Tokyo Disney Resort 2018: Bucket list

Japanin-matkamme lähestyy kovaa vauhtia ja lähtöpäivään alkaa olla enää pari kuukautta aikaa. Olen hiljalleen suunnitellut puistopäivien alustavaa ohjelmaa ja tehnyt bucket listiä asioita, joita haluan päästä Tokyo Disney Resortissa kokemaan. Ainakin minusta on aina mielenkiintoista lukea, mitä kaikkea puistoissa voi tehdä, joten jaan tänään muutaman mielenkiintoisen jutun omalta listaltani.

Maista ainakin kolmea eri popcornmakua

Maustetut popcornit kuuluvat Tokyo Disney Resortin erikoisuuksiin ja niitä myydään myös hauskoissa hahmojen muotoisissa ämpäreissä. Erimakuisia poppareita saa joka puolelta puistoja ja makuvaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi curry, hunaja, maitosuklaa, barbecue, mustikka ja mustapippuri. Tykkäämme molemmat kovasti poppareista, joten niitä on ehdottomasti päästävä maistamaan.

Löydä kaikki pääsiäismunat Egg Huntissa

Pääsiäisjuhlinta on käynnissä Tokyo DisneySeassa vielä toukokuussakin ja puistossa voi osallistua pääsiäismunien metsästykseen. Hahmojen kuvilla koristeltuja kuvia voi bongailla ihan omassa rauhassa, mutta halutessaan voi ostaa myös kartan, johon voi merkata tarroilla, mistä minkäkin munan on löytänyt.

Käy Pooh’s Hunny Hunt -laitteessa

Tokyo Disneylandissa ja DisneySeassa on muutamia laitteita, jollaisia ei muista Disney-puistoista löydy. Yksi Japanin erikoisuuksista on Pooh’s Hunny Hunt -laite, joka löytyy Disneyland-puiston Fantasyland-alueelta. Tätä dark ride -laitetta on kehuttu paljon lukemissani jutuissa ja se on ilmeisesti yksi puiston suosituimmista laitteista.

Maista Alien Mochi -palleroita

Tokyo Disney Resortista saa vaikka mitä söpön näköisiä herkkuja ja välipaloja. Monien kuvissa toistuvat esimerkiksi Toy Story -elokuvien alienien näköiset pienet mochi-pallerot. Haluan ehdottomasti päästä maistamaan näitä vanilja-, mansikka- ja suklaavanukkaalla täytettyjä herkkuja.

Aja monoraililla

Tokyo Disney Resortin puistojen ympärillä kiertää monorail-juna, jolla pääsee helposti siirtymään puistosta toiseen tai hotelleille. Kuvien perusteella monorail vaikuttaa ehkä kaikkien aikojen söpöimmältä junalta, sillä siinä on muun muassa Mikki Hiiren muotoisia ikkunoita.

Monsters, Inc. Ride & Go Seek!

Käy Monsters, Inc. Ride & Go Seek! -laitteessa

Toinen laite, jonka kokeilua odotan innolla, on Tokyo Disneylandin Tomorrowland-alueelta löytyvä Monsters, Inc. Ride & Go Seek! Monsterit Oy on yksi Pixar-elokuvien suosikkini, joten on hauska päästä kurkistamaan millaisia uusia seikkailuja Masi Pallopäällä, Tare Karvasella ja Buulla on Monsterilassa. Laitteen vaunuista löytyy myös taskulamput, joiden avulla voi bongailla eri monstereita.

Käy Magellan’s-ravintolassa

Kaikenlaisten herkullisten välipalojen lisäksi olisi ihana käydä syömässä jossain ihan kunnon ravintolassa. Esimerkiksi Tokyo DisneySean Mediterranean Harbor -alueelta löytyvässä Magellan’s-ravintolassa olisi tosi kiva käydä syömässä. Ainakin Where is Kirstie -blogin postauksen kuvien perusteella ravintola näyttä todella upealta paikalta!

Käy tapaamassa paria hahmoa

Jänistin hahmotapaamisista viime kevään Disneyland Paris -matkallamme, mutta Tokiossa aion rohkaistua ja käydä tapaamassa ainakin paria hahmoa. Esimerkiksi Disneylandin Westernland-alueella pääsisi tapaamaan Akua ja Iinestä, jotka ovat pukeutuneet hauskoihin camp Woodchuck -asuihin.

Näe Dreaming up! ja Tokyo Disneyland Electrical Parade Dreamlights -paraatit

Disneylandin puolella esitetään sään salliessa aina kaksi paraatia, yksi päivällä ja yksi illemmalla. 35-juhlavuoden kunniaksi puistoon tulee uusi päiväparaati Dreaming up! Odotan kovasti sen näkemistä, mutta olen ehkä aavistuksen verran enemmän innoissani illalla nähtävästä Tokyo Disneyland Electrical Parade Dreamlights -paraatista. En yhtään tiedä, kumpi on musiikin tai sisällön puolesta parempi, sillä en halua spoilata paraatikokemuksiani, mutta upeilla valoilla koristetun iltaparaatin näkeminen kuulostaa tosi taianomaiselta kokemukselta.

Mitä sinä haluaisit päästä tekemään tai kokeilemaan Tokyo Disney Resortissa? Tai jos olet jo käynyt TDR:ssa, mikä sinusta oli hauskinta siellä?

Kuvat: Tokyodisneyresort.jp

| Kategoriassa Disney life | Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.