

2 kommenttia artikkelissa “Näen vahvan, itsevarman, nuoren kaunottaren

  1. Upea nukke kaikessa nuoruudessaan. :) Etenkin tuo laahus on aika mahtava.

    Voi että toivon että uusia LE nukkeja tai DC nukkeja tulsis pian myyntiin. Mutta turha toivo. Eikös juuri aika äskettäin muutenkin julkaistu nuo DC nuket prinsessoista ja prinsseistä? :)

    1. Kiitos Rico!

      Veikkaan, että uusia nukkeja ilmestyy loppukesästä. Ainakin parina viime vuonna DC-nuket on julkistettu alkukesästä ja ne ovat tulleet myyntiin yksi kerrallaan myyntiin elo-lokakuun aikana. Nyt on ainakin hyvin aikaa kerätä rahaa ja muutenkin valmistautua uusiin nukkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.