Kuinka hyvin tunnet elokuvan Pieni merenneito

Yksi syy, jonka vuoksi halusin muuttaa WordPressin puolelle oli kivat lisäosat. Eräällä niistä voi tehdä omia tietovisoja ja mikä olisikaan sen hauskempaa kuin testata omaa Disney-elokuvien tietämystään. Disnerd dreamsin ensimmäisessä tietovisassa voit testata kuinka hyvin tunnet Pieni merenneito -klassikon.

Pieni merenneito tietovisa

Pieni merenneito -tietovisassa on mukana viisitoista kysymystä, jotka koskevat elokuvan tapahtumia sekä elokuvan tekemiseen liittyvistä seikkoja. Aloita vastaaminen klikkaamalla Start quiz. Visan lopuksi voit tarkistaa oikeat vastaukset sekä lukea oikeiden vastausten selitykset klikkaamalla View questions.


Testaa kuinka hyvin tunnet Disneyn Pieni merenneito -elokuvan!


Miten sujui, montako pistettä sait? Mitä elokuvaa tai aihetta toivoisit seuraavan tietovisan käsittelevän?

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

8 kommenttia artikkelissa “Kuinka hyvin tunnet elokuvan Pieni merenneito

 1. Vähänkö siistiä että tänne pystyy tekemään myös tietovisoja! Täytyy myöntää että oli kyllä aika hankala, Pieni Merenneito ei kuulu niihin elokuviin joista tiedän paljon. Mutta jotenkin ihmeen kaupalla sain 8/15 oikein :D Olisi kiva saada tietovisa vaikka Frozenista tai Leijonakuninkaasta! Tai itse Walt Disneystä :)

  1. Eikös olekin! :D Sait sentään yli puolet oikein, se on oikein hyvä saavutus, jos Pieni merenneito ei ole erityisen tuttu! Pistän toivomuksesi korvan taakse ja koitan ensi kerralla tehdä vaikka aavistuksen helpompia kysymyksiä. ;)

 2. No mutta, 11/15! Itse elokuvan sisältöä käsittelevät kysymykset osasin (ainoastaan Arielin asujen määrä pääsi unohtumaan), mutta “behind the scenes” kyssärit olivat vaikeampia! Muistelin että musiikkioscareita elokuva sai, mutta veikkasin sitten väärää laulua… Arielin animaattorit menivät osin arvaamalla oikein :D Minusta olisi hauskaa tehdä testi jostain vähemmän suosituista klassikoista, vaikka Hiidenpadasta tai Basil Hiirestä!

  1. Hyvä tulos! Vaikea arvioida olisinko itsekään osannut vastata oikein ihan kaikkiin kysymyksiin ainakaan ilman mitään valmistautumista. :) Pidän aihe-ehdotuksesi mielessä. Kumpikaan noista mainitsemistasi klassikoista ei ole minulle kovin tuttu, joten niiden triviapuoleen perehtyminen voisikin olla paikallaan. ;)

 3. 11/15, repliikkeihin liittyvät kysymykset eivät onnistuneet, hain nimi meni arvaamiseksi ja hassuna unohdin häämekon, vaikka olen juuri pari kuukautta sitten katsonut leffan.

  Minusta on ihan hyvä, että osa kysymyksistä on haastavampia, ei kannata liikaa helpottaa. Jos kaikkia ei tiedä niin oppiipahan tarkistaessa uutta. Vaikeustaso oli siis mielestäni tässä oikein kohdillaan.

  1. Hienoa! Sinulla ja Saralla näyttäisi tällä hetkellä olevan parhaat pisteet! :) (Jos kukaan ei ensimmäisen puolen tunnin aikana ehtinyt saada huippupisteitä, en nimittäin tajunnut ihan heti laittaa statistiikkoja toimintaan.)

   Kiva kuulla sinunkin mielipiteesi vaikeutasosta! Täytyy koittaa siis jatkossa pitää semmoinen sopiva tasapaino helpompien ja vaikeampien kysymysten välillä.

 4. Hiihihii! Tämähän on hauska idea tehdä Disney-aiheisia visailuja blogiisi! Minä sain 10/15… Huuups! Kysymysten vaikeustaso oli minunkin mielestä kohdallaan. Oli vaan kiva, ettei kaikkiin kysymyksiin tiennyt vastausta, niin tuli samalla opiskeltua uutta Disney-tietoutta! :)

  Minä toivoisin seuraavaksi kyselyä jostain vanhasta Disney-klassikosta, vaikkapa ihan Lumikista, Pinocchiosta tai Tuhkimosta… Jostain klassikosta, jossa näkyy itsensä herra Walt Disneyn kädenjälki (tai ideajälki, sillä eihän hän itse piirtänyt klassikoihin…). Tosin kuulostaa muidenkin ehdotukset hyviltä!

  (Älä kuitenkaan liian usein tee näitä kyselyitä, ettei uutuuden viehätys niitä kohtaan katoa… Tai että kirjoita ainakin yksi erilainen teksti aina väliin…?)

  1. Kivaa että pidit! :)

   Vanhemmistakin klassikoista saa varmasti mielenkiintoisia kysymyksiä aikaan, kiitos ehdotuksesta! Ajattelin julkaista tietovisoja esimerkiksi kerran kuussa, vähän omista fiiliksistä ja kirjoitusinspiraatiosta riippuen. Ei ole siis huolta siitä, että ne täysin valloittaisivat blogin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.