Kuinka hyvin tunnet Pixar-elokuvat?

Nyt on tosiaan käyty läpi kaikki tähän mennessä ilmestyneet Pixar-elokuvat ja ajattelin, että nyt olisi kiva pitää Pixar-tietovisa. Niitä kun ei olekaan vähään aikaan tullut tehtyä. Tällä kertaa visailu eroaa hieman aiemmista, kun mukana on kysymyksiä monesta elokuvasta. Kaikki kysymykset ovat elokuvista Toy Storysta Monsterit-yliopistoon, eli Inside out – Mielen sopukoissa -leffaa koskevia kysymyksiä ei siis ole mukana.

Pixar-tietovisa | Kuinka hyvin tunnet Pixar-elokuvat? - Disnerd dreams

Tietovisassa kysytään tälläkin kertaa viisitoista kysymystä. Kysymykset käsittelevät kuitenkin ainoastaan elokuvien tapahtumia tai repliikkejä ja elokuvissa nähtäviä yksityiskohtia. Niinpä tuotantoon liittyviä tai kulissien takaisia nippelikysymyksiä ei ole tässä visassa luvassa. Kysymysten taso vaihtelee kummminkin helpoista haastaviin. Testin voi tehdä myös useampaan kertaan, sillä kysymyksiä on kaikkiaan yhteensä huikeat 45 kappaletta, joista kuhunkin visailukertaan arvotaan 15 kyssäriä. Pienenä helpotuksena kysymyksen kategoriasta näkee, mitä elokuvaa kysymys koskee. Jos kategoriaa ei lue, kysymys liittyy useampaan eri elokuvaan.

Vastaamisen pääset tuttuun tapaan aloittamaan painamalla Aloita testi -nappia. Visan lopuksi voit tarkistaa oikeat vastaukset ja lukea oikeiden vastausten selitykset klikkaamalla Näytä kysymykset.


Testaa kuinka hyvin tunnet Pixarin klassikkoelokuvat!


Mitenkäs tietovisa sujui tällä kertaa? Miltä kysymysten vaikeustaso tuntui?

| Kategoriassa Elokuvat | Avainsanat:,

4 kommenttia artikkelissa “Kuinka hyvin tunnet Pixar-elokuvat?

 1. Jejjj! Tein testin pari kertaa. Ekalla kerralla olin menossa ehkä kysymyksessä 10, jossa tuli linkki YouTubeen, ja minä pöhkö painoin linkistä hiiren vasemmalla näppäimellä, ja sitten koko kysely piti aloittaa alusta. :/ Sain siis toisella kerralla 8/15 oikein (voi voi voi voi), ja kolmannella 15/15! Jee! Melko paljon tuli tosin samoja kysymyksiä.

  Kysymykset olivat minusta juuri sopivia tasoltaan. Oli kiva, että ne liittyivät kaikki Pixarin elokuviin. Kiva päätös (…?) Pixar-kesälle!

  1. No voi hitsi! :/ Lisäsin nyt linkin yhteyteen huomautuksen, että kannattaa avata se uudessa välilehdessä, jotta muille ei kävisi samoin. Tietovisaan pitäisi varmaan keksiä sadoittain kysymyksiä, jotta samat kysymykset eivät juuri toistuisi, mutta näiden 45 kysymyksen keksimiseenkin meni kosolti aikaa. Ehkäpä saan jonain päivänä tehtyä jonkin monen sadan kysymyksen supertietovisan vaikkapa Disney-elokuvista.

   Kiva, jos vaikeustaso oli sopiva. Vielä on kesää jäljellä… ;)

 2. Jee tietovisat on aina mahtavia! :D Sain ensi yrittämällä 11/15, mutta pitää ehkä kokeilla vielä uudestaan, jos saisin pistettyä paremmaksi. Kysymykset olivat mielestäni juuri sopivan haastavia, osan muisti heti ja joitain joutui sitten oikeasti miettimään.

  1. Hyvä tulos! :) Koitin saada kysymyksiin sopivasti vaihtelua, ettei vastatessa tarvitsisi tuskastella liian helppoa tai toisaalta liian vaikeaa tasoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.