Uutisia Disneyltä: Räyhä-Ralfille jatko-osa

Vuonna 2018 ilmestyykin kaksi Disney-klassikkoa! Disney julkaisi eilen illalla Facebook-sivullaan live-videon, jossa Rich Moore ja Phil Johnston paljastivat yhdessä John C. Reillyn kanssa, että vuonna 2012 ilmestynyt Räyhä-Ralf saa jatko-osan!

Jatko-osassa Ralf ja Nelli eivät enää seikkaile pelkässä videopelien maailmassa, vaan lähtevät nyt valloittamaan internetiä. Uutta tarinaa on suunniteltu pikku hiljaa jo muutaman vuoden ajan ja jatko-osan esituotannon onkin oltava jo hyvällä mallilla, sillä Yhdysvaltain ensi-illaksi luvattiin 8. maaliskuuta 2018. Elokuvaa tarvitsee siis odottaa vain vajaat kaksi vuotta. Muokkaus: Elokuvan ensi-iltaa on lykätty hieman ja sen on määrä olla Yhdysvalloissa 21. marraskuuta 2018.

Räyhä-Ralf jatko-osa

Elokuvan ohjaavat yhdessä Rich Moore ja Phil Johnston. Moore on aiemmin ohjannut useita Simpsonit-sarjan jaksoja sekä Räyhä-Ralfin ja tänä vuonna ilmestyneen Zootropoliksen. Johnston taas oli mukana käsikirjoittamassa näitä Mooren ohjaamia elokuvia. Englanninkielisistä ääninäyttelijöistä ainakin John C. Reilly (Ralf) ja Sarah Silverman (Nelli Karamelli) ovat mukana elokuvassa. Myös muiden tuttujen hahmojen on lupailtu tekevän paluun.

Jaakko ja pavunvarsi -satuun löyhästi perustuvan animaatiomusikaali Giganticin oli alun perin tarkoitus ilmestyä maaliskuussa 2018, mutta nyt näyttää siltä, että Räyhä-Ralfin jatko-osa kiilaa sen edelle. Giganticin uusi ensi-ilta on näillä näkymin 21. marraskuuta 2018.

Mikään jymy-yllätys tämä Räyhä-Ralfin jatko-osa ei ole, sillä elokuvasta on liikkunut pitkään huhuja. Menestyihän ensimmäinen elokuva niin hyvin sekä kriitikoiden silmissä että taloudellisesti. Sen maailmanlaajuiset lipputulot olivat yli 471 miljoonaa dollaria. Lisäksi John C. Reilly on puhunut jatko-osasta parissa haastattelussa. Monet ovat tosin veikkailleet, että jatko-osa sijoittuisi konsolipelien maailmaan, joten tapahtumapaikaksi valittu internet on vähän isompi uutinen. Kasaripelin hahmon seikkailuista interwebissä saadaan kyllä varmasti keksittyä monenlaista vitsiä.

Pixarin tulevaisuus on aika jatko-osapainotteinen ja Disneylläkin on nyt aika monta jatko-osaa ja animaatiosarjaa tuloillaan. Melkein jokainen viime vuosien menestysanimaatio on saamassa jatkoa jossain muodossa. Kaksin karkuteillä ja Big Hero 6 saavat ensi vuonna omat animaatiosarjansa. Frozenille taas ollaan tekemässä sekä jatko-osaa että jouluspesiaalia. Mutta en valita, uusista elokuvista kuuleminen on aina jännittävää.

Millaisia ajatuksia tämä jatko-osajulkistus herättää sinussa? Jätä kommentti tai kerro mielipiteesi äänestämällä.

Kiinnostaako Räyhä-Ralfin jatko-osa?

 • Kyllä (67%, 37 Votes)
 • En osaa sanoa (24%, 13 Votes)
 • Ei (9%, 5 Votes)

Total Voters: 55

Loading ... Loading ...

Lähde & kuva: Oh My Disney & Facebook.com/Disney 

6 kommenttia artikkelissa “Uutisia Disneyltä: Räyhä-Ralfille jatko-osa

 1. Noin yleisesti Disneyn jatko-osat ovat olleet vähän plääh, vaikkakin ovat parantuneet huomattavasti viimevuosina. Eli odotukseni eivät ole korkealla.

  1. Niinpä, toivotaan, ettei Disney enää tee yhtä kehnoja jatko-osia, kuin joskus 90-luvun ja 2000-luvun alkuvuosina. Ainakin ohjaajat kovasti vakuuttelivat, että heillä on hyviä ideoita tähän Räyhä-Ralfin jatko-osaan, toivottavasti ne toimivat. :)

 2. Jejjj!!!! Itse innostuin kovastikin tästä uutisesta, vaikka se ei tosiaankaan mikään yllätys ollut. Räyhä-Ralf on hyvä elokuva, ja Internetin maailma avaa paljon mahdollisuuksia Ralfille. Toivottavasti myös Felix kersantteineen tekee paluun, he ovat niin parhaita! :)

  1. Jee!! :) Internet toimii varmasti mainiona temmellyskenttänä Ralfille ja Nellille! Felixiä ja monia muita ensimmäisestä elokuvasta tuttuja hahmoja olisi kyllä ehdottomasti kiva nähdä taas. :)

 3. Ei kuulosta miltään halpis jatko-osalta ja alkuperäinen Räyhä-ralf ja Zootropolis oli aivan loistavia, joten innolla odotan, vaikka vähän pelottaa tuo internetin käyttäminen miljöönä, että loppuvatko videopeli viittaukset ja miten sekin toimii…Toivottavasti julkaistaan jonkinlainen traileri pian :D

  1. Jatko-osan ohjaajien aiemmat elokuvat ovat kyllä olleet niin hyviä, että luulisi tämänkin leffan pääsevän vähintään samalle tasolle. Saa nähdä seikkaileeko Ralf sitten jonkinlaisten nettipelien maailmassa vai minne hän oikein päätyy. :) Ensimmäistä traileria saadaan varmaan vielä odottaa, mutta kyllä se sieltä vielä jossain vaiheessa saapuu. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.