Pixies of Pixie Hollow

Tällä kertaa Disney pääsi yllättämään täysin minut ja varmasti monta muutakin nukeista kiinnostunutta. Disney Store nimittäin julkaisee pian kaksi uutta Limited edition -nukkea uuden Helinä-keiju ja merirosvokeiju -elokuvan kunniaksi.

En ole vielä ihan varma, mitä mieltä olen näistä nukeista. Helinän mekko on tosi kauniisti toteutettu ja lähikuvissa nukke näyttää aika nätiltä. Kasvot ovat kuitenkin jotenkin Barbiemaiset enkä ole kovin innostunut nukkejen satiinisesta ihosta. Zarinasta taas en ihan tiedä, hahmo on vielä ihan tuntematon eikä varsinkaan vaatteiden toteutus ihan vakuuta.  Keiju-elokuvat ovat olleet ihan mukavia, eivät ihan lemppareitani kuitenkaan. Harmi, ettei muista keijuista tehty nukkeja, olisi ollut kiva nähdä, miltä ne näyttävät. Mutta on kuitenkin Helinä suosikkini näistä kahdesta, kesällä nukesta voisi saada otettua aika kivojakin kuvia pihalla.

Pakkaukset ovat tosi kauniit, varsinkin nuo piirrokset Helinästä ja Zarinasta. Toivottavasti kuvia käytetään jossain muissakin tuotteissa, ainakin muiden Designer Collectionien yhteydessä on tehty mukeja, vihkoja ym. Laatikon koristereuna on myös tosi nätti, kiva kun siinä on käytetty eri kuvioita, kuin Designer Collectionien pakkauksissa.

Nukkeja valmistetaan kumpaakin 4000 kappaleen erä, joista ilmeisesti 1000 tulee myyntiin Euroopassa. Nuket tulevat myyntiin 18.-19.2., hinta on 50 £ tai 59,95 $.

Kuvat: Disney storen facebook-sivut

5 kommenttia artikkelissa “Pixies of Pixie Hollow

 1. Helinän mekossa on todella onnistuneen näköiset yksityiskohdat. Tuo hame näyttää kun se olisi oikeasti tehty kuivatuista kukkasten terälehdistä! Kieltämättä yllättävää, kun yleensä LE-nukkeja on tainnut tulla vain Disneyn klassikkosarjan ja Pixarin elokuvista.

  On pitänyt kysäistä sinulta, että mitä mieltä olet DS Limited Edition-nukkejen rootatuista silmäripsistä? Olen lukenut ihmisiltä mielipiteitä vähän suuntaan ja toiseen. Itsestäni tuntuu että ripset on joillakin nukeilla toteutettu paremmin ja istuvat hahmon tyyliin saumattomammin kuin toisilla. Esimerkiksi blogissasikin esitellyillä Frozen-nukeilla ripset eivät ole kovin häiritsevät, mutta Tähkäpäästä tehdyillä nukeilla on aika usein ollut turhankin tönköt ja prominentit ripset… Toisaalta en ole nähnyt nukkeja tosielämässä ja siksi en osaa arvioida asiaa kunnolla.

  1. haluan puuttua tähän silmäripsiasiaan. :D

   Minusta esimerkiksi Frozen ja Helinä-keiju LE-nukeilla rootatut silmäripset ovat näyttäneet todella hyviltä, mutta esim Tähkäpäälle ei sovi ollenkaan. Jotenkin Tähkäpään kasvot (tai pään muotti) on vähän kökön näköinen, johon silmäripset eivät tunnu sopivan. Kaverini mielestä kaikilla nukeilla silmäripset ovat kauheutta. :D

  2. Olen Saran kanssa samaa mieltä Helinän mekosta ja myös yläosa on minusta tosi herkkä. Sopii kivasti tähän Helinän tyttömäiseen tyyliin. :)

   Jee, mielenkiintoista ripsikeskustelua! ;) Ymmärrän hyvin, ettei rootatut ripset varmasti ole kaikkian makuun, mutta itse pidän niistä tosi paljon. Pidän niitä yhtenä sellaisena extra-juttuna, joka erottaa LE-nuket DS:n ”tavallisista”/halvemmista nukeista. Ovathan monen nuken ripset kyllä tosi överipitkät, eivätkä pitkät ripset tosiaan jotenkin näytä niin kivoilta kaikilla Tähkis-nukeilla. Ehkä ripset myös jotenkin pomppaavat esiin vaaleiden hiuksien kanssa, verratkaa vaikka viime vuoden DFDC Tähkäpäätä ja Jasminea. Ripset näyttävät about yhtä pitkiltä, mutta sopivat mielestäni paremmin tummemmalle Jasminelle. Tai sitten vika on tosiaan siinä, ettei Tähkiksen päämuotti ole niin onnistunut, kuten Ricokin sanoi.

 2. Ohoh! Ajattelin itsekin tehdä omaan nukkeblogiin postauksen näistä. Eipä luultavasti kannata, sillä kerroit jo kaiken sanottavani. :D Nättejä nukkeja, mutta Helinästä tykkään enemmän. Asut ovat jotenkin… pliisut, verrattuna muihin LE-nukkeihin mitä Disney Storelta on tullut.

  Näitä en ole haluamssa, sillä kulutan rahani LE-Elsaan, kunhan se tulee brittien Disney storessa myyntiin.

  1. Nuket ovat ihan söpöjä, mutta olen kallistumassa samalle kannalle kuin sinäkin. Onhan Helinän mekko kaunis, mutta Zarinan asussa on toivomisen varaa ja haluan mieluummin säästää rahani muihin nukkehin. Toivon kuitenkin, että noita piirroksia myytäisiin printteinä, niihin olisin valmis vähän tuhlaamaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.