Not all heroes are super

Hmm, taidan elää ihan media- ja mainospimennossa, sillä sain vasta eilen illalla sattumalta kuulla, että viime syksynä Amerikassa alkanut Marvel-sarja S.H.I.E.L.D. Agentit on saapunut Suomeen. Siskoni mukaan sarjaa on mainostettu kauhean paljon, mutta itse olen ihan onnistunut välttymään tältä tiedolta. Pitäisi varmaan katsoa tv:tä vähän enemmän, jotta tietäisi kiinnostavista jutuista paremmin.

En ole vielä hirveästi perehtynyt sarjaan, sillä oletin, että sitä voisi odottaa Suomeen vasta hamassa tulevaisuudessa. Sarja on kuitenkin syksystä saakka kiinnostanut minua hieman. Marvel Cinematic Universen elokuvissa S.H.I.E.L.D.in agentit eivät kuitenkaan aina ole olleet niitä, joiden puolesta hurraisi, joten minua vähän mietityttää, miten miellyttäviä hahmot tulevat olemaan. Onneksi mukana on sentään agentti Coulson (Clark Gregg), hänen sympaattisuuteensa voi luottaa. Sarja sijoittuu aikaan The Avengers -elokuvan jälkeen ja on kyllä ihan mielenkiintoista kuulla, millainen selitys tuon elokuvassa kuolleen agentin henkiinheräämiselle annetaan…  Pidän odotukset alhaalla. Voi olla, että sarja on suuri pettymys, tai sitten ei, se selviää illalla.

Sarja alkoi siis viime viikolla Fox-kanavalla, sitä esitetään sunnuntai-illassa klo 21.00. Jaksot myös uusitaan lauantaisin klo 17.00. Ensimmäiset kaksi jaksoa esitetään uusintana tänään, joten muut minun kaltaiseni mattimyöhäiset ehtivät vielä mukaan.

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

2 kommenttia artikkelissa “Not all heroes are super

  1. Tosi erikoista että olet välttynyt kuulemasta sarjan suomeen tulosta, itsekään en katso melkein ollenkaan TV:tä ja silti olen törmännyt useasti sarjan mainoksiin :P Toivottavasti ei osottaudu pettymykseksi.

    Uusi ulkoasusi on kyllä aivan ihana :) Tuo taustakuva on miellyttää erityisesti silmää ja vihreä on aina yhtä raikas väri. Toivotaan että seuraava Muppet-elokuva rantautuisi tänne Suomeenkin piakkoin.

    1. En ole tainnut viime aikoina katsoa tv:stä muuta kuin paria Ylen näyttämää brittidraamaa, joten eipä olekaan ihme, etten ollut bongannut mainoksia. Sarjan pari ekaa jaksoa ei vielä ihan vakuuttanut, mutta annan agenteille vielä tilaisuuden. :)

      Kiitoksia kovasti! Pidetään peukut pystyssä Muppettien puolesta! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.