On syksyn ensimmäinen päivä

…tai oikeastaan viides.
Kesätauosta tulikin koko kesän mittainen, kun tietokoneaika oli vähän tiukilla. Vietin tietokoneen ääressä harvinaisen vähän aikaa ja enkä juuri ehtinyt lukea muidenkaan blogeja. Pienestä kiireestä ja pitkistä työpäivistä huolimatta kesästä jäi paljon ihania muistoja sekä uusia tuttavia ja kokemuksia. Tavattiin myös sattumalta Tuulen värien Saran kanssa, maailma on niin pieni! Melkeinpä koko Disneyn maailma oli kesällä tauolla elämästäni, mutta nyt vähän syksyisempien ilmojen myötä jaksan taas keskittyä Disney-juttuihin ja bloggailuun uudella energialla!

Katsoin koko kesän aikana vain muutaman Disney-elokuvan. Klassikoista tuli katsottua vain kesäinen Lilo & Stitch sekä iki-ihana Kaunotar ja Hirviö. Pitkästä aikaa katselin myös Rottatuillen, joka on jostain syystä jäänyt vähiten lempparikseni Pixarin elokuvista. Elokuva ei tälläkään kertaa oikein iskenyt, enkä tiedä mikä siinä tökkii. Ehkä pitää antaa sille vielä tilaisuus ja katsoa se vaikka alkuperäiskielellä. Monsterit-yliopiston taas katsoin ensimmäistä kertaa blu-rayltä 3D-versiona ja kivalta näytti. Myös Disney-klassikoiden 3D-bd-versiot alkoivat houkuttaa, olisi kiva nähdä Leijonakuningas vielä uudelleen kolmedeenä. Live action -puolelta taas katsoin parin vuoden takaisen perhe-elokuvan The odd life of Timothy Green, jonka katsomista olin jo pidempään suunnitellut. Elokuva löytyy Netflixistä ja se on aivan ihanan syksyinen ja sympaattinen. Guardians of the Galaxy taas tuli katsottua elokuvateatterissa, ihan hauska pätkä, mutta olisin halunnut pitää siitä enemmänkin.

Disney-ostoksia tein erittäin vähän. Yhtään uutta elokuvaa ei tullut ostettua, vaikka ostoslista on harvinaisen pitkä. Pari vaatekappaletta kuitenkin löysi tiensä vaatekaappiini. Vannoin itselleni blogia perustaessa, ettei täällä tulla näkemään yhtään päivän asua, mutta ehkä alla oleva kuva on vielä riittävän kaukana siitä.

Mikki-college löytyi Mangosta ja pyjamasetti taas Tallinnan Women’secret -liikkeestä. Fun fact: tuo toppi on jo kolmas Bambi-paitani, en mahda sille mitään, Bambi näyttää vaatteissa aina niin kivalta. Vaatteiden lisäksi hankin BR-lelujen alennusmyynneistä Disney Infinityyn Toy story in Space ja Autot -pelisetit.

Jostain syystä kesällä en kaivannut blogin pariin, mutta nyt tekstiä tuntuu irtoavan aika helposti ja heti muistuu kuinka kivaa tämä kirjoittelu onkaan. Tekstistä tuli kyllä tällä kertaa aika höpöttelevää, mutta seuraavalla kerralla koitan saada vähän asiallisempaa tekstiä aikaan.

| Kategoriassa Yleinen | Avainsanat:

4 kommenttia artikkelissa “On syksyn ensimmäinen päivä

 1. It’s a small world after all… ;) Oli oikein hauska tavata vähän ehkä yllättävissäkin merkeissä!

  Mukavaa että olet taas päässyt blogin pariin! Itsellänikin on animaatioiden katselu jäänyt kesällä hyvin vähiin, toivottavasti asiaa saadaan korjattua syksyn mittaan.

  Ja mun on ihan pakko myöntää että pitkin kesää olen miettinyt yhtä kysymystä: aiotko ostaa jonkun nukkeparin syksyn Fairytale Designer Collectionista? ;D

  1. Yes indeed! :)

   Samaa kysymystä olen pohtinut itsekin, mutta en ole vielä saanut tehtyä lopullista päätöstä, kun 17-tuumainen LE Ruusunenkin vähän houkuttelisi. :D

  2. Joo se LE-Ruusunen houkuttelee minua…. Designer parit ei oikein innosta. Saapi nähdä miltä Pahatar 17 nukke näyttää…

   Kivaa kun palasit kesätauolta! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.