Tokyo Disney Resort 2018: Ostosten esittely

Viimeinkin pääsen esittelemään teille, mitä ostoksia tein toukokuisella Japanin-matkallamme! Mukana ovat sekä Tokyo Disney Resortista että muualta Japanista tekemäni ostokset. Japanilaiset selvästi pitävät Disneystä ja Disney-hahmoista, joten kivojen tuotteiden löytäminen ei ollut vaikeaa. Onnistuin kuitenkin mielestäni aika hyvin pitämään pään kylmänä ja kaikki ostokset mahtuivat hyvin matkalaukkuihin.

Olen kirjoittanut melkein kaikkien ostosten ostopaikat ja hinnat, joten jutusta voi bongata muutamia vinkkejä Tokion ja Osakan kivoihin ostospaikkoihin. Jenihinnat on käännetty euroiksi meillä käytössä olleilla toukokuun valuuttakursseilla, joten tuotteet voivat tämän hetken kurssilla maksaa vähän enemmän tai vähemmän.

Aloitetaan Tokyo Disneylandin ja DisneySean kaupoista tekemistäni ostoksista.

Pooh’s Corner -kauppa

Nämä Nalle Puh -lasinaluset olivat ihan ensimmäinen ostokseni Tokyo Disneylandissa. Ostin ne ensimmäisenä päivänä Pooh’s Corner -kaupasta, kun olimme käyneet ihanassa Pooh’s Hunny Hunt -laitteessa.

Bongasin lasinaluset etukäteen Whereiskirstien blogista ja ihastunut niihin heti. Olin jo ehtinyt jonkin aikaa etsiä kivoja lasinalusia, mutta en ollut aiemmin löytänyt mitään sopivia. Nyt ei enää tarvitse etsiä, sillä nämä Puh-aiheiset ovat minusta ihan täydelliset ja ne ovat päässeet kovalle käytölle. Lasinaluset maksoivat 2 400 jeniä eli vähän vajaa 19 euroa.

Pooh’s Corner oli kyllä aivan ihana kauppa ja sieltä löytyi lasinalusten lisäksi muutakin kivaa. Näitä muistilappuja en ole vielä ehtinyt ottaa käyttöön, vaan odotan sopivaa inspiraatiota. Muistilaput maksoivat 360 jeniä eli noin 3 euroa.

Pooh’s Cornerista tarttui mukaan myös tämä pieni Nalle Puh -karkkirasia. Rasiassa oli kahdeksan yksittäispakattua hunajan makuista Puh-karkkia. En enää muista tarkalleen mitä karkkirasia maksoi, mutta muistelisin hinnan olleen noin 6–7 euron kieppeillä. Aika kalliita karkkeja siis, mutta rasia ainakin on ihan supersöpö!

Mikki Hiiri -avaimenperä

Kaipasin uutta avaimenperää ja onneksi Japanista löytyi oikein tyylikäs vaihtoehto. Tämä nahkainen avaimenperä maksoi 1 000 jeniä eli reilut 8 euroa.

Mikki Hiiri -puhelinkoru

Tämä macaron-leivosta muistuttava kännykkäkoru oli erään illan heräteostos. Se samalla sekä hirveän söpö että käytännöllinen, sillä Mikki-macaronin toinen puoli on kai jonkinlaista mikrokuitukangasta (samankaltaista kuin pienten Tsum Tsum -pehmojen), joten sillä voi pyyhkiä vaikka puhelimen ruudun puhtaaksi. Muokkasin kotona puhelinkorun kiinnityssysteemejä hieman ottamalla tuon lukon sekä aux-liitäntään laitettavan muoviosan pois. En varmaan osaisi pitää tuollaista pehmopalleroa puhelimessani, joten olen laittanut sen roikkumaan reppuuni (jep, siihen vaaleanpunaiseen mopsireppuun). Kännykkäkoru maksoi 790 jeniä eli reilut 6 euroa.

Nämä suloiset nilkkasukat löytyivät jostain Tokyo DisneySean monista liikkeistä. Otin sukat käyttöön jo matkalla ja tätäkin juttua kirjoittaessa minulla on jalassa Miss Bunny -sukat. Sukkasetti maksoi 1 900 jeniä eli noin 15,50 euroa.

Shellie May -laukku

Tämän pikkulaukun näittekin jo viimeisen puistopäivän matkaraportissa, mutta laukku on niin söpö, että se ansaitsee hieman tarkemman esittelyn.

Oli tosi vaikea päättää, minkälaisen hahmolaukun ostaisin, mutta päädyin lopulta Shellie May’hyn, sillä tämä tyttönalle oli niin söpö ja se tuntui värien puolesta sopivan hyvin kaikenlaisten vaatteiden kanssa. Shellie May on yksi Duffy-karhun ystävistä ja valtavan suosittu Aasiassa. Duffy & Friends -tuotteita saa muuten vain Tokyo DisneySea-puiston kaupoista, eli Disneyland-puistosta niitä ei kannata yrittää etsiä.

Kuvissa se ei oikein näy, mutta laukussa on vetoketjutasku, johon mahtuu jotain pientä, kuten huulirasva tai taskupeili. Ulkotasku taas on mitoitettu luottokortin kokoiseksi, joten puistoa kierrellessä siellä voi säilyttää esimerkiksi puistolippua tai fastpasseja. Tokyo Disney Resortista lähdettyämme käytin laukkua muutaman kerran kaupungilla kierrellessä ja pidin taskussa Suica-korttia (eli julkisen liikenteen matkakorttia).

Laukun ainoa huono puoli on, että vetoketjutasku on liian pieni puhelimelle. Nokian 3310 sinne ehkä mahtuisi, mutta nykyajan älypuhelimet ovat auttamatta liian isoja laukkuun. No, täytyy sitten seuraavalla Japanin-matkalla katsoa, josko tarjolla olisi isompia hahmolaukkuja. Shellie May -laukku maksoi 1 700 jeniä eli reilut 13 euroa.

Strawberry & Peach Tea

Kävimme eräänä iltana ennen nukkumaanmenoa Tokyo Disneyland Hotelin kaupassa ja löysimme sieltä muutamia eri teepaketteja. Tämä vaaleanpunainen mansikan ja persikan makuinen tee kuulosti kolmesta eri vaihtoehdosta houkuttelevimmalta ja pakkaus oli söpöin. Ymmärtääkseni tätä teetä sai vain Disney-hotellien kaupoista. Hintaa pakkauksella oli  1 100 jeniä eli hieman alle 9 euroa.

Tokyo Disney Resort -tarrat

Disneylandin 35-juhlavuoden kunniaksi puiston kaupoissa oli myynnissä monenlaista paperitavaraa, kuten tällainen puiston historiaa esittelevä tarra-arkki. Tarrojen mittakaava ei varmaankaan oikein välity kuvasta, mutta arkki on hieman A4:sta suurempi. Tarra-arkki maksoi 600 jeniä eli vähän alle 5 euroa.

Ostin samalla myös yhden isomman tarran, jota koristavat Mikit vuosimallia 1983 sekä 2018. Olen ajatellut laittaa tarran kiinni matkalaukkuuni, mutta odotan, että löytäisin jonkin toisenkin Disney-aiheisen matkalaukkutarran, niin tämä ei näyttäisi niin yksinäiseltä. Tarra on noin 16 cm leveä, 9 cm korkea ja se maksoi 300 jeniä eli noin 2,50 euroa.

Mikki-pääsiäismuna

Viimeinen puistosta ostamani juttu on tämä Mikki-pääsiäismuna. Ostin sen toisena puistopäivänämme DisneySean Mermaid Lagoonista löytyneestä kapselikoneesta.

Hahmoa ei tietysti voinut etukäteen tietää, mutta kaikki olivat oikein söpöjä, joten olen tyytyväinen Mikkiin. Muut kolme hahmoa näkyvät tässä Mikin mukana tulleessa lappusessa. Hahmojen sisällä on myös jotain pientä helisevää, joten niitä voi halutessaan käyttää vaikka rytmimunina. Pääsiäismuna maksoi 400 jeniä eli reilut 3 euroa.

Sitten päästäänkin muista kaupoista tekemiini ostoksiin, ensimmäisenä Disney Store -ostokset.

Disney-käsipyyhkeet

Tokyo Disney Resortissa pidettiin tämän vuoden helmikuussa D23 Expo Japan 2018. Ilmeisesti tapahtumaa varten oli tehty vähän liikaa tuotteita, sillä vielä toukokuussa Disney Storeissa oli muutamia D23 Expo -tuotteita myynnissä. Tämä kolmen pikkupyyhkeen setti on tehty luultavasti Expossa olleen Alan Menken -konsertin kunniaksi.

Ajattelin aluksi käyttää niitä kasvopyyhkeinä, mutta ne osoittautuivat niin pieniksi, että olenkin käyttänyt niitä hankacheina eli mukana kannettavina käsipyyhkeinä. Japanissa julkisissa vessoissa ei yleensä ole paperipyyhkeitä, joten japanilaiset kantavat omaa pientä käsipyyhettä aina mukanaan. Hankacheja (nimi tulee englannin sanasta handkerchief, nenäliina) oli Japanissa myynnissä lukemattomilla eri kuoseilla. Pyyhkeet ovat osoittautuneet tosi käteviksi. Pyyhkeet olivat tarjouksessa Osaka Stationin Disney Storessa ja maksoivat 972 jeniä eli hieman alle 8 euroa.

Disney Store -tarrat

Pyyhkeiden lisäksi ostin samaisesta Osaka Stationin vieressä sijaitsevasta Disney Storesta pari pakettia tarroja sekä Ariel-aiheisen deco rushin. En tiedä onko deco rushille suomenkielistä nimitystä, mutta kyseessä on ikään kuin kuvioitu korjausteippi.

Kummassakin tarrapaketissa on kymmenen erilaista aihetta ja jokaista on viisi kappaletta, joten tarroja on yhteensä 50 per paketti. Tarrat on tehty kivasta läpikuultavasta paperista, joten ne eivät ole täysin peittäviä, kuten Suomessa myytävät tarrat yleensä ovat. Deco rushista taas pitäisi saada 3 metrin verran vaaleanpunaista Ariel-teippiä. Tarrat ja deco rush maksoivat 432 jeniä per kappale eli noin 3,50 euroa.

Kidea-puuhahmot

Taisin nähdä näitä supersöpöjä puisia hahmoja ensimmäisen kerran Tokyo Disneylandin Pooh’s Corner -kaupassa, mutta en vielä silloin päätynyt ostamaan niitä. Ostin näitä lopulta useammasta eri kaupasta. Masin ja Taren taisin ostaa Osakasta Shinsaibashi-ostoskadulla sijaitsevasta Disney Storesta. Arielin, Pärskyn, Nalle Puhin ja Nasun taas löysin Tokiosta Harajukun Disney Storesta.

Kidea-hahmot on varmastikin tarkoitettu lasten leikkeihin ja näin myynnissä myös settejä, jossa oli pari hahmoa sekä erilaisia puupalikoita. Mutta en kyllä taida koskaan raaskia antaa näitä lasten leikkeihin.

Minua jäi harmittamaan, kun en meinannut mistään löytää Boota Taren ja Masin kaveriksi, mutta suureksi onnekseni Boo löytyi matkamme toiseksi viimeisenä päivänä Tokiosta, Harajukun Kiddy Land-kaupasta. Kaikki hahmot maksoivat 734 jeniä eli 6 euroa per kappale.

Nalle Puh -tarrat ja deco rush

Japanissa erilaiset paperitavarakaupat olivat todellisia aarreaittoja täynnä kaikkea ihanaa. Esimerkiksi Itoya-ketju oli tosi kiva ja Osakan myymälästä löysin nämä Nalle Puh -tarrat sekä deco rushin.

En enää löytänyt näiden Nalle Puh -tuotteiden hintoja, mutta muistelisin niiden maksaneen muutaman euron per kappale.

Aiel ja Toy Story -tarrat

Lisää tarroja! Nämä löytyivät muistaakseni Osakassa sijaitsevasta Loft-kaupasta, jossa oli oikea seinämä täynnä erilaisia Disney-tarroja. Valinnanvaikeushan siinä tuli, mutta lopulta päädyin kahteen eri Toy Story -tarra-arkkiin sekä hempeisiin Ariel-tarroihin. Reunimmaiset tarra-arkit maksoivat 302 jeniä eli noin 2,50 euroa per kappale ja keskimmäiset tarrat 216 jeniä eli noin 1,75 euroa.

Mikki-kangasmerkki ja Toy Story -paperitavaraa

Tokyon Harajukussa sijaitseva Kiddy Land oli tosi mukava kauppa. Liikkeessä taisi olla muistaakseni neljä kerrosta, josta jokaisesta löytyi niin leluja kuin kaikenlaista keräilytavaraa. Ylempänä esittelemäni Boo-hahmon lisäksi Kiddy Landista mukaani lähti Mikki Hiiri -kangasmerkki (518 jeniä eli reilut 4 neuroa), Alien-aiheiset muistilaput (432 jeniä eli 3,50 euroa) ja Toy Story -tarrat (398 jeniä eli reilut 3 euroa).

Nämä Toy Story -tarrat ovat ihan huippuja!

100 jenin kaupat

Lopuksi vielä 100 jenin kaupoista tekemäni löydöt.

Sadan jenin kaupat olivat minulle uusi tuttavuus, mutta yllätyin positiivisesti miten kivoja juttuja niistä löytyi. Tuotteet vaikuttivat myös ihan laadukkailta. Nämä teipit, tarrat ja pienet ruokamuotit löytyivät Osakasta parista eri Seria-kaupasta. Kaikki tuotteet maksoivat 108 jeniä eli noin 88 senttiä.

Daisosta löytyneet Monsterit Oy -tarrat olivat niin hauskoja, että päätin ostaa niitä kaksi arkkia. Mikki Hiiri -aiheiset tarrat taas on suunniteltu kalenterikäyttöön. Nämäkin tarra-arkit maksoivat 108 jeniä eli noin 88 senttiä per kpl.

Huh, olipas siinä taas esiteltävää! Minulle ainakin tuli vähän matkakuume, kun muokkasin jutun kuvia. Japani oli niin ihana paikka, että sinne on pakko päästä uudestaankin! Toivottavasti juttu oli mielenkiintoinen ja antoi jotain ideaa siitä, millaisia Disney ja Pixar-ostoksia Japanissa voi tehdä. Löysitkö jonkin suosikin ostoksistani?


Tokyo Disney Resort 2018 -matkasta kertovat jutut:

Tokyo Disney Resort 2018: 100 päivää matkaan!
Tokyo Disney Resort 2018: Bucket list
Japani 2018: Tutustumista Tokioon
Japani 2018: Ginza, Pokémon Cafe ja muuta kivaa Tokiossa
Tokyo Disney Resort 2018: Saapuminen Disneyland-puistoon
Tokyo Disney Resort 2018: Dreaming Up! -paraati ja kiertelyä puistossa
Tokyo Disney Resort 2018: Disneyland Hotel
Tokyo Disney Resort 2018: Ilta Disneylandissa
Tokyo Disney Resort 2018: DisneySea-puisto
Tokyo Disney Resort 2018: Ilta DisneySea-puistossa
Tokyo Disney Resort 2018: It’s a Small World ja muuta söpöä Disneylandissa
Tokyo Disney Resort 2018: Hotel MiraCosta
Tokyo Disney Resort 2018: Magellan’s ja Fantasmic!
Tokyo Disney Resort 2018: Viimeinen puistopäivä
Tokyo Disney Resort 2018: Ostosten esittely

| Kategoriassa Keräily | Avainsanat:, ,

8 kommenttia artikkelissa “Tokyo Disney Resort 2018: Ostosten esittely

  1. Heh, onhan se aika iso summa, kun noin miettii. :) Mutta jotenkin tuntui kivalta käyttää rahaa puisiin hahmoihin, eikä aina muovista tehtyihin. Ja hirmu söpöjähän nuo myös ovat! :)

 1. Noi puuhahmot oli niin söpöjä ja noi kaikki tarrat!♡ voisin kaikki kotiuttaa itselleni😍 vaikka näytit nää mulle kesällä, niin en muistanu et nää oli näin ihania!!!!!!!!!!!!🤗♡

  1. Hihi! :) Japanista sai kyllä vaikka mitä ihanaakin ihanampia tarroja! Suomen valikoimat tuntuvat tosi ankeilta Japanin paperitavarakauppoihin yms. verrattuna. :D

 2. Aivan ihania tarroja!! Pakko päästä Japaniin kartuttamaan myös mun tarrakokoelmaa. Muutkin ostokset on tosi söpöjä ja matkapostaukset kaiken kaikkiaan on olleet älyttömän ihania ja informatiivisia! Ensi vuonna toivottavasti toteutuu myös mun pitkäaikainen haave Japanin Disney Resortista, jos pahempi puolisko saa myös säästettyä rahaa XD

  Oon tykännyt sun postaustahdista ja odotan innolla myös Pariisin matkaraportteja ja tietenkin että Disney-tiistait saisivat pian jatkoa! Toivottavasti sulla on aikaa piristää meitä postauksillasi jatkossa näin usein, mutta älä ota stressiä :) Kyllä me lukijat täällä pysytään vaikka hetkellinen aika- ja motivaatiopula iskisikin :)

  Loistavaa syksyä sulle!

  1. Japanista saa varmaan maailman ihanimpia tarroja ja valikoimaa on ihan hirveästi! Toivottavasti onnistutte molemmat säästötavoitteissa! Japani on ollut tähän mennessä yksi ehdottomista suosikkimaistani! :)

   Kiitos kivoista sanoista Noora! ♥ Arki-illat hurahtavat hirveää vauhtia ja viikonlopuiksi tulee aina muuta ohjelmaa, joten aika ei ole oikein riittäntyt blogin kirjoittamiseen. Mutta toivottavasti tulevana viikonloppuna löytyisi joku hetki, niin ehtisin aloittaa edes Disneyland Paris -kuvien läpikäynnin.

   Ihanaa syksyä sinullekin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.