Aprillia: Pieni merenneito -musikaali Suomeen!

Hetki sitten Helsingin kaupunginteatteri julkaisi uutisen, joka on todellakin minun mieleeni. Disneyn Pieni merenneito -musikaali saapuu nimittäin Suomeen ensi keväänä! Kuinka siistiä! Musikaalia esitettiin Broadwayllä vuosina 2008–2009, jonka jälkeen siitä on tehty versiot muun muassa Moskovassa ja Kööpenhaminassa. 1.4.2016 alkaen sitä esitetään Helsingissä. Arvatkaa vaan kuka aikoo heti hankkia liput musikaalin ensi-iltaan!

Musikaaliin valittiin näyttelijät pari viikkoa sitten ja castingissa on tehty mielestäni tosi kivoja valintoja. Koska asiaa ja kuvia on tällä kertaa niin paljon, klikkaa tuosta alta “Read more”, niin näet roolilistan ja ensimmäisiä kuvia musikaalista!

 


 

Heh heh, juksasinpas! Toivoisin kyllä itsekin uutisen olevan totta, mutta tällä kertaa kertaa kyseessä on vain minun ketkun mielikuvitukseni tuotos. En olekaan tehnyt kunnon aprillipilaa vuosiin, vaikka aprillipäivän idea on minusta tosi hauska. Oikeassa elämässä olen ihan surkea tekemään piloja, sillä pokkani ei pidä hetkeäkään. Onneksi internetin välityksellä juksaaminen on tuolta kannalta helpompaa.

Toivottavasti onnistuin huijaamaan edes jotakuta, sillä tuon julisteen muokkaamiseen meni useampi tunti. Miten sinun kävi; menitkö lankaan vai tunnistitko “uutisen” heti aprillipilaksi? Entä oletko saanut muita juksattua tänään?

| Kategoriassa Yleinen

12 kommenttia artikkelissa “Aprillia: Pieni merenneito -musikaali Suomeen!

 1. No höh kun ei ollutkaan totta! Ehdin jo innostua että kerrankin suomessa jotain tämmöstä… Että kyllä ainakin minuun upposi tuo juliste ;)

  1. Oma reaktioni olisi varmaan ollut samanlainen, jos joku muu olisi tehnyt tämän huijauksen. Toivotaan, että Pieni merenneito rantautuisi vielä joskus tännekin, eihän sitä koskaan tiedä. :) Kiva kuulla, ettei muokkaukseen käyttämäni aika mennyt hukkaan. :D

 2. :( tuhmaa….!

  Itse lensin ihan heti lankaan! :DD Jos musikaaleista puhutaan niin en edes hoksaa miettiä olisiko kyseinen uutinen totta. Minä jo luulin että säästyisin näiltä piloilta :D

  1. Hihhih! :D Minulle tuli tosi pahisolo kommenttiasi lukiessa, vaikka eipä tällaisella pilalla taida vielä ihan Disney-pahisten joukkoon päästä (tai ehkä juuri ja juuri tohtori Tollontyön tasolle).

 3. Minä arvasin! Ehkä sen takia, kun olen tänään mennyt jo niin moneen jekkuun, niin niitä osaa odottaa… Minä olen kyllä tosi hyväuskoinen, että jos en olisi tullut huijatuksi jo niin monesti, niin olisin jutun uskonut! :D Hauska postaus kyllä! Ja Stitchin ilme kuvassa mahtava! :)

  1. Joo sitä tulee melkein immuuniksi piloille, jos tulee liian monta kertaa juksatuksi tai jaksaa tiedostaa koko päivän ajan mikä päivä oikein on. :) Koko idea tähän pilaan taisikin lähteä sopivan Stitch-kuvan etsimisestä. Sitten oli vain keksittävä tarpeeksi uskottava huijaus sen kaveriksi. :D

 4. Ääähh… Ehdin jo innostua.:D Unohdan aina aprillipäivänä jossain vaiheessa, että mikä päivä on. Netissä tehtyjä aprillipiloja uskon aina.
  En ole kummempia piloja itse tehnyt, mutta säikäytin pikkusiskoni, ja se riittää minulle pilaksi. He he he he hee… Sisko ei tykänny yhtään.

  1. Hehheh! :D Aprillipäivänä pitäisi jaksaa olla tarkkana koko päivän. Minun pilani ovat yleensa “äiti, vessassa on torakka!” -tasoa, mutta kerrankin sain juksattua useampaa kerralla. Jes! :)

  1. Taidankin lisätä otsikkoon maininnan aprillipilasta, kun varsinainen päivä on nyt jo ohi. Tuo Kansallisoopperan versio vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, täytyy harkita lippujen hankkimista. :)

  1. Haha, niinpä! Enpä olisi 2015 uskonut, että Pieni merenneito tosiaan saapuu jonain päivänä Suomeen! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.