Once upon a dream

Disney julkaisi eilen uuden trailerin tulevasta Pahatar-elokuvasta. Traileri paljastaa jonkin verran uutta elokuvasta, mutta mielestäni mielenkiintoisinta siinä on musiikki. Taustalla kuullaan nimittäin Lana Del Reyn versio kappaleesta Once upon a Dream. Laulu tullaan ilmeisesti kuulemaan elokuvan lopputekstien aikana.Trailerissa biisiä ei kuulla kokonaan, mutta kappaleen voi viikon ajan ladata ilmaiseksi Google Playstä.

En ole Lana Del Reyn suuri fani, mutta pidän kyllä hänen lauluäänestään. Esimerkiksi viime vuonna The Great Gatsby -elokuvassa kuultu Young and Beautiful on mielestäni tosi kaunis. Olen kuunnellut Once Upon a Dreamia tämän aamun toistolla ja Del Reyn versio on mielestäni tosi onnistunut. Varsinkin kun sitä vertaa Disneyn suosimiin pop-versioihin klassikoiden lauluista. Tämä liki 55 vuotta vanha kappale on saatu kuulostamaan raikkaalta ja nykyaikaiselta. Versio kuulostaa vaaralliselta ja lumoavalta, ihan kuin Pahatar itse vaanisi jotain selkäsi takana. Musiikilla todellakin on vaikutusta, tämän version myötä olen astetta kiinnostuneempi Pahattaresta.

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

2 kommenttia artikkelissa “Once upon a dream

  1. Kylläpä yllätti tämä Lanan versio…! Todella onnistunut ”päivitys” Once Upon A Dream-kappaleesta ja sopii kyllä elokuvan tyyliin kuin nenä naamaan.

    Pakko vielä sanoa että vaikka Ella Fanning epäilyttää Auroran roolissa vähän itseänikin, niin toisaalta olen ihan tyytyväinen että tässä Aurora on ainakin yritetty saada vaikuttamaan enemmän ”oman ikäiseltään” eli 16-vuotiaalta tytöltä. Animaatio-Aurorasta henkii enemmän muutamia vuosia vanhemman naisen eleganssi :D

    1. Eikö sovikin! Tosi hienoa, että Lana Del Rey lähti mukaan tekemään tämän.

      Olen ihan samaa mieltä, Hollywoodissa tuntuu olevan sääntö, ettei teini-ikäinen voi esittää teini-ikäistä. On kiva, että siitä on poikettu ja Auroran roolin on valittu oikeasti nuori näyttelijä, eikä ketään kaksikymppistä. Jos Pahattareen olisi haluttu vähän vanhemman oloinen Aurora, kuten animaatiossa, olisi rooliin voinut sopia sopia vaikka isosisko-Dakotakin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.